VfB Stuttgart – Osnabrück: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 05.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
N N V V D
  • Mercedes-Benz Arena
  • Június 07. 13:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Vfl Osnabrück
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lépéselőnyben a Stuttgart a Hamburggal szemben a Bundesliga 2-ben, a feljutásért vívott csatában jelenleg két pont az előnye a harmadik helyen tanyázó hamburgiakkal szemben. Azonban messze még a vége (dacára, hogy már csak öt forduló van hátra) és a nyomás, a győzelmi kényszer a stuttgartiakon van. A 30. fordulóban az az Osnabrück lesz az ellenfelük, akik ugyan a tabella hátsó részében foglalnak helyet, de kellemetlen játékukkal sok csapat életét megkeserítették már.

Lássuk a VfB Stuttgart – Osnabrück találkozón vajon mire számíthatunk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Dresden – VfB Stuttgart

A hazai csapat jelen pillanatban az utolsó helyen áll a bajnokságban (jó eséllyel ott is marad, látva az elmúlt két meccsüket), ők voltak azok, akiknek két találkozójukat is el kellett halasztani, miután ketten is megfertőződtek a csapatból, ez pedig azt jelentette, hogy a teljes gárda (játékosok és stábtagok egyaránt) kéthetes, önkéntes karanténba vonultak, nehogy továbbadják egymásnak a vírust.

Azonban letelt a két hét, szerencsére mindketten meggyógyultak, így ők is csatlakozhattak a bajnoksághoz. Bár, nem ilyen visszatérésről álmodtak valószínűleg.

Ugyanis a Stuttgart megmutatta, miért is állnak a második helyen a bajnokságban, félgőzzel is verték a Dresdent.

A hazaiak nem igazán jelentettek veszélyt Kobel kapujára, 10 lövésükből 8 a kapu mellé szállt. A Stuttgart számtalan helyzete közül viszont kettő is bement, mindkét félidőre jutott 1-1 gól. Az első félidőben Al Ghaddioui, a másodikban a csereként beálló észak-macedón Churlinov biztosította be a győzelmet.

Nincs már sok hátra, és mégis sok van hátra. 5 döntőt fog játszani a Stuttgart, közülük az elsőt vasárnap délután.

Egymás elleni meccseik:

Egyetlen közös meccse van a két gárdának, hiszen javarészt a Stuttgart az első osztályban, míg az Osnabrück az alsóbb osztályokban küzdött idáig. Azon a meccsen kisebb meglepetésre a lilák nyertek, 1-0-ra verték Mario Gomezékat. A gólt akkor az a Marcos Alvarez szerezte, aki az Osnabrück legeredményesebb játékosa.

Előző meccs eredménye
2019.11.09.Bundesliga 2
vfl osnabrück
1:0
vfl stuttgart
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Osnabrück – Regensburg

Izgalmas, jó iramú meccset játszott egymással a két fél, a Regensburg mióta újra elkezdődött a bajnokság halmozza a döntetleneket. Pedig nem úgy indult a meccs, hogy az Osnabrücknek teremhetne bármilyen babér is, már a 8. percben vezetést szereztek a vendégek (Stolze volt a gólszerző), majd a félidő végén felgyorsultak az események: Előbb Besuschkow tizenegyesével elhúzott a Regensburg, majd hazai oldalon is volt egy tizenegyes, de azt Ceesay kihagyta.

A fordulatot az hozta meg, hogy rögtön a félidőben behozták a csapat házigólkirályát, Marcos Alvarezt. A német támadó 3 perc alatt egyenlített, előbb a 67. majd a 70. percben is gólt szerzett és visszahozott egy pontot csapatának.

Összefoglalás

A 2020-as naptári évben 11 meccset játszott az Osnabrück, ezek közül 1-et nyertek meg, a Fürth ellen 2-0-ra diadalmaskodtak. A maradék tíz meccs mérlege: 5 döntetlen és 5 vereség.

Nem túl rózsás, azonban annyira pont jók lehetnek, hogy szívességet téve a Hamburg – Heidenheim kettősnek egy ponton tartják a Stuttgartot.

Ők sem túlságosan meggyőzőek, elég csak a Wehen elleni 2-1-es vereségre gondolni.

Előny számukra viszont a hazai pálya: A Stuttgart ebben a szezonban 14 meccset játszottak a Mercedes-Benz Arénában, ebből 11-et megnyertek. Ezzel övék a legjobb hazai mérleg.

Az Osnabrück idegenben leginkább az ikszekben erős, 6 alkalommal ért véget döntetlennel a meccsük. 3 győzelem és 5 vereség tarkítja még szereplésüket, ezzel az idegenbeli tabella közepén tanyáznak.

Akiben mégis bízhatnak, az Marcos Alvarez, aki már 13 gólos a szezonban, a Regensburg elleni duplája bizonyítja, hogy remek formában van.

Nem rossz ez az 1.4-1.5 körüli szorzó a Stuttgart győzelmére, azonban megspékelhetjük a mindkét csapat szerez gólt opcióval, ha nagyobbat szeretnénk nyerni. Nyilván ez rizikósabb, de elég nagy sanszot látok rá.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső