Vfl Bochum – St. Pauli: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 01.
Vfl Bochum
Teljesítmény:
D N D N D
  • Ruhrstadion
  • Június 05. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
St. Pauli
Teljesítmény:
D D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vészesen közeledik a Bundesliga 2 idei szezonjának vége, már csak öt forduló van a lefújásig és bár elől is vannak izgalmak bőséggel, a tabella végén is óriási a káosz, egyelőre lehetetlen megmondani, mely csapatok búcsúznak a német másodosztályú bajnokságtól. Hiába nem állnak kiesőhelyen, köztük van mai két alanyunk is, matematikailag még mindketten búcsúzhatnak, bár erre azért kevés esély mutatkozik.

Mindenesetre, itt már minden pont aranyat ér, gondolom, egyik csapat sem szeretne az utolsó fordulóig izgulni. És mivel ez egy teljesen kiszámíthatatlan bajnokság, tényleg bármi előfordulhat.

Épp a cikk írása előtt fújták le a Hamburg – Wehen meccset, ahol a wiesbadeni kiscsapat majdnem meglepte a feljutásért ácsingózó nagy múltú ellenfelét, ezek után én bármit el tudok képzelni bármely csapat bármely meccsén.

A Bundesliga 30. fordulójában Vfl Bochum – St. Pauli meccset rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Nürnberg – Vfl Bochum

Szeretek a blogon összefoglalót írni az elmúlt hetek meccseiről, de néha igazán hálátlan feladat. Ez a meccs is ilyen, hiszen 0-0-ra végződött. No, nem mintha a 0-0 egyet jelentene a rossz vagy épp események nélküli meccsel, de azért vannak olyan 0-0-ra végződő mérkőzések, amiken inkább egy jót tudna aludni az ember, mintsem lerágni a körmeit ujjastól. Ez egy ilyen meccs volt. Összesen két kaput eltaláló lövést jegyezhettünk fel, igazán nagy helyzetből pedig egyetlen egyet, igaz, az egy igazán szép jelenet volt.

A hazaiaknak nagy szüksége lett volna a három pontra, nekik viszont valahogy nagyon nem akar kijönni az a bizonyos lépés, mióta a bajnokság újraindult.

A Bochum viszont nem teljesít rosszul, ez most egy ilyen meccs volt, van ilyen…

Egymás elleni meccseik:

Legtöbb meccsük döntetlenre végződött, ebből 11-et számlálhatunk össze. Legutóbb, az őszi szezonban is 1-1 lett a bajnokijuk végeredménye. A Bochum mindössze négy alkalommal hagyta el győztesen a pályát, míg a St. Pauli 10-szer nyert.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.08.Bundesliga 2
st pauli
1:1
vfl bochum
Bundesliga 2
2019.05.12.Bundesliga 2
st pauli
0:0
vfl bochum
Bundesliga 2
2018.12.10.Bundesliga 2
vfl bochum
1:3
st pauli
Bundesliga 2
2018.01.17.Barátságos Mérkőzés
vfl bochum
1:1
st pauli
Barátságos Mérkőzés
2017.12.18.Bundesliga 2
st pauli
2:1
vfl bochum
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Karlsruhe – St. Pauli

Nagyon fontos mérkőzés volt ez a hazaiak számára, hiszen egy győzelemmel végre az osztályozós helyezést is maguk mögött tudhatták volna, amennyiben számukra kedvező eredmény születik egy másik pályán (magyarul: ha nem nyer a Nürnberg… Összefoglaló pár sorral feljebb.), így a szakértők arra számítottak, hogy nyerni fognak a hazaiak az amúgy is gyengélkedő St. Pauli ellen. Nem így lett, pedig az esélyük meglett volna rá.

Az első félidő nem hozott nagy iramot és hatalmas helyzeteket egy-egy helyzetet írhattunk fel mindkét oldalon. A hazaiaknál egy remek szabadrúgást kellett hárítania Himmelmannak, míg a túloldalon egy 16-ról eleresztett lövés, ami a kapufát is érintve hagyta el a játékteret.

Aztán a második félidőben felgyorsultak az események: Rögtön a félidő elején Hofmannal szemben szabálytalankodtak, ami tizenegyest ért. A labda mögé a Kispestet elhagyó Ben-Hatira állt és elképesztően gyenge gurítását hárította a St. Pauli kapusa. A lövés annyira gyenge volt, hogy ki sem pattant róla a labda. Ugye-ugye… Most akár Magyar Kupa döntőre is készülhetne a tunéziai…

Hamar megbosszulta magát a kihagyott büntető, Diamantakos a túloldalon egy leheletfinom mozdulattal emelte át Uphoffot, ezzel pedig a semmiből megszerezték a vezetést a vendégek.

Sokáig azonban nem örülhettek, egy baloldalról érkező beadásba tette bele a lábát Gondorf és máris egalizált. A két gól között 2 perc telt el.

Több gól már nem született a találkozón, ez pedig azt jelenti, hogy a St. Pauli harmadik meccse nem tud nyerni, míg a Karlsruhe hiába nyújt az újraindítás óta jó (vagyis jobb) teljesítményt nem tud elmozdulni az osztályozót érő helyről.

Összefoglalás

A Bochum az „első” fordulóban nagyon magabiztosan verte a Heidenheimet, ráadásul a Kielt is sikerült azóta megverniük otthon, tehát van félnivalója a St. Paulinak, akik idegenben össz-vissz egyetlen alkalommal tudtak nyerni.

Érdekes, de a Bochum évek óta küszködik, ha a St. Pauli az ellenfél, utolsó győzelmüket 2014-ben aratták a hamburgi csapat ellen.

Bármelyik csapat is nyer ezen a meccsen, kicsit fellélegezhet, ugyanis olyan körbeverések zajlanak ebben az idényben (is), hogy talán az már a biztos bentmaradást jelentené számukra.

Diamantakos és Gyökeres jó páros lehet elől, a görög a kihagyott tizenegyesét követően egyből javítani tudott és szép góllal jelezte Luhukaynak, hogy számíthat rá a mester.

A túloldalon pedig az angol Osei-Tutu és a kongói Ganvoula góljaiban bízhat az edző.

Valahogy a St. Pauli szinte mindig meg akar viccelni engem, de ezúttal nem fog. A Bochum (ha az első félidőben sikerülne gólt szerezni) magabiztos győzelmére számítok, otthon vertek már meg a hamburgiaknál erősebb csapatokat is, ráadásul 6 év hosszú idő.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső