Villarreal – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 25.
Villarreal
Teljesítmény:
D N V D V
  • Estadio de la Cerámica
  • Február 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V V D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippünk Spanyolországból érkezik, a La Liga 25. fordulójának egyik rangadóját vesszük górcső alá, ez pedig a Villarreal – Atletico Madrid mérkőzés lesz. Kissé bajban az Atletico, elolvadni látszik a magabiztos előnyük, a Real Madrid már csak három pontra van, bár a matracosoknak van még egy elmaradt meccse, szóval akár hat pont is lehet ebből, de azért a 16 jobban mutatott volna.

A Bajnokok Ligája kieséses szakaszának első mérkőzése sem zárult jól, a Chelsea 1-0-ra tudott nyerni a Romániában megrendezett meccsen, az utolsó bajnoki meccsüket is elbukták a Levante ellen, szóval most nem annyira rózsás a helyzet a Wanda Metropolitanoban.

A Villarreal pedig továbbra is csendben teszi a dolgát, Unai Emery rengeteg újdonságot hozott a csapathoz, ami által most ott vannak a hatodik helyen. A forma náluk sem az igazi, az utolsó öt meccsükön egyszer sem nyertek, 4 döntetlen és egy vereség a mérleg, de a döntetlen lassan már a Sárga Tengeralattjáró névjegye lesz, a La Ligában idén senki sem ikszelt többször (13), mint ők.

Kezdjünk bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Athletic Bilbao – Villarreal

Egy félidő alatt kialakították a fiúk a végeredményt ezen a meccsen, ahol Unai Emerynek hiányzója is volt (Mario Gaspar, Iborra, Coquelin és Alberto Moreno), míg a másik oldalon Marcelinonak minden játékosa egészséges volt, de két eltiltottal kellett számolniuk.

Összességében kijelenthetjük, hogy a Villarreal számára a döntetlen ezúttal hízelgő eredmény, a Bilbao hatszor (!) annyi kapura lövéssel zárt, mint ők. Az első gólt mégis a vendégek szerezték. A gól központi figurája Alfonso Pedraza volt, aki egy gyönyörű szóló végén ugyan elvesztette a labdát, de az Gerard Moreno elé pattant, aki kapásból lőtt, és Unai Simon nem tudott védeni. Valószínűleg tudott volna, ha a blokkolni szándékozó Alvarez nem ér bele a térdével a lövésbe…

Az egyenlítés a 44. percben jött, Inaki Williams pörgetett a kapura, Alex Berenguer a hosszún még talppal beljebb segítette a labdát. Jól tette, ha nincs ő, a védő felszabadított volna.

A második félidőben hatalmas rohamokat indítottak a baszkok a győzelem érdekében, míg a Villarrealnak összesen egy lövése volt. Alfonso Pedraza jócskán fölé durrantott.

Inaki Williams fejében meg ott volt a győztes gól, szabadon fejelhetett a hajrában, de Sergio Asenjo még kiütötte a próbálkozást.

A vége 1-1, a Villarreal ismét nem tudott nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.03.La Liga
atletico madrid
0:0
villarreal
La Liga
2020.02.23.La Liga
atletico madrid
3:1
villarreal
La Liga
2019.12.06.La Liga
villarreal
0:0
atletico madrid
La Liga
2019.02.24.La Liga
atletico madrid
2:0
villarreal
La Liga
2018.10.20.La Liga
villarreal
1:1
atletico madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid – Levante

Zsinórban kétszer játszott a valenciai csapattal Diego Simeone együttese, az első találkozót most pótolták be (ez maradt el a második fordulóból) az elmúlt hetekben – a végeredmény 1-1 lett – majd jött az újabb meccs, immáron a normális menetrend alapján.

Nem elég, hogy Bardhiék egyszer megviccelték a matracosokat, másodszor is megtették, és ez a „tréfa” sokkal jobban sült el számukra. Eddig csak egyetlen csapat tudta megverni az Atletico Madridot, még ősszel a Real Madrid nagyszerű, szervezett játékkal 2-0-ra nyert. Most ugyanilyen arányban győzött a Levante, mindezt a Wandában.

A vendégek kezdtek jobban, José Luis Morales egy hatalmas ziccert hibázott el, amikor csak Jan Oblak állt vele szemben, de később jóvá tette „bűnét” a csatár, és a 30. percben egy felettébb szerencsés góllal megszerezte a Levante számára a vezetést. A lövése két védőn is irányt változtatott, hivatalosan végül Mario Hermoso öngóljának írták…

Feltámadt az Atleti a szünet után, és a vendégek kapusának nevét dalba vagy imába fogják foglalni a szurkolók, a mindössze második felnőtt bajnokiját játszó Dani Cardenas három óriási bravúrt bemutatva tartotta meg az előnyt. Luis Suárez szabadrúgása a kapufán csattant, de ez azért lett így, mert a levegőben úszó Cardenas még az ujja végével beleért a lövésbe, majd Joao Félix közeli lövését is védte lábbal, a végén pedig Thomas Lemar kapáslövését hatástalanította.

A meccs végére jött a slusszpoén, szögletet végezhetett el az Atletico, Jan Oblak is felfutott, hátha tud segíteni, de a védők kifejelték a labdát, pont a 24. születésnapját ünneplő Jorge De Frutos elé, akit üldözőbe vett a szlovén kapus, meg a fél védelem, de mielőtt szerelhették volna, a spanyol – a félpályáról – lőtt, és pont annyira volt erős a lövés, hogy a gólvonalon áthaladjon.

Különleges érzés lehet a születésnapodon gólt rúgni, hát még ilyet, hát még az Atletico ellen…

Összefoglalás

Az Európa Liga első meccsén kényelmes sikert aratott a Sárga Tengeralattjáró, Szoboszlai Dominik volt csapatát verték Salzburgban. A visszavágó ma este lesz, sanszos, hogy legalább még egy kört mennek a spanyolok.

Az viszont nem sanszos, hogy a két gyenge formában levő csapat közül melyik tud nyerni.

Ha csak az utolsó öt forduló eredményeit vesszük alapul, egyikük gyengébb, mint a másik, a Villarreal négy pontot szerzett, míg az Atleti nyolcat.

A gólszerzés sem megy, ha nem lenne Suárez komoly bajban lennének a spanyol fővárosban.

Őszi meccsük a Wandában 0-0 lett, de amúgy sem jellemző, hogy agyontámadnák egymást a felek.

Épp ezért a tipp most is egyszerű, mint az egyszeregy: Nem lesz sok gól, ezt indokolja a korábbi meccseiken mutatott játék, és az egymás elleni eredményeik is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső