Villarreal – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Villarreal
Teljesítmény:
V N N N D
  • Estadio de la Cerámica
  • Június 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már az imént – az előző tippben – szóba került az a bizonyos városi rivális, folytassuk velük! A Villarreal – Atletico Madrid mérkőzés lehet a forduló rangadója a sportfogadás szerelmesei szerint, igaz, a hazaiaknak már nem kell egyáltalán a győzelem, sem a pont, ugyanis fixen az ötödik helyen végeznek. Akinek nagyon kell hajtania, az a vendégcsapat. Egyrészt esélyük van a második hely megszerzésére egy győzelem – meg a rivális botlása – esetén, másrészt ez lesz mesterük, Diego Simeone utolsó mérkőzése. Biztosan érzelemdús találkozó lesz, akármi is lesz a vége.

A Librabetnél kiegyenlítettebb mérkőzésre számítanak, 2.70 a hazaiak győzelme és 2.50 a vendégek sikere. No meg a döntetlen is ott van, az most 3.40.

Villarreal

Tét nélkül játszhat a Villarreal csapata, amely nagy hajrával odaért az ötödik helyre, sikerült még a Real Betist is megelőzni. Jövőre elindulhatnak az Európa-ligában, de az igazi számukra az lett volna, ha a Bajnokok Ligáját sikerül megcsípni. Nem sikerült. Majd jövőre.

A sárga tengeralattjáró mozgalmas idényen van túl, például Unai Emery elhagyta őket az Aston Villáért, a helyére érkező Quique Setién pedig nem örvendett hosszú ideig nagy népszerűségnek. Csak akkor fogadták el, amikor elkezdtek jönni a győzelmek.

Amiből volt néhány. Igaz, hogy az utolsó meccsüket elveszítették, de mint kiderült, nem számított, így is-úgy is az ötödik helyen végeznek.

A Rayo Vallecano otthonában kaptak ki egyébként 2-1-re, egyetlen góljukat Giovani Lo Celso szerezte, aki ebben az idényben sérülés miatt szinte folyamatosan kimaradt.

Hazai pályán a negyedik legtöbb pontot szerezték, 12 győzelmük van, 2 döntetlenük és 4 vereségük. Ahogy mindig, most is elmondom, hogy az idény jelentős részében a csapat nem tudott a La Cerámicában játszani felújítás miatt, így még inkább impresszív ez a mutató.

Az utolsó találkozón is kimarad Raúl Albiol és José Luis Morales, valamint sérült még Francis Coquelin és Alfonso Pedraza.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Foyth, Mandi, Torres, Mojica – Parejo, Capoue – Chukwueze, Lo Celso, Pino – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.21.La Liga
atletico madrid
0:2
villarreal
La Liga
2022.01.09.La Liga
villarreal
2:2
atletico madrid
La Liga
2021.08.29.La Liga
atletico madrid
2:2
villarreal
La Liga
2021.02.28.La Liga
villarreal
0:2
atletico madrid
La Liga
2020.10.03.La Liga
atletico madrid
0:0
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid

Diego Simeone hamarosan munkanélkülivé válik, az argentin hosszú évek után (2011-ben lett kinevezve a csapat élére) úgy döntött, távozik a spanyol fővárosból. Hogy új kalandba kezd-e, vagy pihen egy kicsit, arról egyelőre nincs információ, de az biztos, hogy a klubok kapkodni fognak érte.

Hiszen ebből az Atleticoból a spanyol futball egyik legjobb csapatát csinálta meg, bajnokságot nyert, kupadöntőt játszott, BL-döntőben is jártak kétszer… Nem semmi, honnan, hová juttatta a matracosokat egykori középpályásuk.

Idén egy bronzérem tűnik reálisnak, az ezüst akkor sikerülhet, ha ők nyernek, a Real Madrid pedig hazai pályán kap ki a Bilbaotól.

Az Atleti bánhatja az apróbb kis hibákat, már rég bebiztosíthatták volna a második helyet, de fontos pillanatokban botlottak meg. Legutóbb az Espanyol ellen szórakoztak el háromgólos előnyt.

Utolsó meccsüket viszont 2-1-re megnyerték a Real Sociedad ellen, Antoine Griezmann és Nahuel Molina góljaival tartották otthon a három pontot.

Idegenben sem teljesítenek rosszul, de itt azért voltak döcögősebb időszakok. Ha úgy nézzük, ez a mostani is olyan. Hiszen az utolsó öt meccsből kettőt nyertek meg, kétszer kikaptak és egyszer ikszeltek. Mérlegük 10-4-4.

Reinildo Mandava biztosan kimarad, de nem sok esély mutatkozik Memphis Depay, Jan Oblak, Thomas Lemar és Marcos Llorente játékára, míg Rodrigo De Paul eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Molina, M. Hermoso, Giménez, Witsel, Carrasco – Barrios, Koke, Saúl – Correa, Griezmann

Tippelde

Annak ellenére, hogy a Villarreal számára már tét nélküli a találkozó, a fair play szellemét szem előtt tartva nem fognak lefeküdni ellenfelüknek.

Jó kis meccs várható, ahogy jó volt az őszi is, amikor a Villarreal idegenben győzött 2-0-ra. Most nem csak tőlük várunk gólokat, hanem a hazaiaktól is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső