Villarreal – Eibar: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 17.
Villarreal
Teljesítmény:
D V N V V
  • Estadio de la Cerámica
  • Szeptember 19. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Eibar
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehetséges, hogy hiba volt elküldeni azt a Javi Calleját, aki az Európa Ligába vezette a Sárga Tengeralattjárót? Nem, ilyet nem lehet kijelenteni, hiszen Unai Emery kiváló vezetőedző, az első mérkőzése mégis felemásan sikerült, hiszen az egyik újonc ellen játszottak, de győzni nem tudtak.

Az Eibar is ikszelt, ők hazai pályán nem bírtak a Celta Vigo ellen. Nem rossz eredmény ez, tekintve, hogy mennyire meggyengült a csapat, de a Celta már két éve nagyon hektikusan szerepel, miért pont ez az idény lenne a kivétel?

A szombaton megrendezésre kerülő Villarreal – Eibar meccset vesszük górcső alá.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Villarreal – Huesca

Tényleg talány, miért mondtak fel Javi Callejának. A vezetőedző a koronavírus szünet után 7 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget gyűjtött, ezzel pedig a 8. helyről felléptek az 5.-re, azaz résztvevői lesznek az Európa Liga 2020/2021-es idényének.

Unai Emeryt nem kell bemutatni, a Sevillából, a PSG-ből és az Arsenalból is ismerős lehet a baszk szakvezető. Utóbbi két állomás nem annyira jött be számára, azonban most megmutathatja, hogy valóban jó edző.

Nem is vett át rossz keretet, a tavalyi keretből Ekombi, Cazorla és Soriano távoztak viszont helyettük jött a Valencia két középpályása, Francis Coquelin és Dani Parejo, Take Kubo a Real Madridtól, és most már Pervis Estupinánt is sárga mezben láthatjuk.

Az újak közül előbbi kettő kezdett, és ahogy arra számítani lehetett a Villarreal nagyon megnyomta a mérkőzés elejét.

Gererd Morenoé volt az első helyzet, egy csel után jobbal lőtt, Andrés Fernández azonban jól zárta a rövidet.

Jött az első gól, amelyet a hazaiak szereztek: Gerard Moreno ezúttal fejjel veszélyeztetett, a felsőlécről visszapattanó labdát a veterán Raúl Albiol juttatta a kapuba, csakhogy a válogatottat is megjárt védő lesen volt Moreno fejesekor, így érvénytelenítették a találatot.

Egy helyzete volt a Huescának is, Okazaki távoli fejese nem talált kaput.

Még mindig az első félidőben jártunk, amikor Pablo Maffeo, az újonc friss igazolása iramodott meg, remek labdát kapott és Asenjo mellett a jobb alsóba lőtt.

Az első félidőben nagyjából minden mutató megegyezett, egyedül a labdabirtoklás billent a hazaiak irányába.

Fordulást követően Maffeo összehozott egy másik gólt is, de ezt az ellenfélnek. Az ő kezét érte a labda egy beívelés után, a megítélt tizenegyest Moreno értékesítette.

A meccs legvégén még rúgott egy lesgólt a Huesca is, így maradt az 1-1-es döntetlen, amelyet nevezhetünk igazságosnak, és a Villarreal szempontjából nevezhetünk csalódásnak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.19.La Liga
villarreal
4:0
eibar
La Liga
2019.10.31.La Liga
eibar
2:1
villarreal
La Liga
2019.05.12.La Liga
villarreal
1:0
eibar
La Liga
2019.01.06.La Liga
eibar
0:0
villarreal
La Liga
2018.02.28.La Liga
eibar
1:0
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eibar – Celta Vigo

Erős kezdővel vágott neki a meccsnek a vendég Celta, pályán volt Iago Aspas, Nolito és Emre Mor is.

Az Eibar a nyáron nem tudott meghatározó játékosokat igazolni, ez pedig meg is látszott a játékukon. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám, nagyon keveset mutattak és csak a szerencsén, valamint Dmitrovic kapuson múlt, hogy megúszták a vereséget.

Ugyanis a Celta sokkal jobban játszott, mint ellenfele, Nolito révén már az első félidőben megszerezhették volna a vezetést, de Dmitrovic óriási bravúrt mutatott be. Nem sokkal később Brais Mendez kapott Pazar labdát, szépen vette le, majd kicsit megijedt a kifutó Dmitrovictól és így mellé emelt.

A második játékrészben Dmitrovicnak még két nagy védése volt, miközben az Eibar egyetlen egyszer találta el a kaput. Sajnálhatja a Celta, hogy nem talált be, ez könnyű három pont is lehetett volna.

Összefoglalás

Egyik csapat sem mutatott sokat az első fordulóban, de az Eibar játéka egyáltalán nem volt meggyőző. A Villarreal sem lehet büszke a mutatott játékra, de ott legalább voltak lehetőségek. Egy védelmi hibából kapták a gólt, érkezett viszont Estupinán, akivel stabilizálni tudják a védekezést, nem mellesleg a perui az előre játékban is jól jöhet.

Tavaly az utolsó fordulóban csaptak össze, ez volt Santi Cazorla és Bruno Soriano búcsúmeccse. Előbbi Katarba igazolt, utóbbi pedig visszavonult. A mérkőzés igazi gólesőt hozott, és így jó emlékekkel távozhatott a két Villarreal-legenda. Moreno duplázott (neki nagyon jól ment tavaly), valamint Moi Gomez és a Fulhamhez visszatérő Zambo is betaláltak.

Zsinórban az utolsó három meccsét nyerte hazai pályán a Villarreal, az Eibar 2017-ben tudott utoljára nyerni, akkor egy szintén gólgazdag találkozón 3-2-re múlták felül a Sárga Tengeralattjárót.

A tavalyi szezont figyelembe véve az Eibar az egyik leggyengébben teljesítő csapat volt idegenben, összesen 3 győzelmet arattak.

Az első tipp alkalmával említettem, hogy az Eibar idén a kiesés ellen fog küzdeni. A Celta elleni meccs egy kicsit megerősített ebben.

Szóval véleményem szerint sima hazai győzelmet láthatunk majd, a Villarreal klasszisokkal jobb csapat, ezt pedig hazai pályán kötelező megmutatni. A Ceramica amúgy is olyan stadion, ahol nagyobb vadak is estek el, kétlem, hogy az Eibar akár csak egy pontot el tudna vinni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső