Villarreal – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 19.
Villarreal
Teljesítmény:
N N N N D
  • Estadio de la Cerámica
  • November 21. 16:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra még egy spanyol első osztályú tipp fér bele, egy nem akármilyen meccs, a Villarreal – Real Madrid. Amúgy is nevezhető ez rangadónak, és majd meglátjátok, hogy mennyire kiélezett meccseket játszottak egymással a közelmúltban a felek. Attól is érdekes lesz ez a meccs, hogy a Real Madrid védelme – mai állás szerint – úgy tűnik, hogy elfogyott. Erre is ki fogok térni. Így pedig akár meglepetés is születhet.

A Sárga Tengeralattjáró a szezon elején cserélt vezetőedzőt, a sok helyen megfordult Unai Emery munkája pedig úgy tűnik, beérni látszik. Jelen pillanatban a Villarreal előrébb van a tabellán, mint a Real Madrid.

Vágjunk bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Getafe – Villarreal

Madridi ellenfele volt a Sárga Tengeralattjárónak a válogatott szünet előtt is, a Getaféhoz látogattak a Coliseum Alfonso Perez stadionba. És ez a meccs bizony a szép gólok meccse volt. Ha tehetitek, nézzétek majd meg, milyen találatok estek a találkozón.

Az első tíz percben semmi különös nem történt, majd a 10. és a 20. perc között három találat is esett.

Először Paco Alcacer lőtt a hálóba, miután Mario Gaspar remekül tálalt a Dortmundból érkező csatár elé. Alcacer mellel átvette, majd Soria lábai között rúgta el a labdát.

Öt perccel később Arambarri egyenlített, méghozzá egy bombagóllal: Szintúgy mellel vett át egy labdát, jó 30 méterre a kaputól, a játékszer pattant egyet, Arambarri pedig egy egészségeset belerúgott. A jobb felsőben kötött ki a labda, nem csoda, hogy Asenjo mozdulni sem tudott rá, pokoli erejű lövés volt.

Sokáig nem örülhettek a madridiak az egyenlítésnek, mert egy újabb remekbe szabott akció végén Manu Trigueros is betalált közelről, újra a vendégeknél volt az előny.

Ez a félidő inkább a Villarrealé volt, javarészt ők birtokolták a labdát, több helyzetük és – ami a legfontosabb – több góljuk volt.

A folytatás viszont inkább a hazai csapaté volt, mintha megfordult volna a meccs. Végig támadtak a második félidőben a Getafe játékosai, 10-szer próbáltak gólt szerezni, azonban ez nem jött össze, volt hogy a gólvonalról kellett fejjel menteni.

A Villarreal itt már nem sokat mutatott, de még így is összejött egy gól: Paco Alcacer oldalpasszát a válogatottban is eredményes Gerard Moreno váltotta gólra.

Nem játszott rosszul a Getafe, viszont a Villarreal most túlságosan erős volt számukra.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.16.La Liga
real madrid
2:1
villarreal
La Liga
2019.09.01.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2019.05.05.La Liga
real madrid
3:2
villarreal
La Liga
2019.01.03.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2018.05.19.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Villarreal – Real Madrid

Ez az a meccs, amiről még nagyon sokáig fognak beszélni Spanyolországon innen és túl. Ez az a meccs, ahol három tizenegyest fújtak a Real Madrid ellen. Három tizenegyes, és egy öngól. Így kapott ki 4-1-re a Királyi Gárda. Elképesztő volt látni, talán soha életemben hasonlót sem láttam. És itt nem arról fognak beszélgetni, hogy a bíró vagy a VAR a Madridot sújtja, nem. Mindhárom tizenegyes jogos volt. Arról fognak beszélgetni, hogy a pénzügyi problémákkal küzdő Valencia négyet vágott a bajnoki címvédőnek. Hogy is alakult ez a meccs?

Real Madrid szempontból jól kezdődött, mert a 23. percben Karim Benzema 16 méteres lövése utat talált Jaume Domenech kapujába. Szerencséje volt a franciának, a lövés egy védőn megpattant, ez zavarhatta meg a Valencia hálóőrét.

Hét perccel később a 17 esztendős Yunus Musah szerzett gólt, de les címén nem adták meg, aztán a 35. percben jött az első tizenegyes. Lucas Vázquez – a kényszer-jobbhátvéd – kezét érte a labda, vita nem lehetett. Soler büntetőjét Thibaut Courtois ugyan védte, de elmozdult a gólvonalról, így jöhetett az ismétlés. Soler ugyanoda rúgta, Courtois ugyanoda vetődött, de ezúttal túlságosan erős volt a lövés, 1-1.

A félidő vége előtt Raphael Varane szerencsétlenkedett össze egy öngólt – nincs is erre jobb szó -, így a félidei hármas sípszó felharsanásakor már a hazaiaknál volt az előny.

A második félidőben még további két tizenegyest hoztak össze a madridi védők: Egyet Marcelo, egyet pedig Sergio Ramos. Soler mindkét esetben biztos lábú ítélet-végrehajtónak bizonyult. Milyen érdekes, mind a négy madridi védő összehozott egy Valencia gólt… Ezzel a Királyiak elszenvedték második bajnoki vereségüket a Cádiz után.

Összefoglalás

Említettem, hogy kitérek a Real Madrid védelmére… A válogatott szünet alatt megsérült Sergio Ramos és Raphael Varane is, Nacho már régebben, Eder Militao pedig még tegnap is pozitív koronavírus-tesztet adott. Így jelenleg a Real Madridnak nincs egészséges belső védője. Valószínűleg visszatérhet Casemiro, így rá ismét a védelem közepén számít majd valószínűleg Zidane, de hogy ki lesz a másik belső védő… Egyelőre talány. Hiszen sérült Fede Valverde is, akiről ezt el tudnám képzelni. Könnyen lehet, hogy Ferland Mendy új szerepkört próbál ki, vagy a Castilla egyik fiataljának kell mélyvízbe ugornia.

A felsorolt játékosokon kívül Eden Hazard sem játszhat, az ő tesztje is pozitív lett tegnap, valamint Karim Benzema is kisebb sérüléssel bajlódik.

Szóval, nem fenékig tejfel az élet Madridban…

A másik oldalon Foyth és Alberto Moreno nem játszhat, az alapcsapat viszont megvan, ott lesz Alcacer, ott lesz Gerard Moreno, Coqueilon, Parejo… Szóval, ezúttal is valós veszélyt jelenthetnek a Blancókra.

Elmúlt meccseik mind izgalmasra sikeredtek, a tavalyi szezonban épp a Villarreal ellen biztosította be bajnoki címét a Real.

Az előtt pedig, hát, látjátok, milyen mérkőzéseket játszottak.

Most kénytelen vagyok kockáztatni. Egy szedett-vedett védelmet könnyen feltörhet ez a Villarreal, legalább egy ikszre jók lesznek, de – ha kicsit kevesebb pénzzel is – arra fogadok, hogy a Sárga Tengeralattjáró otthon tartja a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső