Vitebsk – Slavia Mozyr: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 29.
Vitebsk
Teljesítmény:
V N D N V
  • Városi Stadion
  • Május 03. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Vysshaya Liga harmadik helyén álló Vitebsk tavaly épphogy bent tudott maradni az első osztályban, most pedig az ötödik helyen áll, így elmondható, hogy jó rajtot vettek Szergej Jasinszki fiai. Ellenfelük az a Slavia Mozyr lesz, akik nagyon jól indultak, azonban az utóbbi két hétben elkezdtek gyülekezni a viharfelhők a fejük felett, így égetően fontos lenne, hogy javítani tudjanak.

Lássuk, mire számíthatunk a Vitebsk – Slavia Mozyr meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Az Isloch Minsk – Vitebsk meccs első félideje csendes mederben csordogált, ha nagyon finom szeretnék lenni. Ha nem, akkor azt mondom, hogy bűn rossz volt. Helyzetek nélkül toporogtak a játékosok, mintha egyikük sem akarna nyerni. Ez az állapot egészen a 36. percig tartott, amikor a Vitebsk védelem sikeresen összehozott egy tizenegyest a hazaiaknak. Két védő és a kapus is kellett hozzá, hogy ez így alakuljon, Komarovszki pedig kíméletlen ítéletvégrehajtónak bizonyult ismételten. 1-0.

A második félidőben aztán hamar eldőlt a meccs. A tizenegyest kiharcoló Yansanet ugratták ki, akinek lövésébe Soroko még bele tudott érni, de a laszti olyan szerencsétlen irányt vett, hogy a kapufa segítségével a gólvonal mögé jutott.

A meccs képét tekintve esélye sem volt a Vitebsknek, egyetlen veszélyes támadást nem vezettek, nem is lehetett más a végeredmény, mint hazai győzelem.

A Mozyr azt az FC Minsket fogadta, akik az utóbbi hetekben nem igazán játszottak jól, a fogadóirodák mellett mi is azt gondoltuk, hogy a hazaiak simán veszik majd ezt az akadályt. Nem így történt, a Mozyr végig enerváltan játszott, mint akik nincsenek ott a pályán fejben.

Folyamatosan rossz passzok vezettek végzetes hibákhoz, amiket kegyetlenül kihasznált a jó napot kifogó Minsk. Meglepő volt látni, hogy az eddig hellyel-közzel jól játszó Mozyr mennyi és milyen minőségű hibákat vét mind támadásban (már amikor eljutottak a kapuig) mind védekezésben. Főleg a védekezésük volt szellős, ezen pedig mindenképp szükséges javítani. Zsuk viszont kiemelkedett ebből a gyenge csapatból, az ő játékára egyáltalán nem lehetett panasz, csapata legjobbja volt.

A végeredmény 3-1 lett a vendégek számára és Mozyrban ezután megkongatták a vészharangot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.01.Vysshaya League
vitebsk
0:2
slavia mozyr
Vysshaya League
2019.09.25.Vysshaya League
slavia mozyr
0:1
vitebsk
Vysshaya League
2019.08.04.Belarus Cup
slavia mozyr
3:1
vitebsk
Belarus Cup
2017.10.29.Vysshaya
slavia mozyr
0:1
vitebsk
Vysshaya
2017.06.17.Vysshaya League
vitebsk
1:0
slavia mozyr
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

A Mozyr a mai napon kupameccset játszik, ami ki tudja, mennyi energiát vesz ki belőlük, ráadásul ezt a meccset is idegenben kell megvívniuk. A bajnokságban hátul állnak, holtversenyben a Bresttel, 7 pontot sikerült összegyűjteniük eddig. Jól indult egyébként a pontvadászat számukra, hiszen hiába kaptak ki a Slutsktól, utána verték a Brestet és a mai ellenfelüket, a BATE Borisovot is. Utóbbi csapatot a kupameccs odavágóján és a bajnokságban is sikerült megverni.

Utána viszont valami történt, mert azóta nem sikerült győztesen elhagyni a pályát, egy döntetlen mellett két vereséget gyűjtöttek össze. A Vitebsk otthonában 2019 decemberében tudtak nyerni.

A Vitebsk ötödik helye meglepetés, de már látszanak annak jelei, hogy megindulhatnak lefelé a tabellán. Négy gólt szereztek és ötöt kaptak az eddigi fordulók alatt. A Brest legyőzéséből meríthettek volna önbizalmat, de nagyon sima meccsen kaptak ki az Isloch Minsktől.

Egy szokásos Vysshaya meccs, ami simán háromesélyes. Alapból azt mondanám, hogy Mozyr győzelem lesz, de nagyon gyenge formában vannak a vendégek, ráadásul a kupameccs sem könnyít a helyzetükön. Emiatt a döntetlen felé hajlok. Tippem: 1-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső