Wales – Írország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 12.
Wales
Teljesítmény:
N D V N N
  • Cardiff City Stadium
  • November 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Írország
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A csoport másik találkozóját is szemügyre vesszük, a Wales – Írország találkozó nagyon magas oddsokat kínál, pedig első ránézésre simának tűnő meccsről beszélünk. Ez ebben a szép, a válogatott meccsek mindig hoznak, hozhatnak meglepetéseket. Nagyobb a veszély, de nagyobb a győzelem is.

Ez a meccs is ilyen lesz? Lesz valami meglepetés? Várható, hogy az írek megszerzik első győzelmüket a sorozatban? Nehéz megmondani, a keretek alapján Wales jóval esélyesebb. És mégis, akkor mi ez a 2 körüli odds a hazai győzelemre?

Na, ennek próbálunk meg utána járni!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Bulgária – Wales

Idegenben kellett elhozni az utolsó helyen álló Bulgáriától a három pontot, ha továbbra is első helyen akartak maradni Ryan Giggs tanítványai. Sem Ramsey, sem Bale nem állt a mester rendelkezésére, vagyis Ramsey végig a kispadon ücsörgött, Bale viszont már régebb óta lábadozott egy sérülésből.

A meccs úgy zajlott, ahogy az várható volt. Wales támadott, Bulgária védekezett. Ennek következményében egyetlen kapu felé tartó lövést sem tudtak felmutatni a hazaiak, míg Wales azért próbálkozott becsülettel, az eredmény viszont nem változott. Félidőben 0-0-t mutatott az eredményjelző, ami Bulgária számára volt hízelgő.

A térfélcsere után minden ott folytatódott, ahol korábban abba maradt. Kicsit kijjebb jöttek a hazaiak, lövéseik, fejeseik is voltak, de mind célt tévesztett, Hennessey-nek semmi dolga nem volt. Később a walesiek kapusát le kellett cserélni sérülés miatt (most sincs a keretben).

Egyre jobban szorított az idő, de csak nem találtak kapuba a vendégek, pedig helyzetek voltak. Nem sok, de voltak… Végül a jég a 85. percben tört meg, amikor a csereként pályára lépő Jonathan Williams kapuba talált és ezzel a góllal elvitték Szófiából a három pontot.

Nehéz szülés volt, de végül sikerült.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
írország
0:0
wales
Nemzetek Ligája
2018.10.16.Nemzetek Ligája
írország
0:1
wales
Nemzetek Ligája
2018.09.06.Nemzetek Ligája
wales
4:1
írország
Nemzetek Ligája
2017.10.09.VB-Selejtező 2018
wales
0:1
írország
VB-Selejtező 2018
2017.03.24.VB-Selejtező 2018
írország
0:0
wales
VB-Selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Finnország – Írország

A finnek két győzelemmel a hátuk mögött érkeztek erre a találkozóra és bár előzetesen is a hazaiakat tartották esélyesnek, benne volt a pakliban egy döntetlen is. 2,5 körüli pénzt fizettek Pukkiék győzelmére, megérte bízni bennük.

Tényleg ikszes meccs volt, bár jellemzően a finnek többször támadtak, veszélyesebbek voltak és a meccs nagy részében ők irányítottak, azonban az írek egynéhány támadása nagy lehetőséget hordozott magában. Hradecky viszont nem hiába véd a Bundesligában, amikor meg már ő is kevés volt, akkor a kapufa segítette ki őt és csapatát.

Az első félidőben jól kezdtek az írek, de negyedóra után már a finnek támadgattak, ez három lehetőségben merült ki: Kamara egyszer, Pukki kétszer lőtt kapura, Randolph védett egyszer, a másik két alkalommal a labda elkerülte a kaput.

A folytatás már egy kissé nyíltabb játékot hozott, volt veszély itt is-ott is. Gól azonban továbbra sem. Egészen a 66. percig, amikor Randolph, aki egy nívós bajnokság nívós csapatában véd odaajándékozta a labdát Pukkinak. Lehet a védő felelősségét is keresni, aki háttal várta a passzt, de itt inkább a kapus volt a ludas. Na, szóval Pukki elviharzott a bal szélen, középre passzolt labdája Jensent találta meg, aki megszerezte a vezetést a finneknek.

Picit a semmiből jött a gól, a meccs azon szakaszában nem igazán voltak veszélyesek a finnek.

Ezt követően persze belehúztak az írek, de csak a legvégén volt igazi gólszerzési lehetőségük: A csereként beállt Curtis már a hosszabbításban fejelhetett közelről, azonban Hradecky óriási bravúrjának köszönhetően maradt az 1-0.

Összefoglalás

Hennessey-re tehát nem számíthat Giggs, a hálóőr azóta is sérült, sőt, helyettese, Adam Davies sem tart a csapattal, Ramsey is Torinóban maradt, ott van viszont újra a keretben Gareth Bale, ez pedig nagy fegyvertény.

Hogy ki lehet a kapus? Owain Williams vagy Tom King, egyikük sem világverő csapatból érkezik…

Ez picit csökkenti az esélyeket, de a walesiek szerencséjére a védelem egyben van, ott van mindenki, aki legutóbb a bolgárok ellen is játszott.

A másik oldalon a legnagyobb visszatérő egyértelműen Seamus Coleman, az Everton futballistája, aki a legutóbbi válogatott szünet alatt sérült meg. A keret tagja maradt Ronan Curtis és Daryl Horgan is, akik lenyűgözték az írek szövetségi kapitányát, Stephen Kennyt.

Október elején meccseltek legutoljára, az a találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget, és az írek akkor sokkal jobban futballoztak, több helyzetük volt. Igaz, hazai pályán játszottak.

Elég ciki volna, ha Írország búcsúzni kényszerülne, akkor bizonyára Kennynek is megköszönnék a munkáját.

Bárhogy is alakul az utolsó fordulóban dőlhet el minden, akkor ugyanis Írország – Bulgária meccset rendeznek.

Azt gondolom, hogy az írek nem rosszak, mutasson bármit is a táblázat. Azonban ez már elúszott és mivel a finnek sanszosan megverik a bolgárokat, így tényleg az utolsó fordulóra marad a döntés, hogy ki búcsúzik a B divíziótól. Véleményem szerint az írek inkább arra a meccsre készülnek… De itt már matekozni kell.

Wales nem hibázhat, ha meg akarja nyerni a csoportot. És miért ne akarná? Az ő győzelmükre fogadok, egyedül a kapuskérdés miatt aggódom egy picit.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső