Watford – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 20.
Watford
Teljesítmény:
V N N V V
  • Vicarage Road
  • Július 21. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Bournemouth vasárnap esti vereségének köszönhetően a Vicarage Roadon majdhogynem fellélegezhetnek. Két forduló alatt 1 pont. Ennyi a recept és megvan a bennmaradás. Rendben, az első meccs nem lesz túl könnyű, de a hétvégén az Arsenal bebizonyította, hogy Pep Guardioláék sem verhetetlenek. Oké, nem lehet a Watfordot és az Arsenalt összehasonlítani, de ebből a szempontból ez tényleg mindegy. A Southamptonnak is sikerült otthon tartani a három pontot ellenük. A lényeg: Meg lehet őket verni.

De ha ránézünk az eddigi meccseikre, akkor inkább látunk olyan eredményeket, amik könnyedebb edzőmeccsre emlékeztetnek, mintsem olyanokat, amik két ugyanazon osztályban szereplő csapat között zajlottak.

Van értelme a City győzelmére tenni? Dehogy van, nézzétek az oddsot. Van-e értelme valami másra rakni? Van, erről fogok írni.

A Premier League utolsó előtti fordulójában Watford – Manchester City mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Ham – Watford

Fontos, a bentmaradás szempontjából az egyik legfontosabb meccset játszották a csapatok. Amelyikük nyer, szinte biztosan meghosszabbítja Premier League tagságát. Én magam arra tippeltem, hogy a hazaiak lesznek azok, akik a lefújás pillanatában boldogabbak lesznek. Ez pedig így is lett.

Nem csak a végeredmény bizonyítja ezt, hanem a mutatott játék is, a Kalapácsosok egy félidő alatt intézték el a Darazsakat.

Michail Antonionak igencsak jól megy mostanában, az egész szezonban a Watford meccset megelőzően nyolc gólt rúgott, abból hetet legutóbbi négy meccsén. Most összejött a 9. találat is. És ehhez mindössze hat percre volt szüksége a támadónak, aki egy kiugratást követően talált a kapuba. Elkerülhető gól volt, az Antoniot őrző védő és a kapus is tehette volna jobban a dolgát.

Soucek is jó formában, a középpályásként bevethető cseh fiú harmadik gólját szerezte a szezonban, ezúttal Bowen jobbról érkező beadását fejelte be. És még mindig csak a 10. percben jártunk.

Még mindig az első félidőben járunk, amikor Rice eldönti a meccset. A fiatal angol jó 23 méterről csavart védhetetlenül Foster kapujába. A kapus mozdulni sem tudott a lövésre, tökéletes erővel, tökéletes ívben szállt.

Troy Deeney a 2. félidő 49. percében tette róla, hogy a szépítés összejöjjön és arra számítottam, hogy legalább egy olyan gólokkal teli második játékrészt láthatunk, mint az első volt, de tévednem kellett. Deeney gólja ugyanis a meccs utolsó gólja volt.

A West Ham megérdemelten nyert, és nyugodtan mondhatjuk, megérdemelten marad bent.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.Premier League
man city
8:0
watford
Premier League
2019.05.18.FA Kupa
man city
6:0
watford
FA Kupa
2019.03.09.Premier League
man city
3:1
watford
Premier League
2018.12.04.Premier League
watford
1:2
man city
Premier League
2018.01.02.Premier League
man city
3:1
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City – Bournemouth

A Citynek nem ez volt az utolsó mérkőzése, hiszen a hétvégén az FA Kupa elődöntőjében voltak érdekeltek, ahol Mikel Arteta ágyúsai 2-0-ra ütötték el a döntőtől a manchesterieket.

A Bournemouth elleni meccstől viszont mindenki kiütést várt, erre fel még a három pont megszerzéséért is izgulniuk kellett.

David Silva szabadrúgásával ugyan vezetést szereztek, de a várt góleső helyett a Bournemouth harcolt az egyenlítésért. Előbb Ederson ütött kapufára egy szabadrúgást, majd Solanke lövését mentették szögletre. A kihagyott helyzetek után kapcsolt a City, Gabriel Jesus révén megduplázták az előnyüket, de a meccs hátralévő része már a vendégekről szólt.

King szépítő találatát elvette a játékvezető, a VAR pedig megmutatta nekünk, hogy a gólszerző egy hangyabokányival előbbre volt a védőnél. Az ítélet jogos, óriási pech…

Ezután egy jogos tizenegyestől szabadították meg a Bournemouth-t, Silva kezére pattant a labda, és bár nem volt szándékos, a spanyol keze nem volt egyáltalán leszorítva. Véleményem szerint járt volna a büntető.

A rengeteg támadásnak aztán csak meglett a gyümölcse, a 88. percben Wilson centerezését Brooks vágta a kapuba, de már későn jött a szépítés, nem maradt idő a pontszerzésre.

A City talán kicsit túlságosan nagy mellénnyel lépett pályára, mondván, ez egy sima meccs lesz. A Bournemouth csapatát pedig minden dicséret megilleti.

Összefoglalás

No, hát abban tényleg semmi biznisz nincs, ha sima manchesteri győzelemre tennénk 1.3-as oddsért. Kicsit kockáztatunk, de ha valami értéket akarunk kihozni ebből a meccsből, akkor a gólok száma remek lehetőséget nyújt egy kis zsebpénznövelésre.

Az, hogy a City valószínűleg behúzza ezt a meccset nem újdonság. 16 közös fellépésükből 14-szer ők nyertek, a Watford még nyeretlen. De a gólok száma… Utolsó 10 meccsükből 9 végződött 2,5 gól fölött, 6 végződött 3,5 fölött.

Lehet mondani, hogy a bajnokság ezen szakaszában a City már minek hajtson? De 17-ben az utolsó fordulóban találkoztak, a végeredmény egy 5-0-s City kiütés lett.

Ez most sem valószínűtlen, Guardioláéknak formában kell maradni, mert a Norwich elleni záró fordulót követően az ellenfél a Real Madrid lesz. Biztosan nem a B csapatot küldik fel a pályára. A legjobb City pedig jobb, mint a legjobb Watford. Ez egészen evidens.

Aki kevésbé bátor, annak mehet az Over 2,5, ez jelen pillanatban 1.48-as oddson áll, de aki mer kockáztatni, annak ajánlom az Over 3,5-et, ami már 2 feletti oddsal csábít.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső