Watford – Newcastle: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 08.
Watford
Teljesítmény:
N V V V D
  • Vicarage Road
  • Július 11. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Newcastle
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap este igazi kiesési rangadót játszottak, ahol gyakorlatilag olyan végeredmény született, ami bizonyítja, a Norwich City utolsó helye nem valami véletlen vagy peches események sora, valóban nincs ezen a szinten az együttes. És hogy jön ez ide? Úgy, hogy a Watford ellen játszottak, akik mai írásunk főszereplői.

A győzelem igazából úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér, miközben az Aston Villa – Bournemouth páros négypontos lemaradásban van. Nagyon sok izgalom várható még a Premier League utolsó pár fordulójában. Még úgy is, hogy a bajnokért már nem kell izgulnunk.

A Newcastle számára a szezon sok meglepetést vagy izgalmat már nem tartogathat, azonban nem mindegy, hogy hol végeznek. A bukik szerint egyértelműen nem ők az esélyesek, de ezt mindig eljátsszák, amikor az egyik csapatnak nagyon kell a pont, míg a másiknak nem. Ez alapján a fogadóirodák azt gondolják, hogy a Szarkák feltartott kézzel lépnek majd pályára.

Hogy ez így van-e? Erősen kétlem. Próbáljuk meg a legtöbbet kihozni a Watford – Newcastle találkozóból.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Watford – Norwich

Elmondani nem lehet, mennyire fontos volt a három pont begyűjtése a hazaiak számára, hiszen ha a biztos kieső Norwich ellen hibáznak, akkor kit vernek meg?

Emellett pedig így egypontos előnyüket négyre növelhették a már kiesőhelyen álló Aston Villa – Bournemouth duó előtt.

Rosszul indult a mérkőzés a Darazsak számára, Buendia már a negyedik percben bevette a hazaiak hálóját. A tizenhatoson belül kapott labdát, csinált egy lövőcselt majd ballal szépen tekert a hosszú sarokba.

Hamar jött a hazai gól, egy szabadrúgás alkalmával Dawson volt az, aki két védőn is átverekedte magát, mielőtt a hálóba bólintott. Kissé szerencsés gól volt, de a lényegen nem változtatott.

Ezzel 1-1 volt az állás, ami a Watford számára egyáltalán nem számított jó eredménynek. Ennek okán jöttek a hazai rohamok. Az Arsenal és a Manchester United korábbi játékosa, Danny Welbeck egy elképesztő góllal megszerezte a Watford számára a vezetést és a győztes gólt.

Sarr vezette a labdát a jobboldalon, középen Welbecket kereste, a labda azonban egy védő lábáról felpattant. Welbeck háttal állva ollózásra szánta el magát és a lövés jól sült el: A jobb felső sarokban kötött ki a labda.

Lett volna lehetősége az egyenlítésre a vendégeknek, azonban a 100%-os ziccer is kimaradt, így egyre biztosabban kijelenthető a Norwich City kiesése, míg a Watford egy kissé fellélegezhet.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.31.Premier League
newcastle united
1:1
watford
Premier League
2019.01.26.FA Kupa
newcastle united
0:2
watford
FA Kupa
2018.12.29.Premier League
watford
1:1
newcastle united
Premier League
2018.11.03.Premier League
newcastle united
1:0
watford
Premier League
2018.05.05.Premier League
watford
2:1
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle – West Ham

A West Ham erőtől duzzadva érkezhetett a St. James’ Parkba, miután hazai pályán a bronzéremért küzdő Chelsea-t páholták el 3-2-re. Ezúttal egy játékerőben gyengébb csapattal álltak szemben, azonban nem hazai környezetben.

Ennek ellenére bekezdtek a vendégek és Antonio góljával már a negyedik percben előnyre tettek szert, amit Miguel Almirón hamar egalizált. A paraguayi gólja a 17. percben esett. Látszott, hogy a Kalapácsosok nem szeretnének pont nélkül hazautazni, sőt ők a három pontra utaznak, a félidő azonban 1-1-es döntetlennel ért véget.

Aztán a térfélcserét követően ismét jött Soucek, aki zsinórban második gólját szerezte. Betalált a Chelsea ellen is (kétszer is, de csak az egyiket ítélték meg szabályosnak), most pedig egy kapufáról kipattanó labdát vágott a hálóba a 65. percben.

A londoniak öröme a lefújáskor nem lehetett teljes, mert Jonjo Shelvey egy szép akciót követően ismét egyenlíteni tudott, ezzel pedig beállította a 2-2-es végeredményt.

Az iksz sem rossz eredmény a vendégek számára, 4 pontra vannak a kiesést jelentő helyektől, a fordulók száma pedig csak csökken…

A Newcastle ma még az Etihadban lép pályára, azonban itt várhatóan egy verésbe futnak bele, aztán ki tudja, akár még meg is lephetik Guardioláékat.

Összefoglalás

Mit is lehetne mondani ilyen oddsok mellett? A létező összes fogadóiroda úgy gondolja, hogy ezen a meccsen a Watford az esélyesebb. Én nem feltétlenül értek egyet ezzel és néha igenis szembe kell menni a bukikkal, mert ha mindig az a csapat nyerne, aki szerintük esélyesebb már rég lehúzhatták volna a rolót.

Szóval én nem hiszek ennek az egyértelmű helyzetnek. Főleg, hogy a Szarkák legutóbbi két idegenbeli meccsüket megnyerték. Valószínűbbnek tartok egy döntetlen eredményt, mivel nem annyira gyenge idegenben a Newcastle, hogy ez a Watford simán elverje.

Tény és való, hogy 7 győzelmükből 5-öt hazai pályán szereztek, de legutóbb a Vicarage Roadon is 1-1 lett a meccs eredménye.

A Norwich ellen sem voltak túlságosan meggyőzőek, pedig Pukkiék azért nincsenek egy szinten a mostani ellenféllel.

Egyedül az szól mellettük, hogy irtózatosan kell nekik a három pont. A foci azonban nem ilyen egyszerű.

Ha nagyon biztosra akarunk menni, akkor az 1X jó opció lehet, azonban én hajlok afelé, hogy nem fognak nyerni a hazaiak, helyette egy 1-1, 2-2-es eredményt valószínűbbnek tartok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső