Watford – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 16.
Watford
Teljesítmény:
N D N N D
  • Vicarage Road, Watford
  • Január 18. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha csak a tabellát nézzük az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, akkor a hétvégén szombaton megrendezésre kerülő Watford – Tottenham Hotspur mérkőzésre könnyedén rálegyinthetnénk, hogy ez egy tuti vendéggyőzelem lesz, már csak az elmúlt évek és a helyezések alapján. Viszont, ha megnézzük a jelenlegi formát, akkor láthatjuk, hogy az elmúlt hat mérkőzést tekintve a Tottenham csak kétszer tudott nyerni, míg a kiesés elől menekülő Watford hat meccsből négyet megnyert egy döntetlen és egy vereség mellett.

Ráadásul odahaza a legutóbbi három meccsüket simán nyerték és 7 rúgott gól mellett csak egyetlen egyet kaptak, plusz ehhez még hozzávehetjük azt is, hogy ezzel a hihetetlen feltámadással is csak az utolsó, még bentmaradó helyre, a 17. pozícióba tudtak visszajönni, 22 pontjuk van, de az utolsó előtti Bournemouth egyetlen győzelemre van tőlük a 19. helyen – tehát muszáj tovább hajtaniuk, ha tényleg nem szeretnének búcsúzni a szezon végén.

A másik oldalon pedig ott van a sokkal jobb napokat megélt Tottenham Hotspur, amely a bajnokságban szégyenteljes teljesítményt nyújt, legutóbb a Liverpooltól kaptak ki, előtte pedig a Southampton vette el tőlük a három pontot. Hiába nyertek végül az FA-kupában a hétközi fordulóban, nagyot kellene javulniuk, ha nemzetközi kupaindulást jelentő helyre szeretnének odaérni a bajnokság végén, amely most még nincs annyira messze, négy pontra van csak az ötödik helyen álló Manchester United.

Akárhogy is, igazán érdekesnek tűnő találkozó tippelési szempontból, de az biztos, hogy a fentebb taglalt forma mellett az is a hazaiak esélyei mellett szól, hogy Nigel Pearson érkezése a csapat élére jelentős formajavulást hozott és Troy Deeney visszatérése a kezdőbe szintén nagy lökést jelent.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.19.Premier League
tottenham
1:1
watford
Premier League
2019.01.30.Premier League
tottenham
2:1
watford
Premier League
2018.09.26.EFL
tottenham
4:2
watford
EFL
2018.09.02.Premier League
watford
2:1
tottenham
Premier League
2018.04.30.Premier League
tottenham
2:0
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sőt, azt is figyelembe véve, hogy bár a Tottenham Hotspur Jose Mourinho érkezése óta jobban teljesít, mint korábban, azért Harry Kane hiányát nagyon érzik – az elmúlt két vesztes meccsükön egyetlen gólt sem tudtak rúgni. Ami kicsit elbizonytalaníthat bennünket az a múlt, hiszen az egymás ellen a Premier Ligában lejátszott 13 meccsükből 8-at a Tottenham nyert meg és csak egyetlen egyszer tudott nyerni a Watford. Bár ez az egyetlen győzelem épp tavaly történt.

Mindenesetre valószínűleg a múlt és a helyezés okán minden irodánál a Tottenham az esélyesebb, viszont elég kockázatosnak tűnik az esélyesebbre tippelni a Hotspur formáját figyelembe venni, főleg, hogy Harry Kane továbbra sem fog játszani a csapatban.

Ennek tükrében a legvalószínűbb tipp a döntetlen vagy a Watford győzelme kiegészítve azzal a tippel, hogy mindkét csapat betalál – hiába nem játszik Kane, Mourinho nem engedheti meg magának, hogy csapata egymást követő három meccsen se rúgjon egyetlen gólt sem.

Egyébként, ha a két gárda teljes történelmét nézzük, akkor elmondható, hogy összesen 16 meccsen futottak össze 1999 óta, ezek közül csak egyetlen egy alkalommal (épp ahogy fentebb volt róla szó), tavaly tudott nyerni a Watford, ettől függetlenül, ha van olyan alkalom, amikor a hazaiaknak megvan az esélyük a sikerre, akkor az most jött el – ők nagyon jó formában, teljes kerettel futnak ki a gyepre, míg a túloldal éppen hullámvölgyben, legjobb csatára nélkül érkezik a vendégségbe. A bátrabbak számára tehát mindenképpen javasolt tipp a hazai siker.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső