Watford – Wigan: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
Watford
Teljesítmény:
N V D V N
  • Vicarage Road
  • Március 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wigan
Teljesítmény:
D V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Másik meccsünk az angol másodosztályból szintén egy olyan, amire ráhúzhatjuk, hogy várhatóan sima lesz. A Watford fogadja hazai pályán a Wigant. Lehet, hogy a lódarazsak a szezon közben mutatott játékuk miatt kiszálltak a feljutásért folyó harcból, de még azért nem eszik olyan forrón a kását, van hátra kilenc forduló, ami még nagyon sok mindenre elég lehet. Épp most volt – megint – egy edzőváltás, ami általában meg szokta hozni a változást…

Edzőváltás volt a Wigannél is, ám néhány fellángolástól eltekintve az újonc ugyanúgy a harmadosztály felé száguld.

A forma egy kicsit jobb a hazaiaknál, meg úgy egyébként is, erősebb csapat benyomását keltik. Mégis van, ami aggaszthatja azokat, akik az online sportfogadás keretein belül szeretnék végig izgulni a Watford – Wigan találkozót. Nekik igyekszünk most egy kicsit segíteni.

A fogadóirodák hazai sikert várnak, a Librabetnél 1.70 most a Watford győzelme és 5.20 a Wigané, miközben a döntetlen 3.60.

Watford

A borzasztó bemutatkozást követően Chris Wilder sikeresen javított, és a második meccsét már megnyerte a Watford. A hétvégén a Birmingham csapatát fogadták, és bár tele vannak sérültekkel, ez a tartalékosabbnak mondható kas is nyerni tudott. Imran Louza után Keinan Davis talált a kapuba, majd a második félidőben Britt Assombalonga rúgta meg első gólját, mióta a Watfordhoz igazolt.

Lehet, hogy késő lesz a hajrá, már, ha ez tényleg egy hajrá… A Watford egyelőre nincs feljutást vagy rájátszást érő helyen, lemaradásuk hat pont a Millwallhoz képest. Arról nem is beszélve, hogy előttük van még a Coventry, a West Brom és a Norwich is. A háromból két csapat szinte biztosan versenyben lesz a rájátszásért…

Újabb hazai meccs következik, a Vicarage Roadon is akadtak problémái a Watfordnak, de összességében itt jobbak, mint idegenben. A mérleg 9-5-4. Hamza Choudhury továbbra is eltiltását fogja tölteni, hiszen két mérkőzésre tiltották el a játékost, mellette biztosan nem fog pályára lépni Francisco Sierralta, Edo Kayembe, Dan Gosling, Kortney Hause, Tom Dele-Bashiru, Tom Cleverley, Hassane Kamara és Joao Ferreira. Ó, és még ott van Ismaila Sarr, akinek játéka kétséges, miután a Birmingham elleni mérkőzés előtti erőnléti teszten nem teljesített jól.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Cathcart, Hoedt, Porteous – Ngakia, Bacuna, Louza, Koné, Sema – Joao Pedro, Davis

Egymás elleni meccsek:

Az egymás elleni találkozók alapján azt mondhatom, ez sima lesz. Bár, ha ennyire könnyű lenne, akkor a bukik már régen csődbe mentek volna… A lényeg, hogy a Watford és a Wigan meccseinek többségét a lódarazsak nyerték, az utolsó ötből négyszer is. A Wigan 2014-ben nyert utoljára, igaz, a két csapat nem mindig egy osztályban szerepelt.

Az őszi mérkőzésen a Watford volt jobb, idegenben tudtak 1-0-ra nyerni. A Vicarage Roadon zsinórban harmadik sikerükre készülnek, előtte viszont akadtak botlások, egymás után háromszor is csak ikszelni tudtak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.29.Championship
wigan
0:1
watford
Championship
2015.03.17.Championship
wigan
0:2
watford
Championship
2014.12.13.Championship
watford
2:1
wigan
Championship
2014.03.22.Championship
wigan
2:1
watford
Championship
2013.09.28.Championship
watford
1:0
wigan
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wigan

Mick McCarthy csapata a hétközi meccsen maradt az utolsó helyen, miután csak ikszelni tudtak. Nem rossz eredmény az 1-1 a Coventry ellen, hiszen Gyökeresék a feljutást célozták meg láthatóan, de a helyzet ugyanaz a Wigannél, mint a Huddersfieldnél: Egy ponttal semmire nem mennek, nekik már győzni kell, ahol és amikor ez csak lehetséges.

Közel álltak a vereséghez, ha rajtuk múlik, nem találtak volna be a kapuba, de Kyle McFadzean, a City védője kisegítette őket egy öngóllal.

Az együttes hat pontra a Cardifftól, rosszabb gólkülönbsége miatt szorult a Huddersfield mögé, bár lényegében mindegy, hogy utolsók vagy utolsó előttiek, a vége kiesés, ha ez így marad.

Idegenben a Wigan kicsivel jobban teljesített idén, de az utóbbi hetek egyik meccsét sem sikerült megnyerniük, zsinórban három vereségnél tartanak, mérlegük 4-6-8.

Martin Kelly, Miguel Azeez, Jason Kerr, Jack Whatmough és Curtis Tilt nem játszhat sérülés miatt, ez pedig feladja a leckét az ír menedzsernek…

A várható kezdőcsapat:

Amos – Hughes, Rekik, Nyambe – Darikwa, Power, Tiéhi, McClean – Keane, Fletcher, Aasgaard

Tippelde

Wilder a második meccsére már megcsinálta a házi feladatot, és jött is egy szép eredmény. A játék is rendben volt, és hasonlóra készülhetnek most a játékosok, mint a hét közepén.

A Wigan ehhez jó partner lehet, véleményem szerint nullára fogják lehozni a meccset a lódarazsak, és meg is majd nyerni a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső