Wehen – Dresden: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 04.
Wehen
Teljesítmény:
V V V N N
  • Brita-Arena
  • Június 06. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Dresden
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi hatpontos meccs következik a Wehen számára, a bentmaradás szempontjából az egyik legfontosabb mérkőzés. Hogy miért? Mert az utolsó helyezett Dresdennel játszanak, ha nyernek, jó esélyük van (ismét) megelőzni a Karlsruhét, ha kikapnak, akkor gyakorlatilag búcsúzhatnak a Bundesliga 2 mezőnyétől. Ahogy búcsúzhat a Dresden, ők minden valószínűség szerint már csak a becsületükért harcolhatnak, szerda este újabb súlyos vereséget szenvedtek, a visszatérés nem sikerült a számukra, így egyre inkább távolodnak a mezőnytől. Öt meccs van hátra, bele kell húznia a wiesbadeni kiscsapatnak.

Vajon mire számíthatunk a Wehen – Dresden mérkőzésen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hamburg – Wehen

Az újrakezdés első fordulójában a Wehennek már sikerült megtréfálnia egy élcsapatot, akkor a Stuttgartot verték hazai pályán egy utolsó pillanatos tizenegyessel 2-1-re. Most hasonló (sőt, talán nagyobb) bravúrnak számított volna, ha legyőzik a Hamburgot idegenben.

Dieter Hecking csapatának is szüksége volt a győzelemre, ugyanis még mindig tart a versenyfutás a feljutásért köztük, a Stuttgart és a Heidenheim között.

A vezetést a Wehen szerezte meg, a Bundesliga 2 idei idényének egyik legszebb gólját lőtte Schaffler a 12. percben. A helyzetfelismerés, a kivitelezés mind-mind kivételes játéktudásról árulkodnak, nem hiába van meg az esélye Schafflernek, hogy gólkirály legyen.

Örömük sokáig nem tarthatott, mert két perc múlva jött Kinsombi és megszerezte a hazaiak egyenlítő gólját, a 27. percben pedig mára Hamburgnál volt az előny, Pohjanpalo találatával átvették a vezetést.

Így vonultak a csapatok a szünetre, hogy aztán egy hasonlóan jó második félidőt játsszanak.

Schaffler az 53. percben saját maga és csapata második gólját is megszerezte, ezúttal büntetőből.

Voltak lehetőségek mindkét oldalon (a nagyobb gólszerzési lehetőséget a Wiesbaden hagyta ki), majd ismét jött Kinsombi, aki a meccs előtt pár órával tudta meg, hogy játszani fog. Az ő második gólja döntötte el végérvényesen a meccset.

Jól küzdött a kiesőhelyen álló Wehen, mióta újraindult a bajnokság hiába ez volt már a harmadik vereségük, van esélyük a bentmaradás kiharcolására.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.08.Bundesliga 2
dynamo dresden
1:0
sv wehen
Bundesliga 2
2016.04.23.3. Liga
dynamo dresden
4:0
sv wehen
3. Liga
2015.11.06.3. Liga
sv wehen
2:2
dynamo dresden
3. Liga
2015.02.21.3. Liga
dynamo dresden
0:1
sv wehen
3. Liga
2014.08.30.3. Liga
sv wehen
0:2
dynamo dresden
3. Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hannover – Dresden

Az egyik mérkőzésüket most tudták pótolni a Dresden számára, mivel ők kéthetes csúszással vágtak neki a bajnoki folytatásnak. Első meccsükön tükörsima vereséget szenvedtek a Stuttgarttól idegenben, majd jött szerda este a Hannover elleni mérkőzés, amely már az első félidőben eldőlt.

A Hannover gólfelelősei megrázták magukat és hamar lerendezték a mérkőzést, Ducksch már a 10. percben vezetést szerzett, egy jobboldali akciót követően a kapus mellett a rövid sarokba lőtt. Nem lehet elmenni a kapus felelőssége mellett, ebből a szögből neki jobban kellett volna védenie a rövid oldalt, így az első gólban azért jócskán benne volt Broll kapus.

Guidetti szerezte a másodikat, ez a 17. percben született, majd a félidő legvégén le is zárták a mérkőzést a hannoveriek, Prib fejelte be Ducksch beadását.

A Dresden két meccs alatt nem tudott gólt szerezni, de kapott helyette ötöt. Nekik lassan elszállnak az esélyeik…

Összefoglalás

Ha a Dresdennek el is szállnak, a Wehen még tartja magát, dacára a három vereségnek, amit zsinórban elszenvedtek. Az előttük álló Karlsruhe az Aue vendége lesz, akik közismerten jók hazai pályán, így egy győzelemmel megelőzhetik őket.

Főként a harmadosztályban találkoztak a felek, ott inkább a drezdaiak tudtak érvényesülni, ahogy az őszi BuLi 2-es meccsen is ők nyertek 1-0-ra. Dupla motiváció a wiesbadenieknek.

Ami érdekes, hogy a Wehen a legrosszabbul teljesítő csapat hazai pályán, a Dresden pedig idegenben nyújtja a legrosszabb produktumokat, előbbi háromszor nyert otthon, utóbbi egyszer idegenben.

Azonban tartom, hogy most meg kell születnie a következő Wehen-győzelemnek, nekik rendkívül fontos a három pont begyűjtése a bennmaradásért folytatott harcban, de ha kikapnak (vagy ikszelnek), akkor egy nagy lehetőséget buknak el. Utolsó a Drezda, nem is megy nekik a játék, talán már fel is adták a küzdelmet… Egyszerűen ilyen feltételek mellett csak győzni lehet.

Ezért én azt mondom, tegyük bátran a Wiesbaden győzelmét, Schafflerre is lehet tenni (ha a fogadóirodánk engedi), ő nagyon megérdemelné a gólkirályi címet. 2-3 gólos Wehen győzelemre számítok, aztán majd meglátjuk, a Dresden ehhez mit szól.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső