Wehen – Vfl Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 15.
Wehen
Teljesítmény:
N V D V V
  • Brita-Arena
  • Május 17. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Stuttgart
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap kora délután rendeznek egy újabb Bundesliga 2-es találkozót, mi pedig természetesen erről is írunk és megpróbálunk hasznot hozni nektek (és magunknak) is egy jó kis tippel. Egy kiesőjelölt egy bajnokaspiránssal szemben. Sima meccsnek kéne lennie, nem igaz? Na, de vajon tényleg sima lesz-e? Megpróbáljuk kideríteni.

Ebben az írásban a Wehen – Stuttgart meccsről hozunk infókat.

Wehen

Ha eddig még nem hallottatok a Wehenről, nem kell miatta szégyenkezni, eleddig a német alsóbb ligákban szerepelt. Sokáig a negyedosztály résztvevői voltak, de az ezredfordulót követően, majd következett egy hosszabb és egy rövidebb megálló, előbb a harmad, majd a másodosztályban, mígnem a tavalyi évben sikerült újra feljutni a Bundesliga 2-be. Most ismét közelebb állnak a harmadosztályhoz, mivel a 16. helyen állnak. Annak, aki ebben a pozícióban végez osztályozót kell játszania a harmadosztály bronzérmesével.

Hogy ez mennyire veszélyes, azt ők tudják a legjobban, mert a tavalyi szezonban ők voltak azok a harmadosztályú bronzérmesek, akik kiütötték az Ingolstadtot.

És ha ez még nem lenne elég baj, az utolsó két csapat is csak kettő pontra van tőlük.

Előre persze nem szabad leírni őket, előre kell nézniük, mert a biztos bentmaradás is csak karnyújtásnyira van. Régen volt ennyire szoros a német első és másodosztály is.

Gonoszság lenne azt mondani, hogy a Wehen egyszemélyes csapat, de tény, hogy ha nincs Manuel Schaffler, akkor még a mostaninál is jobban égne a ház. Egymaga 15 gólnál jár, mondanom sem kell, ez pályafutása legjobb szezonja, főleg a harmadosztályban játszott a csatár és még a 3. Ligában is csak kétszer lőtt ennél több gólt.

Ki tudja, hol tartana most a gárda, ha nincs a felfüggesztés. Az utolsó öt meccsükből egyet húztak be, de az micsoda meccs volt! Idegenben 6-2-re győzték le az Osnabrücköt, akik tavaly nyerték a harmadosztályt. Igazi önbizalomfröccs lehetett volna, aztán egyik pillanatról a másikra jött a járvány és jött a felfüggesztés.

Forma, egymás elleni meccsek

Ahogy írtam, az utolsó meccsüket leszámítva nem sikerültek jól az elmúlt idők eredményei a Wehennek, míg a Stuttgart három mérkőzést megnyert, majd jött egy fürthi vereség és egy döntetlen a hatpontos Bielefeld elleni meccsen.

Három meccset játszottak egymás ellen, kétszer a Stuttgart nyert (a kupában), valamint ott az őszi bajnoki mérkőzés, amit idegenben sikerült megnyerni a Wehennek. Jól mutatja, mennyire esélytelennek tartották a bukik a Wehent, hogy a győzelmük 7 körüli oddsot ért.

Előző meccs eredménye
2019.10.04.Bundesliga 2
vfl stuttgart
1:2
sv wehen
Bundesliga 2
2011.07.29.Német kupa
sv wehen
1:2
vfl stuttgart
Német kupa
2007.08.04.Német kupa
sv wehen
1:2
vfl stuttgart
Német kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Vfl Stuttgart

A Stuttgart sem a Bundesliga 2-ben szerepelt tavaly, de ők a másik irányból közelítették meg a másodosztályt, azaz kiestek az elsőből. Méghozzá osztályozó után, az Union Berlinnel nem bírtak. 2-2-es hazai döntetlen után idegenben is ikszeltek, az a meccs 0-0 lett, és így idegenben lőtt több góllal az Union lett a párharc győztese.

Az akkori csapatból azóta elég sokan távoztak. Három védő: Insúa (Los Angelex Galaxy), Benjamin Pavard (visszatért a Bayern Münchenbe, ahol hamar bejátszotta magát a kezdőbe), Kabak (Schalke 04), Gentner (az őket kiejtő Union Berliné lett), valamint Akolo és Donis, akik Franciaországba igazoltak.

És hogy ki focizik még mindig a csapatban? Az örökifjú Mario Gomez, aki bizonyára minden focit kedvelőnek ismerős. Megjárta a Bayern Münchent, a Fiorentinát és végül visszatért első csapatába. Az idei szezonban 6 gólt szerzett, 34 évesként ez nem rossz teljesítmény.

A Bielefeld elleni iksz sokba kerülhet a csapatnak, de a feljutásra így is jó esélyük van és végeredményben csak ez a cél lebeg Pellegrino Matarazzoék szeme előtt.

Apropó, Matarazzo: Az amerikai vezetőedzőt a kiesés után nevezték ki Stuttgartban. Úgy tűnik, első idényében visszavezetheti a csapatot a Bundesligába.

No, hát az az Osnabrück elleni 6-2 kicsit megijesztett, de nem annyira, hogy elbizonytalanítson. Maximum egy döntetlent tudok kinézni ebből a meccsből, de valószínűbbnek gondolom azt, hogy legalább 2 góllal fog több állni a Stuttgart neve mellett a lefújás pillanatában.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső