Werder Bremen – Arminia Bielefeld: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 30.
Werder Bremen
Teljesítmény:
N V N N N
  • Weserstadion
  • Október 03. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
N D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hát, sikerült edzőt buktatnia a Werder csapatának. Holott azt gondoltam, hogy ez egy szenvedős, egygólos meccs lesz, a vendégek megrázták magukat és Fullkrug mesterhármasa azt jelentette, hogy megváltak a gelsenkircheniek David Wagnertől. Lehetséges, hogy ezt már hamarabb meg kellett volna lépni? Megint elkalandoztam, mert most nem a Schalke rossz szereplése, hanem a Werder Bremen – Arminia Bielefeld meccs lesz terítéken.

A vendégek újonc létükre jól indították az idényt, egy döntetlenjük és egy győzelmük van eddig.

Vajon megtáltosodott volna a Werder? Vagy a Schalke lenne ennyire gyenge?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Schalke 04 – Werder Bremen

Kicsit tán elspoilereztem a meccs lényegét, miszerint győzött a vendégcsapat. Azonban érdemes kibontani, mi is történt a meccsen.

A Hertha ellen nagyon nem ment a brémaiaknak, itt viszont számítani lehetett arra, hogy egyenrangú ellenfelei lesznek a Schalkénak, sőt…

Már az első játékrészben kényelmes előnyt szereztek Kohfeldt tanítványai, köszönhetően Niclas Fullkrug duplájának. Az első és a második gól esetén is ugyanaz elmondható: A Schalke védői totálisan szabadon hagyták, egyébként nem csak őt, több brémait is. A 27. percben egy szöglet után szerezték meg a vezetést, a legmagasabbra felugró Sargent fejesébe tette bele a lábát Fullkrug. Mókás, de az integetett leginkább les után, aki az alapvonal előtt állt (de még a kapus előtt), így szó sem lehetett lesről.

A második gólt is egy pontrúgás hozta el, Augustinsson beívelését követően Fullkrug emelkedett a legmagasabbra és a kővé dermedt kapus mellett fejelt a hálóba.

Egyre sűrűsödtek a viharfelhők Wagner feje felett és valószínűleg a második gólt követően már tudta, hogy mi lesz ennek a vége.

Főleg a második félidő elején, amikor Fullkrug tizenegyesből meglőtte a harmadik gólját is.

Lesimázták a Schalkét, ismét, két forduló alatt 11 gólt kaptak és csak egyet rúgtak.

Azt az egyet már 10 emberrel szerezték – miután Kabakot második sárga lappal kiállították (Davie Selkét tartotta fel a török védő) – Mark Uth volt a gólszerző.

A győzelem jogossága megkérdőjelezhetetlen, de ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy a Werder összekapta magát. Csak azt, hogy ebben a Schalkéban ennyi van.

Előző 5 meccs eredménye
2018.07.27.Barátságos Mérkőzés
arminia bielefeld
0:1
bremen
Barátságos Mérkőzés
2015.03.04.Német Kupa
arminia bielefeld
3:1
bremen
Német Kupa
2009.02.01.Bundesliga
bremen
1:2
arminia bielefeld
Bundesliga
2008.08.16.Bundesliga
arminia bielefeld
2:2
bremen
Bundesliga
2008.03.23.Bundesliga
arminia bielefeld
1:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Köln – Arminia Bielefeld

A kölniek vereséggel indították a szezont és arra számítottak, hogy majd az újonc ellen javítanak, de a számításaik nem jöttek be. Elég döntetlen-szagú mérkőzést játszottak egymás ellen, ahol az első félidőben csak egy-egy lehetőségük adódott a gólszerzésre.

Nem volt vérre menő a játék, a kapusoknak sok dolga nem akadt. Amikor viszont akadt, azzal nem tudtak mit kezdeni. Horn – aki az első félidőben sikerrel hatástalanított egy távoli bombát – ezúttal rosszul zárta a szöget Edmundsson és a kapu között, a szemfüles csatár pedig kihasználta ezt.

Minden egy Ortega kirúgással indult, amire rástartolt a csereként beállt csatár. Szép mozdulattal vette át, de egy kissé még így is elpattant tőle a játékszer. Horn kilépett a kapuból, hogy fogja a rövidet, de egy esetleges beadást is elérjen, azonban hiba csúszott a gépezetbe, kisodródva is kapuba talált a feröer-szigeteki támadó.

A Cordoba helyére igazolt Sebastian Andersson első gólja így továbbra is várat magára, és továbbra is várat magára a Köln első győzelme, míg a Bielefeld meglepően erősen indított.

Összefoglalás

Na, de mire lehet elég ez a jó indítás? Képesek lehetnek arra, hogy idegenben elkapják a Werdert? Végül is, már megtették egy erős csapat ellen, hogy pontot raboltak, az első fordulóban a Frankfurt esetében sikerült a bravúr.

A Werder az előző szezon végét kegyetlenül megnyomta, viszont az első fordulóban – a Hertha ellen – megint kiábrándító játékot nyújtottak, amivel totálisan elvették a kedvem. Mindig azt hiszem, hogy igen, most jók lesznek, aztán…

A Schalke elleni eredménnyel sem sikerült megnyugtatniuk, lényegében ez a csapat bárki ellen játszott volna vereség lett volna a vége. Nagyon mélyen vannak 18 meccs óta nem tudtak nyerni, ez sok mindent elárul.

Nem szabad lekicsinyíteni a győzelmet, de nem szabad túlmisztifikálni sem.

Hogy jobb csapat-e a Werder? Igen, szerintem jobb. Jobb minőségű labdarúgók alkotják, bár Ortega most már felkeltette az érdeklődést számos nagyobb csapatnak és tény, jól véd a fiú.

A középpálya mindenképp erősebb és talán Fullkrug is ihletet merít az előző meccsen szerzett mesterhármasából.

Rég játszottak egyébként a bajnokságban, több mint 10 éve, az örökmérleget így most kár felhozni, vagy az előző meccseiket, két éve egy barátságos meccsen találkoztak legutóbb.

Az odds rendkívül jó a hazai győzelemre és véleményem szerint teljesen reális, hogy végre elkapják az újonc grabancát. Hazai győzelmet remélek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső