Werder Bremen – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 15.
Werder Bremen
Teljesítmény:
D V V V V
  • Weserstadion
  • Május 18. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétfő este rendezik a Bundesliga 26. fordulójának zárómeccsét, ahol az egyik legpocsékabb formában levő Werder Bremenhez látogat az a Bayer Leverkusen, akik a német bajnokság élmezőnyébe tartoznak, és az Európa Ligában is talpon vannak. A kihagyás miatt ki tudja, mennyit számít a két hónappal ezelőtti forma (véleményem szerint semmit), de nem lehet biztosan azt állítani, hogy egyértelműen Havertzék fognak nyerni. De azért elég valószínű.

Lássuk azért kibontva is, miért gondolok vendéggyőzelemre a Werder Bremen – Bayer Leverkusen meccsen!

Werder Bremen

27 rúgott, 55 kapott gól, 17. hely és mindössze 18 pont. Számokban kifejezve ez a Werder mérlege eddig. Csak azért nem az utolsók, mert az ősszel a Paderborn még náluk is gyengébben szerepelt. Vészesen közeleg az a pont, amikor már esélyük sem lesz a bentmaradásra, egyre valószínűbb, hogy a következő szezont a másodosztályban kezdi.

Kofheldt 2017 óta irányítja a brémaiakat és az előző évi eredményükhöz képest igazi mélyrepülést produkálnak a zöld-fehérek, hiszen akkor a 8. helyen végeztek. Nem sokon múlt az európai porond, de végül azt az Eintracht Frankfurt kaparintotta meg.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
bremen
Bundesliga
2019.03.17.Bundesliga
bayer leverkusen
1:3
bremen
Bundesliga
2018.10.28.Bundesliga
bremen
2:6
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.05.05.Bundesliga
bremen
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.02.06.Német Kupa
bayer leverkusen
4:2
bremen
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valahol érthetetlen ez az elképesztően pocsék szezon, a játékoskeretben megannyi minőségi labdarúgó van, összegyúrva egy egésszé azonban mégsem működik.

Pedig ott van (a teljesség igénye nélkül!): Davy Klaassen, aki az Ajaxnál bizonyított és bár az angliai kitérő az Evertonnál nem jött össze, de attól még nem felejtett el focizni. Vagy vegyük például Claudio Pizzarrot, őt senkinek sem kell bemutatni, a Werderben és a Bayern Münchenben is számtalan gólt termelt. De említhetnénk Nuri Sahint, Leonardo Bittencourt-t, Ludwig Augustinssont, Gebre Selassie-t, Omer Toprakot vagy az Eggestein testvéreket.

És szánt szándékkal hagytam a végére Milot Rashicát. A koszovói játékosról egyre többen állítják, hogy Jürgen Klopp csapatában folytathatja a pályafutását, árgus szemekkel figyeli őt a Liverpool.

Nem is alaptalanul, Rashica abszolút csapatának legjobbja, hét góllal és négy gólpasszal vezeti a házi kanadai táblázatot.

Beszéljünk egy kicsit a csapat formájáról, ami… Nincs rá jobb szó: Szörnyű. Tíz bajnoki mérkőzésből a következő mérleget sikerült összehozni: 1 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség. Ötször találtak a hálóba és 26-szor mattolták őket. 26 gól 10 meccs alatt. Elképesztő forma.

Bayer Leverkusen

Jobb helyzetben várja a mérkőzést a gyógyszergyári csapat. A bajnokságban az ötödikek (egy győzelemnyire a dobogó legalsó foka), az Európa Ligában simán meglesz a továbbjutás a következő körbe (3-1-re nyertek Glasgow-ban a Rangers ellen) és elődöntőt játszanak a német kupában, a harmadosztályú Saarbrücken lesz az ellenfelük, tehát ha legjobb tudásuk szerint játszanak és nem nézik le a kiscsapatot, akkor meglesz a kupadöntő. De tényleg vigyázniuk kell, a Saarbrücken nem érdemtelenül jutott oda, ahova és nem egy-nem kettő nagyobb halnak tettek keresztbe.

Peter Bosz tanítványai tehát nem aprózzák el a szezont, nagyon szimpatikus és jó futballal rukkoltak elő hétről hétre.

Azonban a jó teljesítmény azt is jelenti, hogy legjobbjaikat elveszíthetik. Havertz távozása szinte biztos, maga a játékos is kijelentette, hogy szívesen folytatná a Bayernben Hansi Flick kezei alatt, és természetesen a Bayernnél is hasonlóan látják a szituációt.

Havertz mellett Leon Bailey és Jonathan Tah is a távozók között lehet, a kérőkből pedig nincs hiány: Az Arsenal mindkettejüket szeretné, a Chelsea a jamaikait látná szívesen.

Sérüléssel és eltiltással nem kell számolnia a holland mesternek.

Meglepő ez a magas odds, amit a Leverkusen győzelmére adnak a fogadóirodák. Az 1.6-1.7 körüli odds igazán baráti, tekintve a két csapat eddigi teljesítményét, formáját és játékosaik kvalitásait. Tartom, hogy egyénenként nem rossz a Bremen, de csapatként idén (eddig) csődöt mondtak. Ha el is kezdik a felzárkózást, kétlem azt, hogy ezen a meccsen indulnak el felfelé.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső