Werder Bremen – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 01.
Werder Bremen
Teljesítmény:
N D N V D
  • Weserstadion
  • Június 03. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon közel már a befejezés, egyre fogynak a fordulók, fogy az esély, hogy a Werdernek végül sikerüljön csodát tennie és a pocsék őszt követően végül sikerüljön nem kizúgni a másodosztályba. Az utóbbi hetekben azonban ennek a csodának az útjára léptek, meglepetés-győzelmeket szereztek, amivel nőtt az esélyük az áhított cél elérésére, de még egyáltalán nincsenek kint a vízből. Valószínűleg egy ilyen szezon után már azt is sikerként könyvelnék el, ha osztályozót kellene játszaniuk, az ugyanis még egy utolsó szalmaszálat jelentene számukra. De közben meg közel a biztos bennmaradást érő helyek egyike, szóval van miért küzdeni.

A túloldalon is egy gyenge szezont produkáló gárda áll, ők a tavalyi évben az európai kupaindulást harcolták ki, hogy aztán egy évvel később a 12. helyen szerénykedjenek.

Rossz hír a brémaiaknak, hogy hosszú vesszőfutás után az Eintracht Frankfurt épp a hétvégén támadt fel poraiból, megszakítva ezzel hatmeccses Bundesliga nyeretlenségüket.

Azonban a hazaiak valamiféle transzba kerültek, szóval egy igazán ki-ki találkozóra számíthatunk a Werder Bremen – Eintracht Frankfurt találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Schalke 04 – Werder Bremen

Vannak vesztesei ennek a Bundesliga szezonnak, akik az újraindítás óta csak egy helyben topognak, képtelenek a jó játékra, ahol valami változott. Ide sorolhatjuk pl. az Union Berlint vagy épp a Werder múlt heti ellenfelét a Schalkét.

Egy Ruhr-vidéki rangadón kapott négyes bizonyára egyik játékosnak sem hozta meg az önbizalmát, most pedig a kiesőhelyen álló Werder volt az ellenfél.

A mérkőzésen egyetlen gól esett, de az kárpótolt mindenkit (főleg a brémaiakat), ugyanis gyönyörű találat volt.

Az utóbbi hetekben Jean-Paul Todibo, a Schalke játékosa felhívta már magára a figyelmet, amikor a Dortmund ellen Haalandnak szólt oda keményen és utasította, hogy csináljon ezt-azt saját nagymamájával. Nem volt egy szimpatikus jelenet, most pedig akik megharagudtak rá elégedetten sóhajtottak fel, ugyanis Bittencourt gólja előtt Todibo volt az, aki a középpályán Messinek képzelte magát és egy egyszerű passz helyett inkább cselezgetni kezdett. Természetesen elvesztette a labdát, a kontrából pedig megszerezték a vezetést a vendégek: Bittencourt távoli bombáját még az az Alexander Nubel sem tudta védeni, aki újra a kezdőben kapott helyet Schubert kárára.

A tehetséges, nyáron a Bayernhez csatlakozó hálóőr hozzá sem tudott szagolni a lövéshez. Tökéletes kivitelezés volt, a forduló tán legszebb gólját lőtte Bittencourt.

Ezután a Werder hosszú ideig mással sem törődött, minthogy megtartsa az előnyét, hiába támadott fejvesztve a Schalke, nem értek célt.

Ez a győzelem létszükség volt a Rashicáék számára, ha a szerdai meccsen nyernek, nagyon hosszú idő után a vonal fölé kerülnének. Motiváció tehát van, nem is kicsi.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.04.Német Kupa
eintracht frankfurt
2:0
bremen
Német Kupa
2019.10.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
bremen
Bundesliga
2019.01.26.Bundesliga
bremen
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.09.01.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
bremen
Bundesliga
2018.04.01.Bundesliga
bremen
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Érdekes csapat ez a Wolfsburg. Képesek megverni a BayArenaban a Leverkusent, nem is kicsit, majd hazai pályán botlanak a Frankfurt ellen.

Merthogy botlottak, az egész szezonban csak botorkáló Eintracht elvitte a három pontot a Volkswagen Arénából.

A meccs elején a hazaiak voltak aktívabbak, Brekalo kétszer is lőhetett, de gólt nem sikerült szerezni. A túloldalon viszont a portugál André Silva harcolt ki egy büntetőt, amit magabiztosan be is lőtt, így a vendégek kisebb meglepetésre megszerezték a vezetést.

Az egész meccsen a Wolfsburg helyzeteit láthattuk, de Weghorst és Brekalo is célt tévesztett, védeni alig kellett Trappnak.

A fordulás után járunk már, amikor Arnold szabadrúgása Mbabut találja meg, ebből végre megszületik az egyenlítés.

Aztán folytatták, ahogy eddig: Támadtak a hazaiak, eredmény nélkül, a Weghorst – Brekalo kettősnek semmi nem akart összejönni. A 85. percben pedig jött a Frankfurt és ismét a semmiből szerezték meg a vezetést, ezúttal Kamada volt a gólszerző.

Innen már nem tudott felállni a Wolfsburg, így vereséget szenvedtek. Jól mutatja azonban a statisztika, mi is történt ebben a 90 percben: 19 hazai és 6 vendég kísérlet volt a találkozón.

Összefoglalás

Érdekes meccsnek nézünk elébe, annyi szent. A Werdernek nagyon kell a pont, végre ott tartanak, hogy győzelmük esetén megelőznék a Düsseldorfot és ugyanannyi pontjuk lenne, mint a Mainznak. Ősszel, amikor zsinórban jöttek a vereségek még senki nem gondolt arra, hogy reális esélyük lehet bentmaradni, de alaposan rácáfoltak a kétkedőkre.

A Frankfurt két meccse veretlen, a Freiburg ellen egy jó 3-3-as meccset játszottak, majd ugye jött a Wolfsburg, akiket sikerült legyőzni. André Silva és Kamada mindkét meccsen gólt szereztek, rajtuk kívül pedig még ott van Kostic, mint lehetséges nyerőember.

Kiegyenlített az örökmérleg, a mérleg nyelve azonban egy kicsikét a Bremen felé mozdul, 17-szer nyertek ők, míg a Frankfurt 15-ször.

Utolsó bajnokijukon 2-2-es döntetlen született, akkor Rode és André Silva illetve Klaassen és Rashica voltak a gólszerzők.

Én magam ezúttal (is) Werder győzelmet várok, bizonyára nagyon felpörgette őket a tudat, hogy rácáfolva mindenkire felvették a kesztyűt és megpróbálják a (kvázi) lehetetlent. Szimpatikus hozzáállás és egy ekkora múlttal rendelkező klub ne is essen ki a másodosztályba.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső