Werder Bremen – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 23.
Werder Bremen
Teljesítmény:
V D N D N
  • Weserstadion
  • Február 26. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német bajnoksággal ugyanúgy vagyok, mint a franciával. Felüdülés látni, hogy nem teljesen ugyanazok a csapatok alkotják az élmezőnyt. Az Eintracht Frankfurt és a Wolfsburg vette át kvázi a Mönchengladbach és a Bayer Leverkusen helyét. A bajnoki címbe nem biztos, hogy bele fognak szólni, de ott vannak a nagyok mögött közvetlenül. Most épp fej-fej mellett haladni a harmadik és negyedik helyet foglalják el, teljesen ugyanolyan mérleggel, de a Wolfsburgnak egyel jobb a gólaránya.

Ezen lehet most javítani, mert bár az ellenfél sokat javult tavalyhoz képest, nem gondolnám, hogy meg tudja állítani Daichi Kamadáékat. A Werder Bremen – Eintracht Frankfurt találkozója következik, remélhetőleg egy olyan mérkőzés, aminél csak úgy kapkodjuk a fejünket a rengeteg esemény miatt.

A Bréma tehát sokat javult, Sargent vezérletével elkezdtek feljebb lépni a tabellán, de a hétvégén csúnya verésbe szaladtak bele, és az osztályozós helyek ismét közelítenek. Megint nehéz hajrá vár a csapatra?

Kezdjük!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Hoffenheim

A Hoffenheim idén azért sokkal gyengébben teljesít a bajnokságban, mint tavaly tették, a hétközben pedig az Európa Ligában ikszeltek 3-1-es vezetés után a Moldéval. Munas Dabbur két gólt szerzett, meg egy lesgólt, illetve kihagyott egy tizenegyest, a visszavágón jó esélyük van a következő körbe jutni.

A Molde ellen három lőtt gól, a Werder ellen pedig négy. Talán újra magukra találnak, nagyon simán ütötték ki Ömer Toprakékat.

Az első félidőben még néha-néha eljutott a vendégcsapat a kapuig, de a másodikban már közük nem volt a meccshez.

Mindkét félidőre két-két Hoffenheim gól jutott. Az első találatot a togói Ihlas Bebou szerezte, aki Samasekou hosszú labdájával nyargalt a kapuig, majd okosan eltekerte a labdát Pavlenka mellett. A partjelző szerint lesen volt Bebou, így a videóbíró rakott rendet, és megállapította, hogy a gól szabályos volt, a védelem elaludt.

A félidő lefújása előtt jött a második, ennek szerzője Christoph Baumgartner volt, aki két védő szorításában is begyalogolt a tizenhatoson belülre, majd estében még kapuba tudott lőni.

A fordulás után sem változott szemernyit sem a játék képe, Munas Dabbur rúgta a harmadikat, rögtön a félidő elején, végül a 90. percben a 18 esztendős Giorginio Rutter is betalált, ez volt az ifjonc első meccse, ő télen érkezett a Rennes-től, szép bemutatkozás.

Esélye sem volt a nagyon gyengén futballozó Werdernek, hiába volt a pályán Rashica, Sargent vagy épp Bittencourt…

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.31.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
bremen
Bundesliga
2020.06.03.Bundesliga
bremen
0:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.03.04.Német Kupa
eintracht frankfurt
2:0
bremen
Német Kupa
2019.10.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
bremen
Bundesliga
2019.01.26.Bundesliga
bremen
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt – Bayern München

Egyértelműen a forduló meccse, és a forduló meglepetése! Adi Hutter csapata folytatta jó sorozatát, és az éllovas Bayern München sem tudta őket megállítani. Mindezt úgy, hogy a gárda legeredményesebb játékosa, a portugál André Silva sérülés miatt nem is léphetett pályára. Természetesen Luka Jovic pótolta őt, de a gólok most nem tőle érkeztek.

Telve önbizalommal kezdett a Frankfurt, különösen Amin Younes volt elemében, de a Kostic – Kamada kettős is nagyon élt. Olyannyira, hogy az első találatot ők hozták össze. Kostic jutott védője mögé, hatalmas terület állt előtte, észrevette, hogy középen érkezik a társ, Daichi Kamada, aki kapásból a bal alsóba lőtt. Szép akció volt, a Bayern csak nyomozni tudta a labdát.

Amin Younes nem sokkal később a félpályáról próbálta meg átemelni a szokásosan kint kóricáló Manuel Neuert, az ív jó volt, az irányzék egy picit rossz, körülbelül egy-másfél méterrel tévedett a libanoni – német labdarúgó.

De a gól mégis összejött, nem is kicsi gól. A 31. percben félelmetes erővel lőtte ki a bal felső sarkot, majd megható gesztust tett. Kifutott a pálya szélére, és kezébe vett egy mezt, amin Fatih Saracoglu neve és arcképe volt. Saracoglu volt az egyike azon 9 embernek, aki a hanaui terrortámadás alatt életét veszítette.

A Bayern München nem először került hátrányba az első félidőben (Mainz, Bielefeld), de mindig sikerült vagy fordítani, vagy legalább egyenlíteni.

Kevin Trapp azonban állta a sarat az első negyvenöt percben, és a másodikban is csak egyszer jártak túl az eszén. A gólszerző Robert Lewandowski volt, de dicséret illeti Leroy Sanét, aki két védőt is megbolondított, mielőtt középre passzolt volna.

Kingsley Comannak akadt még egy helyzete, amit mellé lőtt, majd a 90. percben Kostic biztosíthatta volna be a hazai győzelmet, de Neuer hárított.

Több minden nem történt, a Frankfurt továbbra is megállíthatatlan.

Összefoglalás

Azok után, hogy a Werder egy ekkora pofonba szaladt bele, és azután, hogy a Frankfurt a címvédőt verte otthon… Lehet esélye Kohfeldtéknek? Erre kéne megpróbálnom válaszolni.

Szerintem nem, röviden és tömören. Annyira egyben van most ez a Frankfurt, hogy erősen kétlem, lehet esélyük péntek este a brémaiaknak.

A Weserstadionban összesen kétszer tudtak nyerni, míg a Frankfurt hazai pályán veretlen, és idegenben is csak kétszer szenvedett vereséget.

Lehet, hogy nincs André Silva, de – ahogy az látható – van kihez nyúlni, ha gólt, gólokat kell szerezni. Jovicnak ezúttal nem ment, de már így is több gólt szerzett negyed szezon alatt, mint a Real Madridban másfél év alatt.

Lehet rá számítani, ahogy Kosticra, Kamadára és Younesre is.

Amire megoldást kell találnia Hutternek az N’Dicka pótlása, a védő ugyanis összeszedte az ötödik sárga lapját, így a Bréma elleni meccset ki kell hagynia.

A Werdernél Davie Selke felépült, de a Hoffenheim ellen még nem kockáztatta meg Kohfeldt, hogy pályára küldje. Sokkal valószínűbb azonban, hogy a Frankfurt ellen már játszani fog.

Erras nem bevethető, de ő eddig sem számított alapembernek.

Nem tudok nem a Frankfurtra fogadni. Elképesztő a forma, szép a játék, a Werder pedig egy hatalmas pofonból kellene, hogy talpra álljon az egyik legjobb formában levő csapat ellen. Vendég győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső