Werder Bremen – Heidenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 30.
Werder Bremen
Teljesítmény:
N V V N V
  • Weserstadion
  • Július 02. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Heidenheim
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Óriási – talán nem túlzás – csodának köszönhetően sikerült elkerülnie a biztos kiesést a Werder Bremen együttesének. Az őszi szezon végén, tavaszi szezon elején tíz forintot nem tettem volna arra, hogy nem csont nélkül esnek ki. Az első lépést megtették a bentmaradáshoz vezető úton, most jön a második. Négy napon belül kétszer mérkőznek meg a Bundesliga 2 harmadik helyezettjével, hogy eldöntsék, melyikük kezdi meg a 2020/2021-es szezont a legfelsőbb osztályban.

Ellenfelük az a Heidenheim lesz, aki a Bundesliga 2 idei szezonjában végig a Hamburg és a Stuttgart mögött haladt, majd a lehető legjobbkor előzött. Az utolsó fordulóban pedig Fortuna is fogta a kezüket, mert ha nem omlik össze a Hamburg, akkor most róluk írnék, nem pedig a Heidenheimről. Ezt mindjárt kifejtem.

Nézzük meg az utolsó fordulóban elért eredményeket és próbáljuk meg kitalálni a Werder Bremen – Heidenheim mérkőzés kimenetelét!

Mi történt az utolsó fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Köln

Az újoncot fogadta a Weserstadionban a Bréma, akiknek akkor volt esélyük egy helyet feljebb lépni, ha az ő győzelmük mellett a Düsseldorf vereséget szenved. Illetve a gólarány sem volt mindegy, azonos pontszám esetén ugyanis az döntött volna. Éppen ezért nem bízták a véletlenre saját meccsüket, szabályosan átgázoltak azon a csapaton, akik az újrakezdést követően csak szenvedtek és a szezon legvégére teljesen szétestek.

Az első gólt a japán Osako szerezte, miután Eggestein lecsúszott lövése pont őt találta meg, higgadtan lőtt a kapu bal felső sarkába. Öt perccel később már kettővel mentek, Rashica nem túl erős lövése talált utat Horn lábai között. A 29. percben már három volt a különbség: Néhány játékos egy tizenegyest reklamált a játékvezetőnél (jogosan), de Friedl és Fullkrug inkább a játékkal volt elfoglalva, utóbbi szerezte a harmadik hazai gólt.

A második játékrészben sem vett vissza a Werder, holott az eredmények alapján ők álltak jobban, az Union Berlin vezetett a Fortuna Düsseldorf ellen.

Az 55. percben Klaassen egy kapufáról kipattanó labdát rúgott be, majd Osako duplázott. Drexler a 62. ugyan szépített, de nem sokkal később a csereként beállt Sargent lőtt még egyet, ezzel kialakítva a 6-1-es végeredményt.

Mivel a másik meccsen az Union Berlin végül 3-0-ra legyőzte a Düsseldorfot, utóbbi csapat esett ki a másodosztályba, a Werder pedig készülhet az osztályozó meccseire.

Előző meccs eredménye
2019.10.30.Német Kupa
bremen
4:1
heidenheim
Német Kupa
2011.07.30.Német Kupa
heidenheim
2:1
bremen
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arminia Bielefeld – Heidenheim

Bajnokként lépett pályára a hazai csapat, a meccs pedig emiatt természetesen a vendégeknek sokkal nagyobb téttel bírt. Egypontos előnyük volt a negyedik helyen szereplő HSV Stuttgarttal szemben, akik hazai pályán fogadták a Sandhausent. Az egy pont nem elég, egy vereség esetén pedig 99% volt az esély arra, hogy elveszítsék harmadik helyüket. De bejött az az 1%.

Gyorsan összefoglalom a lényeget, majd részletesen kibontom, mi is történt ezen a találkozón. A Heidenheim hiába szenvedett 3-0-s vereséget a bajnoktól, a totálisan széteső Hamburg hazai pályán, a játékosok karrierjének egyik legfontosabb mérkőzésén 5-1-re alulmaradtak a Sandhausennel szemben, akik egyébként így a 10. helyen végeztek. Csak szemléltetni akartam, mekkora különbség van a két gárda között a tabellán és mégis micsoda kudarc ez.

Tehát bejött az 1 százalék, emiatt pedig a Heidenheim készülhet az osztályozóra, holott az őszi szezon végén még mindenki a Hamburg feljutásáról áradozott.

Szóval a mérkőzésről: A Bielefeld bajnokként lépett pályára és bajnokként is játszott. A Heidenheim játékosai pedig valószínűleg nem bírták a nyomást, de egy tükörsima meccset játszott egymással a két csapat. Vagyis játszani csak a Bielefeld játszott, egy öngóllal szereztek vezetést (bár több portál is Klosnak adta a gólt, de a visszajátszásokból látszik, hogy utoljára egy kékmezes lábát érte a labda), majd Voglsammer gyönyörű csavarásával már 2-0 volt az eredmény.

A végeredményt a Lenshoz távozó Jonathan Clauss állította be, miután Klos kiugratása után a hálóba talált.

A vendégeknek esélyük sem volt, nagyon lehetőséget sem tudtak kialakítani, ez pedig aggasztó számukra a csütörtöki meccs előtt.

Összefoglalás

Nagyon nem támaszkodhatunk a statisztikára, hiszen két kupameccsük volt történelmük során, ebből nem tudunk kiindulni. A játékerőből kiindulhatunk, ez a Werder mellett szól, a játékosok magabiztosságából, lelkiállapotából kiindulhatunk, ez is a brémaiak mellett szól, valamint ott lesz még a hazai pálya előnye.

A Köln elleni győzelem bizonyára nagy önbizalomfröccsöt adott a játékosoknak, Osakonak nagy szüksége volt arra, hogy gólokat szerezzen, mert az egész szezon során nem ment neki a játék, Rashica pedig valószínűleg utolsó meccseit játssza jelenlegi csapatában, most még segíthet kiharcolni a bentmaradást.

Jobb csapat a Werder, ez nem vitás, de az ilyen meccsek mindig veszélyesek, elég megnézni, mi történt a tavalyi osztályozón, amikor az Union Berlin és a Stuttgart csapott össze.

Egy két mérkőzésen át tartó viadal ritkán dől el az első meccsen, szerintem most sem fog. Azt viszont valószínűnek tartom, hogy a visszavágóra előnnyel fog utazni a Florian Kohfeldt csapata. Hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső