Werder Bremen – Köln: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 24.
Werder Bremen
Teljesítmény:
V V N V V
  • Weserstadion
  • Június 27. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Köln
Teljesítmény:
D V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szombaton eldől a Werder Bremen sorsa. Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy nem ússzák meg a kiesést, de láttunk már csodákat a futballpályákon. Egyetlen esélyük van: Le kell győzniük a Kölnt, miközben az Union Berlin legyőzi a Fortuna Düsseldorfot. És még ekkor sem úszták meg biztosan, ugyanis osztályozót kell játszaniuk a Bundesliga 2 harmadik helyezettje ellen. Két csapat közül kerül ki a másodosztály bronzérmese: Vagy a Heidenheim vagy a Hamburg lesz az ellenfél, előbbire nagyobb esély mutatkozik.

Kérdés azonban, hogy az őszt nagyon elrontó, tavasszal kicsit jobb teljesítményt nyújtó brémaiak oda tudnak-e érni, vagy a Fortuna pontot rabol és szertefoszlatja a zöld-fehérek álmait?

Lássuk, mire számíthatunk a Werder Bremen – Köln meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mainz – Werder Bremen

Nem játszott jól az újrakezdést követően jól a Mainz csapata, sorra szenvedték el a vereségeket, ikszeltek nyerhető meccseken, aztán jött a fordulat és a Dortmundot saját stadionjukban verték 2-0-ra. Innentől pedig gondolhatta a nép egyszeri gyermeke, hogy nem fog sok babér teremni a Werdernek ellenük. Ez be is jött…

Egy győzelemmel pedig előzhettek volna, de Quaison már a 25. percben elszomorította Kohfeldtet és csapatát. Egy szabadrúgást követően fejelt egy hazai játékos, amit még sikerült a gólvonal elől kifejelni, de az érkező Quaison végül a gólvonal mögé juttatta a labdát.

Öt perccel később már kettő volt a különbség: Latza cselezgetett, szép szólóját követően Boetiushoz passzolt, aki 16-ról a bal alsó sarokba passzolt.

A fordulást követően jött a szépítés, a Werder japán csatára, Osako egy az alapvonalról visszagurított labdát vágott a pipába. Ezzel feltámadtak a vendég remények, de az egyenlítés nem jött össze.

Helyette a Mainz lőtte meg a harmadikat a 85. percben. Fernandest ugratták ki, aki állítgatás nélkül passzolt Pavlenka kapujába.

40 év után eshet ki a Werder Bremen a Bundesligából, hacsak nem történik valamiféle csoda az utolsó fordulóban…

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.21.Bundesliga
köln
1:0
bremen
Bundesliga
2019.07.20.Barátságos Mérkőzés
bremen
1:0
köln
Barátságos Mérkőzés
2018.07.20.Barátságos Mérkőzés
köln
1:0
bremen
Barátságos Mérkőzés
2018.03.12.Bundesliga
bremen
3:1
köln
Bundesliga
2017.10.22.Bundesliga
köln
0:0
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Köln – Eintracht Frankfurt

Sikerült összeszednie magát a Frankfurtnak, amely a 2020-as évet nem kezdte túlságosan jól, majd a koronavírus-szünetet követően azért mutattak valamit magukból, hála legfőképp André Silvának, akinek góljai sokat értek.

Épp ellenkező szezont futott a Köln, amely újoncként remekül szerepelt, majd az újrakezdés után folyton hullatta a pontokat. Nem, még mindig nem azért, mert a kabalakecske, IX. Hennes nem lehetett ott a pályán.

A hazaiak szerezték meg a vezetést a mérkőzésen, Kainz a lefújás előtt büntetőből volt eredményes. Az első félidő amúgy nagyon kiegyenlített játékot hozott, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, a tizenegyesnek köszönhetően azonban a hazaiaknál volt az előny.

A második játékrészre a Frankfurt összekapta magát, sokkal veszélyesebben játszottak, gólt viszont csak egyet szereztek: Bas Dost az idény végére megtáltosodott, az ő góljával sikerült pontot szerezni az újonc ellen.

Összefoglalás

Hát, most vagy soha. 40 év hosszú idő, ennyi időt töltött zsinórban a Werder Bremen a Bundesligában, most pedig jó 80%, hogy kiesés lesz a dolog vége.

Hogy nyernek-e a Köln ellen? Minden valószínűség szerint igen. A vendégek már rég elérték céljukat és még a gyenge újrakezdés sem sodorta veszélybe őket. Így sanszos, hogy nem legerősebb kezdőjükkel vágnak neki a találkozónak, a Werder viszont a kezdetektől nekik fog esni.

A két csapat egymás elleni meccseiken vendég-győzelmet 2005-ben jegyezhettünk fel, általában a hazai pályán játszó gárda dominál és viszi el a három pontot.

Most is erre számíthatunk, ez tisztán látszik a bukik által adott oddsokon, amely azonban még így is hordoz magában értéket és lehetőséget.

Amennyiben a Werder nem tud nyerni, nincs miről beszélni. A csalódást keltő őszi teljesítményük után hiába kapták kicsit össze magukat és mutatták meg, hogy talán többre hivatottak, az eredmények végül feketén-fehéren azt fogják mutatni: Megérdemelten estek ki. Sorsuk pedig nem csak a saját kezükben van.

Hétvégén minden brémai egy kicsit Union Berlin drukker is lesz egy kicsit.

Én hazai sikert várok, nem örömfocival, inkább egy ideges, feszült találkozót, ahol egyáltalán nem feltartott kézzel fog a Köln érkezni. Ettől függetlenül a hazaiaknak fontos ez a találkozó, ez pedig sokat nyom a latba.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső