West Ham United – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
West Ham United
Teljesítmény:
D N N V N
  • London Stadium
  • Február 11. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
D D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két angol első osztályú meccs, aztán rátérünk az angol igazolásokra. Egy teljes sorozatot szánunk erre, terveink szerint a Premier League mellett a Championship, a Serie A, a Ligue 1, a Bundesliga, valamint a La Liga csapatainak téli transzfereit nézzük meg.

Egy külön cikket is megérne az, amit a Chelsea-nél műveltek ebben az idényben. Egy kiskaput kihasználva a kékek új tulajdonosa embertelen mennyiségű pénzt költhetett el, többet költöttek, mint négy nagy topliga (az olasz, a spanyol, a német és a francia) együtt.

Graham Potteren így csak még nagyobb a nyomás. Megkapott mindenkit, akit akart, a Chelsea kerete most olyan bő, hogy a teljes csapatot nem bírja el a csapatbusz. Innentől kezdve nincs kifogás, hozni kell az eredményeket.

Nos, ez a múlt hét végén nem sikerült, a Chelsea csak szenvedett a Fulham ellen. Talán majd most, amikor a West Ham United lesz az ellenfél. Szintén egy fővárosi rangadó, ám a kalapácsosok – ebben az idényben – gyengébb csapat benyomását keltik, mint Marco Silva együttese.

David Moyes hetek óta pengeélen táncol, de talán pontosabb, hogy hónapok óta. A skót mester anno segített felvirágoztatni az együttest, kiesőhelyen álló csapatból egy EL-elődöntőig jutó együttest csinált belőlük. Aztán láthatóan valami elromlott. Hogy mi, azt nem tudni. Sem mi, sem ők, sem a sportfogadás egyes képviselői.

A meccsre a Unibet szorzóit hoztuk ezúttal: A hazaiakra 3.40, a döntetlenre 3.50, a vendégekre 2.25.

Következzen a West Ham United – Chelsea találkozó!

West Ham United

Egy kicsit talán a West Ham is kezd magára találni, de két veretlen meccs miatt ezt még azért nem lehet kijelenteni. David Moyes együttese továbbra is veszélyesen lent helyezkedik el, ahhoz képest, hogy tavaly még a Bajnokok Ligája is szóba került, a mostani tizenhatodik helyezésük felér egy ordenáré nagy pofonnal.

Összesen öt bajnoki meccset sikerült megnyerniük, négyszer ikszeltek és tizenkétszer szenvedtek vereséget. Nem is meglepő, hogy a skót menesztéséről egyre többet lehet olvasni. Egyelőre azonban ez nem történt meg.

A hétvégét megelőzően a WHU az Everton csapatát verte meg 2-0-ra, és a Newcastle United ellen úgy léptek pályára, hogy sok esélyük nincs. Győzni ugyan nem sikerült, de egy pontot szereztek a bronzra hajtó Magpies ellen, ami esetükben… felér egy győzelemmel. A gólt a nyáron nagy összegért igazolt Lucas Paqueta szerezte.

Nincs kint a vízből az együttes, és a következő meccsük sem ígérkezik könnyűnek. Hazai pályán ugyanis idén nem igazán megy a kalapácsos srácoknak, négy győzelem mellett egy döntetlenjük és öt vereségük van.

Több mint valószínű, hogy a hétvégén Gianluca Scamacca maximum a kispadon fog ülni, a kezdőbe biztos nem kerül sérülése után. És lehet, hogy még a cseresor is túlzottan optimista számítás. Biztosan nem lesz ott Alphonse Areola, Thilo Kehrer, Maxwel Cornet és Kurt Zouma.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Johnson, Ogbonna, Aguerd – Coufal, Paqueta, Rice, Emerson – Bowen, Benrahma – Antonio

Egymás elleni meccsek:

Nagyon ritkán, az utóbbi időben csak egyszer sikerült megtörni a Chelsea hegemóniáját az egymás elleni meccseket tekintve. A kékek ötből négy mérkőzést nyertek meg, a kalapácsosok csak egyszer, 2021 decemberében győztek, akkor hazai pályán 3-2-re intézték el a Chelsea-t.

Idén szeptemberben futottak össze az idei pontvadászatban, és a Stamford Bridge-en a Chelsea 2-1-re tudott nyerni. Bár az első gólt Michail Antonio szerezte, a hajrában sikerült Ben Chilwellnek egyenlíteni, majd a baloldali játékos adott egy gólpasszt is Kai Havertznek.

A London Stadiumban már sokkal több sikerélménye van a David Moyes által irányított csapatnak. Az utóbbi időben háromszor is legyőzték itt a kékeket, a mérleg az utolsó öt mérkőzésen: három hazai siker, egy döntetlen, egy vereség.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.03.Premier League
chelsea
2:1
west ham
Premier League
2022.04.24.Premier League
chelsea
1:0
west ham
Premier League
2021.12.04.Premier League
west ham
3:2
chelsea
Premier League
2021.04.24.Premier League
west ham
0:1
chelsea
Premier League
2020.12.21.Premier League
chelsea
3:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

A Graham Potter által irányított Chelsea a tél folyamán rengeteg pénzt költött el új igazolásokra. Az első meccsen a szurkolók nagy része már magabiztosabb játékot és győzelmet várt a csapattól, bevallom, mi is inkább a hazai győzelmet tartottuk valószínűbbnek a Fulham ellen. Még annak ellenére is, hogy hetekkel a meccs előtt a Fulham egyszer már elverte a kékeket.

A mérkőzés gólt nem hozott, és igazából a várt fellendülés, jó játék szintén elmaradt. Mykhaylo Mudryk, akiért 70 milliót fizettek például egy félidőnyi játék után levonult a pályáról, és nem azért, mert megsérült. De ez csak egyetlen példa. És az is tiszta, hogy nem lesz a Chelsea-ből egycsapásra egy all star-team.

Pedig szorítja őket az idő. A bajnokság több mint fele lement, a Chelsea pedig csak a kilencedik heylen áll. Köztük, és a negyedik helyen álló NUFC között tíz pont a különbség. Most vagy megnyerik a BL-t, vagy megelőzik a szarkákat, más esélyük nem lesz a Bajnokok Ligájába kerülni. Márpedig 600 millió euró elköltése után ez a minimum elvárás…

Idegenben rengeteget botlottak, mérlegük 3-3-5, és már jó ideje nyeretlenek.

Sérültből még mindig van néhány. Joao Felix eltiltásának végéhez érünk ezzel a meccsel, viszont Mateo Kovacic, Wesley Fofana, Edouard Mendy, Denis Zakaria, N’Golo Kanté, Christian Pulisic és Armando Broja nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – James, Silva, Badiashile, Chilwell – Gallagher, Fernández, Mount – Sterling, Havertz, Mudryk

Tippelde

A Fulham keményebb dió, mint a WHU idén, a Chelsea számára most már tényleg kötelező a győzelem.

A két csapattól nagy iramot várunk, és ezúttal gólokat. Két és fél gól feletti eredményre tippelünk, meg arra, hogy mindketten a hálóba fognak találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.89 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső