West Ham United – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 05.
West Ham United
Teljesítmény:
D D V D N
  • London Stadium
  • Augusztus 07. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A másik Manchesterből érkező csapattal lesz teljes a Premier League, velük és a West Ham Uniteddal folytatjuk. Nem feltétlenül lesz ez egy könnyű mérkőzés Pep Guardioláék számára, hiszen az elmúlt években David Moyes csapata tört már borsot az orruk alá. Ám ez most egy más meccs. Most mutatkozik be az angol bajnokságban Erling Haaland, akitől mindenki rengeteg gólt vár. Az elvárások magasak, a norvégnak minden fineszére szüksége lesz, hogy ne bukjon el.

Közben a WHU is nagyon beerősített, a róluk írt összefoglalónk óta megszerezték Gianluca Scamacca aláírását, akit sokan az új olasz csatárgeneráció legjobbjaként tartanak számon. Nagyon nagy fejlődésen ment keresztül az együttes, két éve még a kieséssel küzdöttek, most pedig már odáig jutottak, hogy elődöntőt játszottak az Európa-ligában, és folyamatosan nehezítik meg az élcsapatok helyzetét.

Azért a fogadóirodák nem estek hasra a fővárosiaktól, győzelmük nyolcszoros pénzt ér, a döntetlen valamivel több mint ötszörös, míg a vendégek sikere alig éri el az 1.40-et. Van olyan bukméker, ahol el sem éri…

De ez nem meglepő, minden évben ilyen oddsokat adnak, aztán a tippmesterek is meglepődnek, hogy a kalapácsosok mennyire jók. Ez lesz talán idén is. Vagy a City kényelmesen megnyeri az összecsapást. Nem könnyű. Jöjjön a West Ham United – Manchester City, és nem kell megfeledkezni arról, hogy holnap még érkezünk két német és egy francia mérkőzéssel!

West Ham United

A skót David Moyes csapata tavaly csak odaért a hetedik helyre, pedig a szezon végére nagyon kiengedtek. Szerencséjükre a Wolves és a Leicester is így volt ezzel, így megőrizték a pozíciót. Ez pedig azt jelenti, hogy idén is részt vehetnek egy európai kupában. Most nem az Európa-ligában, hanem az Európa-konferencialigában, ami azért visszalépés, de a világ legnehezebb bajnokságában bármilyen hasonló pozíció nagy szó. Főleg, hogy olyan együtteseket előztek meg, mint a Wolves, a Leicester vagy az új erőre kapó Newcastle, és az egész végig stabil Brighton.

Jövőre újra az EL lesz a cél, vagy akár a Bajnokok Ligája. Meglátjuk, a többiek mit fognak majd mondani erre…

Moyes a nyár folyamán minden pozícióra egy játékost vásárolt meg, tehát érkezett kapus, védő, középpályás és támadó is.

Alphonse Areolát megvették a kölcsönjátéka után, jól helyettesítette Lukasz Fabianskit, és a lengyel is már jócskán 30 felett, tehát előbb vagy utóbb Areola át fogja venni a helyét.

A védelembe Nayef Aguerd érkezett, a marokkói a Rennes csapatából jött, nem is került kevés pénzbe, viszont ezzel a védelemben keletkező lyuk be lett tömve, remek igazolás, amennyiben ki tud teljesedni a Premier League-ben.

A középpályára egy kisebb név, Flynn Downes-t szerezték meg, aki így sem került kevés pénzbe, majd’ 11 millió eurót kellett érte fizetni.

És a végére hagytam a legjobb igazolást, Gianluca Scamacca a Sassuolo csapatából jött. 23 éves korára megkomolyodott valamennyire, már nem a pályán kívül hívja fel magára a figyelmet. 40 millióba került, és ezzel versenyhelyzet állt elő, eddig Mickail Antonionak nem igazán volt helyettese.

Távozott Andriy Yarmolenko, Ryan Fredericks, Arthur Masuaku, Mark Noble és David Martin, egyikük sem tudott komolyan húzóemberré válni, szinte mindegyikükre csak perememberként számított Moyes.

A felkészülés során hét mérkőzést játszott le a West Ham, többségükön ikszeltek, ritkán nyertek, ritkán kikaptak. Voltak erősebb ellenfeleik, mint a Lens vagy a Rangers, de ahogy a többiek, úgy ők is alacsonyabb ligás angol csapatok ellen léptek többnyire pályára.

Csökkenti a City elleni esélyeiket, hogy Nayef Aguerd sérült, valamint az, hogy Gianluca Scamacca még nem érte utol a többi csapattársát, ergo csak a kispadon fog helyet foglalni.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Dawson, Johnson – Soucek, Rice – Bowen, Fornals, Benrahma – Antonio

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben mondtam, hogy a West Ham sokszor viccelte már meg a Manchester Cityt. És itt van két példa tavalyról. Három mérkőzésük volt összesen, melyből egyet nyert csak meg a favorit Guardiola-legénység. Hazai pályán, 2-1-re, tehát az sem feltétlenül volt egy sima meccs.

Az első összecsapásuk a Ligakupában volt, 0-0-s rendes játékidőt követően tizenegyesekkel sikerült a West Hamnek föléjük kerekedni, és ezzel azt tették meg, amit hosszú szezonok óta senki: Kiverték a Cityt a Ligakupából.

Aztán tavasszal megint sikerült jó eredményt elérni ellenük, hazai környezetben jött egy újabb döntetlen, most 2-2-re végeztek. Emiatt volt nagy idegeskedés, majdnem el is rontotta a City, de végül kitartott az előnyük a Poollal szemben.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.15.Premier League
west ham
2:2
man city
Premier League
2021.11.28.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
2021.10.27.Angol Ligakupa
west ham
5:3
man city
Angol Ligakupa
2021.02.27.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
2020.10.24.Premier League
west ham
1:1
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Nemrégiben már írtunk a Manchester Cityről, hiszen a Liverpool ellen játszottak a Community Shield fináléjában. A csapat igazolásait sorra vettük, nézzük most dióhéjban, hogy kik jöttek: Egyrészt a legnagyobb név Erling Haaland, ezt talán mondani sem kell. Mellette jött még egy másik csatár, Julian Alvarez, aki a River Plate-ben rúgta a gólokat. Nagyon tehetséges, de Haaland mellett nem feltétlenül fog sokat játszani.

Megvették még Kalvin Phillipset a Leeds Unitedből, hogy legyen, aki megszűri az ellenfelek támadásait, valamint Ederson helyettesítésére Stefan Ortega csatlakozott.

Sokan távoztak, most csak a legfontosabb játékosokat említeném meg: Gabriel Jesus és Oleksandr Zinchenko az Arsenalba, Raheem Sterling a Chelsea-be, Fernandinho az Athletico Paranaensébe és Zack Steffen a Middlesbroughba igazolt.

A Pool elleni mérkőzést elveszítették 3-1-re, ott Julian Alvarez talált be egyedül.

Szűk előszezont tudhat magáénak a City, Amerikában léptek fel a Club America, valamint a Bayern München ellen. Mindkét meccset megnyerték, a mexikóiak ellen 2-1-re, a németek ellen 1-0-ra győztek.

Két játékos sérült a Citynél, John Stones és Aymeric Laporte. Ez azt jelenti, hogy Rúben Dias párja majd Nathan Aké lesz, mint a Community Shield döntőjében. A keret megint bő, Guardiola számára sok választási lehetőség van.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, J. Cancelo – De Bruyne, Rodri, B. Silva – Mahrez, Haaland, Grealish

Tippelde

A West Ham tavalyi csapatával vág neki a meccsnek, mivel az erősítések közül senki sem lesz ott a csapatban. Ez csökkenti az esélyeiket, bár a sérült védők (Ogbonna és Dawson) is már felépültek. A Citynek kell majd egy kis idő, eddig nem volt kifejezetten egy játékos, akire építeni kellett a támadó játékot. Most már van.

Erling Haaland játéka kétféleképp sülhet el: Vagy ő lesz a csapat új sztárja, és szórja majd a gólokat. Vagy szenvedni fog. Nincs átmenet.

Úgy gondoljuk, hogy ezt a védelmet át lehet játszani, a West Ham is betalálhat a kapuba. Nem lesz annyira sima meccs ez, de végül a vendégek nyerni fognak. És mindkét csapat hálóba fog találni majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.84 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső