West Ham – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 06.
West Ham
Teljesítmény:
D N V V V
  • London Stadium
  • Július 08. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Burnley
Teljesítmény:
D N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az elmúlt fordulók nyertese a kiesés elleni küzdelemben egyértelműen a West Ham. Míg a többiek (Bournemouth, Watford, Aston Villa) folyamatosan bukják a pontokat, addig a Kalapácsosok az elmúlt két meccsén négy pontot gyűjtött, így egy kicsit meglógtak és kedvezőbb helyzetből várhatják a folytatást.

Ellenfelük az a Burnley, akik tavalyhoz képest sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, mivel a Premier League 2018/2019-es szezonjában nem álltak olyan távol a kieséstől. Ez most abszolút nem fenyegeti őket, jelenleg a 9. pozíciót foglalják el.

Folytatódik a londoniak jó sorozata? Megpróbáljuk kideríteni, mi fog történni a West Ham – Burnley meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Newcastle – West Ham

Remek formának örvendhettek a Szarkák, ugyanis az újrakezdés óta 2 győzelmet is bezsebeltek és veretlenek voltak (harmadik meccsük X lett), így akkor is ők számítottak a mérkőzés esélyeseinek, ha a West Ham ezt megelőzően óriási megleptésre megverte a Chelsea gárdáját. Én is úgy tippeltem, hogy ez bizony sima hazai lesz, de nem így lett.

Ráadásul a meccs folyamán a hazaiaknak kellett mindkétszer futni az eredmény után, ennek pedig egy jó meccs és 4 gól lett a vége, a gólokat pedig igazságosan osztották meg a csapatok.

A vendégek szerezték meg a vezetést, Bowen centerezését Antonio vágta a kapuba közelről. Lett volna lehetőség menteni, de a védő túlfutott a labdán, így Bowen passza végül megtalálta a támadót.

Az egyenlítés a 17. percben történt, ekkor Krafth jobboldalról érkező passzát az előző mérkőzésen is gólt ünneplő Miguel Almiron kotorta a gólvonal mögé.

Az első félidő maga enyhe West Ham fölényt hozott (már ami a kapura lövéseket illeti), de mégis döntetlen eredménynél fújt hármat a sípjába Pawson.

A fordulás is hasonló színvonalon folytatódott, ismét a vendégek rúgtak gólt: Az előző két meccsen Soucek nagyon belelendült, a cseh védő a Tottenham ellen öngólt vétett, a Chelsea ellen lőtt egy szabályos és egy szabálytalan gólt, most pedig újra a hálóba talált.

Egy szöglet utáni fejes csattant a kapufán, a kipattanót állítgatás nélkül vágta be a védő.

A meccs utolsó gólja pedig a West Ham házi gólkirályához, Jonjo Shelveyhez kötődik. A West Ham játékosai sézpen végignézték, ahogy kis területen passzolgatnak a Szarkák, végül Shelvey lőtte ki a bal alsó sarkot.

Ez az eredmény a West Ham számára egyáltalán nem rossz, már csak azért sem, mert a közvetlen riválisok ismét egytől-egyig vereséget szenvedtek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Premier League
burnley
3:0
west ham
Premier League
2018.12.30.Premier League
burnley
2:0
west ham
Premier League
2018.11.03.Premier League
west ham
4:2
burnley
Premier League
2018.03.10.Premier League
west ham
0:3
burnley
Premier League
2017.10.14.Premier League
burnley
1:1
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Burnley – Sheffield Utd.

Ahogy írtam, a Burnley sokkal jobb szezont fut az előzőhöz képest, jelenleg egyáltalán nem kell aggódniuk, középcsapattá nőtte ki magát idén Sean Dyche együttese. Ezúttal az előttük álló Sheffield volt az ellenfél, a mérkőzés itt is döntetlen eredménnyel zárult.

A Sheffield mindenkit meglepett, hogy a múlt héten megverték a Tottenhamet, ráadásul elég simán, 3-1-re.

A mérkőzés kiegyenlített csatát hozott, adódtak helyzetek mindkét kapu előtt, de a hazai lehetőségek sokkal komolyabbak voltak.

A Burnley szerzett vezetést az első félidőben, a Sheffield a másodikban tudott egyenlíteni, a meccs 1-1 lett.

Érdekesség, hogy mindkét találatot a csapatok belső védője szerezte: Tarkowski egy csúsztatás után közelről lőtt a hálóba, míg a másik oldalon John Egan is egy fejest követően kapta a labdát, gondolkozás nélkül bombázott a kapuba.

Összességében egyik csapat sem szolgált rá a vereségre, így igazságosnak mondható a végeredmény.

Összefoglalás

Talán elkapta a fonalat a West Ham, erre enged következtetni, hogy két náluk esélyesebb csapat ellen négy pontot szereztek. Egyikük sem vette félvállról a meccset, így a Moyes-csapatot mindenképp dicséret illeti.

Most ismét egy papíron erősebb gárda jön, akik az újrakezdés óta egy vereséget szenvedtek. Az viszont valahol érthető, hogy a Manchester Cityt nem tudták legyőzni, a végeredmény 5-0 lett.

Az örökmérleg is a skót mesternek és csapatának kedvez, 19 meccsükből 10-szer ők jöttek ki győztesen a párharcból.

Ősszel viszont a Burnley, nagyon simán intézték el a West Ham csapatát, de akkor még nem Moyes, hanem Pellegrini ült a kispadon.

Mindkét csapat relatíve jó formában van, emiatt a döntetlenen töröm a fejem. Gólok tekintetében inkább kevésre számítok, dacára, hogy a West Ham legutóbbi két meccsén 9 gól született. A Burnley viszont nem az a csapat, akik ontják magukból a gólokat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső