West Ham – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 09.
West Ham
Teljesítmény:
N D V N V
  • London Stadium
  • április 11. 15:05
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szeretem a pénteket! Pár óra múlva már élvezhetjük a hétvégét, amely szokás szerint tele lesz jobbnál jobb mérkőzésekkel. Mondjuk nem panaszkodhattunk, hétközben is találhattunk megfelelő csemegéket, és a Bajnokok Ligája, ill. az Európa Liga meccsei elég magas százalékban jöttek be az oldalon…

Remélhetőleg a hétvégi meccsek is legalább ilyen jó véget érnek, és jöjjön máris egy remeknek ígérkező angol meccs, a West Ham – Leicester. Talán már unjátok, de még mindig ámulok és bámulok David Moyes együttesének teljesítményén. Honnan jutottak el idáig? Hihetetlen…

Most a Chelsea vereségét kihasználva felléptek a negyedik helyre, és már a Leicestertől is csak négy pont választja el őket. Az lenne ám az igazi meglepetés, ha a kalapácsosok a 125. évfordulójukon a dobogó legalsó fokán tudnának végezni. De, legyünk reálisak, még mindig nem ez a valószínű forgatókönyv. Most viszont már semmin nem tudnék meglepődni.

Ne is húzzuk az időt, ma még nagyon sok tippet kell átnéznünk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – West Ham

Bár a farkasok idén nem harapnak akkorát, sőt inkább tűnnek farkaskölyköknek, azért biztosra nem mehettek Michail Antonioék. Aztán a félelem az első félidő elején már eltűnt, és végül innen is el tudták hozni a három pontot.

A kulcs az első félidei teljesítményük volt, és egy nagyon korai gól, ami miatt lehet dicsérni a WHU gólszerzőjét, de a Wolves védői mintha nem is akarták volna megállítani.

Jesse Lingard, a Manchester Unitedtől kölcsönkapott támadó középpályás/szélső a saját térfeléről indult meg a hatodik percben. Ímmel-ámmal követték csak az ellenfelek, így mire észbe kaptak, Lingard már a tizenhatoson belül járt, és ott nem ismert kegyelmet, simán ellőtte a labdát Rui Patricio mellett. A védők valószínűleg egymásra vártak, így szaladhatott végig a pályán a Londonban teljesen magára találó játékos.

Lingard a következő találatban is benne volt: Egy hosszú, baloldali indításra indult el, az alapvonalnál ugyan megverte védőjét, de a gyönyörű csel után már nem érte volna el a labdát. Ott volt a közelben viszont Masuaku, aki így középre passzolt, Pablo Fornals pedig okos mozdulattal belsőzött a kapuba. Ennél a gólnál sem voltak a Wolves védői a helyzet magaslatán, a három londoni hat védőt kergetett őrületbe…

És még belefért egy harmadik vendégtalálat is: A 2 perce pályán lévő Jarrod Bowen lépett ki egy labdával, és nagy erővel zúdította kapura a labdát. Rui Patricio talán egy kicsit benne volt ebben. Ja, és ki adta a gólpasszt? Hát persze, hogy Jesse Lingard.

Még a lefújás előtt a szépítés sikerült a Wolvesnak, Adama Traoré egy gyönyörű szóló végén ívelte Leandro Dendoncker fejére a labdát, 1-3.

A második félidőben próbált közelebb zárkózni a hazai együttes, és ez a csereként beálló Fabio Silva révén sikerült is, de az egyenlítést nem tudták már kiharcolni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.04.Premier League
leicester
0:3
west ham
Premier League
2020.01.22.Premier League
leicester
4:1
west ham
Premier League
2019.12.28.Premier League
west ham
1:2
leicester
Premier League
2019.04.20.Premier League
west ham
2:2
leicester
Premier League
2018.10.27.Premier League
leicester
1:1
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester – Manchester City

A találkozó nagy győztese lehetett a Manchester United, akik a bajnoki címről már le kell, hogy mondjanak, de a második hely még meglehet számukra. Ahhoz viszont jó lett volna, ha a városi rivális megveri a rókákat. A találkozó végeredménye 2-0 lett Pep Guardioláéknak, így Manchester piros része is aztán örülhetett.

Az első félidőből két jelenetet eleveníthetünk fel: Az első Fernandinho távoli, lapos bombája, amire Kasper Schmeichel nem ért oda, ám mivel Kun Agüero lesen tartózkodott, így a bíró nem adta meg a találatot.

A másik szituáció pedig Kevin De Bruyne nevéhez fűződik, ő szabadrúgásból bombázta szét a felsőlécet. De gól nem született, 0-0-val vonultak pihenni a játékosok.

A szünetet követően valamennyit változott a játék képe, míg az első játékrészben egyetlen kapu felé, vagy kapura tartó lövést nem tudott felmutatni a Leicester, addig a második félidőben már Edersonnak is akadt dolga.

Gólt viszont nem kapott, ellentétben Schmeichellel. Az 52. percben Benjamin Mendy, a balbekk húzódott fel egy támadással, kis szerencsével pattant hozzá a labda a tizenhatoson belül, egy szép lövőcsel után jobbal csavart a kapuba.

Szűk fél órával később pedig Raheem Sterling és Gabriel Jesus vezethettek egy kontrát, melynek a végén nagyon okosan kipasszolva a hazai védelmet a brazil duplázta meg a City előnyét.

A Leicesternek távolodik az ezüstérem, de még a bronzérem is veszélyben lehet…

Összefoglalás

Akkor mindenképp, ha a West Ham elkalapálja a rókákat vasárnap. Elnézést a szörnyű szóviccért… Van-e erre esély? Hát, én látva a WHU idei teljesítményét már nem tudok semmit. Nagyon összekovácsolódtak, Jesse Lingard érkezésével pedig megkaptak egy vérbeli sztárt… Csodálkoznék, ha a nyáron nem próbálnák meg végleg megszerezni.

Michail Antoniot a Wolves ellen le kellett cserélni, nagy valószínűséggel nem fog tudni pályára lépni, így az akkor a helyére beálló Jarrod Bowen kezdhet. Jarmolenko, Randolph és Ogbonna sérültek még, na meg Declan Rice, az egyik legnagyobb tehetség az angol fociban.

A másik oldalon Ricardo Pereira és James Maddison felépültek, rájuk már a kezdőben lehet számítani, viszont Harvey Barnes hiányozni fog. Meg még Cengiz Ünder és James Justin, a veterán Wes Morgan, de Caglar Söyüncü sem lesz a pályán, karanténban van jelenleg.

Mindössze három vereséget szenvedett hazai pályán idén a West Ham, és ők gyűjtötték a City mögött a legtöbb pontot saját környezetükben. A Leicester szintén kiváló, de ők idegenben brilliroznak, 10-4-1-es mérlegük előtt le a kalappal.

Véleményem szerint totálisan háromesélyes a mérkőzés, láttuk már mindkét csapatot fantasztikusan játszani, és szenvedni is. Ami jó ötlet lehet, ha arra tippelünk, hogy mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső