West Ham – Watford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 15.
West Ham
Teljesítmény:
N V D N V
  • London Stadium
  • Július 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Watford
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehetséges, hogy lesz nagyobb rangadó a Premier League 36. fordulójában, mint a West Ham – Watford (mondjuk az Arsenal – Pool), de nagyobb téttel bíró biztosan nem. Jelenleg ők azok, akik sikeresen menekülnek a kiesőzónából és bármelyikük nyer, szinte biztosan meghosszabbítja tagságát az angol első osztályú bajnokságban.

Mindkét fél győzött az előző fordulóban és mivel a Bournemouth (aki közvetlenül mögöttük van) a Manchester Cityvel játszik, így két fordulóval a vége előtt hat pontra növelhetik előnyüket.

Ezért is fontos meccs ez, mi pedig megvizsgáljuk, melyik gárdának van nagyobb esélye megnyerni a találkozót.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Norwich – West Ham

Mondhatni, szerencsés helyzetben voltak a Kalapácsosok, hiszen az utolsó helyezett, már kiesett Norwich Cityhez látogattak a hétvégén. A Norwich a bajnokság újraindítását követő összes bajnokiját elvesztette, ehhez képest elég magas oddson adták a West Ham győzelmét.

A meccs első félidejében támadgattak a hazaiak, a kapuig, sőt lövésig is eljutottak, de ezek többsége veszélytelen volt.

Nem úgy a vendégeknél. Az első játékrészben két gólt is sikerült szerezniük, mindkettőt egy pontrúgás után.

Az elsőt a 11. percben egy szögletet követően: A sarokrúgásba belecsúsztattak középen, így került a labda az ötösön ácsorgó Michail Antoniohoz, aki megszerezte a vezetést csapatának.

Továbbra is a aktívak maradtak a hazaiak, de ez igazából meddő mezőnyfölénynek bizonyult, reális esély nem mutatkozott arra, hogy sikerülhet a gólszerzés.

A félidő vége előtt ismét jött Antonio, ezúttal egy baloldali szabadrúgás után fejelt a kapuba, 0-2.

Érezhetően kezdett egyre jobban elmenni a hazai játékosok kedve a focitól, a második félidőben pedig erre az érzésre még kétszer pakolt rá a West Ham.

Még nem telt el 10 perc a második félidőből, amikor ismét Antonio kapott jó labdát, védője szorításában lőtt, ezt még Krul bravúrral védeni tudta, azonban a kipattanót befejelte a vendégek játékosa. Klasszikus mesterhármas 54 perc alatt.

És még nem volt vége az Antonio-shownak: Negyed órával a lefújás előtt Fredericks lapos passzát is belőtte a támadó, így kialakítván a 0-4-es végeredményt.

Könnyed focizgatás lett ebből a meccsből, nem tudott komoly ellenállást tanúsítani a Norwich.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.24.Premier League
watford
1:3
west ham
Premier League
2019.05.12.Premier League
watford
1:4
west ham
Premier League
2018.12.22.Premier League
west ham
0:2
watford
Premier League
2018.02.10.Premier League
west ham
2:0
watford
Premier League
2017.11.19.Premier League
watford
2:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Watford – Newcastle

Szerencsés, de megérdemelt győzelmet aratott a Watford a – valljuk be – jobb erőkből álló Newcastle ellen. Én döntetlenre tippeltem, de ezt Troy Deeney elrontotta számomra. No, de ne siessünk ennyire.

A Szarkák számára ez a bajnokság már gyakorlatilag befejeződött, így a a fogadóirodák is azt gondolták, hogy sokkal esélyesebb a Watford, akiknek létfontosságú volt a három pont megszerzése.

Ehhez képest Dwight Gayle góljával a vendégek szereztek vezetést: Ritchie végezhetett el szögletet, ami pont Fernández fejére érkezett. A védő jól csúsztatott, labdájába azonban még beleért az ötösre berobbanó Gayle, így biztossá téve a Newcastle-gólt.

A fordulást követően Troy Deeneyé volt a főszerep. Előbb a Kiko buktatásáért megítélt büntetőt rúgta be, a kapu közepét választva, majd fél órával később Sarrt rántották le, így ismét tizenegyeshez jutottak a Darazsak. Ismét Deeney állt a labda mögé ugyanúgy a kapu közepébe bombázott.

Ezzel a Watford fontos három ponthoz jutott, három pont az előnye a Bournemouth-szal szemben.

Összefoglalás

Azt már fejtegettem, hogy kinek mit jelentene egy győzelem. Mivel azonos pontszámmal áll a két csapat, mindkettejüknek egy 99%-os bentmaradást eredményezne. No, de kinek van erre nagyobb esélye?

Ha csak a statisztikát nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a West Ham bár nem világverő csapat otthon, mégis jobban szerepel, mint a Watford idegenben. A Darazsaknak 2 győzelmük akadt a szezon során távol otthonuktól, utolsó négy meccsüket zsinórban elbukták, 17 idegenbeli fellépésükön 11 gólt szereztek. Arról nem is beszélve, hogy utolsó találkozásuk sima West Ham sikert hozott: 3-1-re múlták felül Deeneyéket a Vicarage Roadon.

Ha már szóba hoztam az idegenbeli vereségeket: Januárban tudott utoljára nyerni a Watford, utóbbi meccseiken pedig még a gólszerzés sem sikerült.

A Watfordnál régóta sérült Deulofeu, pedig ő emelt volna a minőségen, de súlyos sérülése ebben megakadályozza.

A másik oldalon Felipe és Snodgrass játéka kérdéses.

A West Ham pedig szerepeljen bármilyen rosszul, csak megverték hazai pályán a Chelseat.

Számomra ez most egyértelműnek tűnik, a pénteki egyetlen Premier League mérkőzésen arra számítok, hogy a West Ham otthon tartja a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső