West Ham – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 16.
West Ham
Teljesítmény:
V N V V D
  • London Stadium
  • Június 20. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon egyik legkellemesebb meglepetése mindenképp a Wolverhampton játéka és menetelése mind a bajnokságban, mind az Európa Ligában. Santo Espirito mester csapata szemrevaló játékot produkált hétről hétre, ennek következtében még mindig talpon vannak a második számú európai kupasorozatban, a bajnokságban pedig a hatodik helyen állnak, bőven van még lehetőségük rá, hogy feljebb kerüljenek.

Ellenfelük az a West Ham lesz, akiknek jóval szerényebbre sikeredett az idei bajnokság, nagyon közel a veszélyzóna, azonos pontszámmal rendelkeznek, mint a már kiesőhelyen álló Bournemouth. Szóval iparkodniuk kell, ha nem akarnak kiesni, de nem biztos, hogy a Wolves ellen kezdik majd nagy tavaszi (nyári) hadjáratukat.

Lássuk, mire mehetnek egymással a felek a West Ham – Wolves meccsen!

West Ham

Ahogy a bevezetőben már írtam, nem szerepel túlságosan jól a West Ham együttese a bajnokságban, mondhatni, siralmas szezont játszanak. 16. helyen állnak, ami ugyan a vonal fölött van, de a Bournemouth is ugyanannyi egységgel áll, sőt, ott van az Aston Villa is két ponttal lemaradva.

Mielőtt a bajnokság leállításra került volna nem voltak jó formában, utolsó öt bajnokijukból egyet nyertek, hármat elvesztettek, egyen pedig döntetlen született.

Igaz, a vereségek kemény ellenfelek ellen jöttek: Arsenal, Liverpool és Manchester City, szóval nem volt könnyű dolga David Moyes csapatának. Moyest – aki több csapatot is megjárt – decemberben nevezték ki a klub élére és egyetlen feladata van: Bent tartani a csapatot a Premier League-ben. Egyelőre ezt teljesíti, de még azért jócskán van forduló, ami felboríthatja a skót mester terveit.

Pedig maga a keret nem rossz, nyilván vannak jobb játékerőt képviselő klubok, de ez a keret talán többre lenne hivatott.

Zabaleta, Fabianski, Snodgrass, Noble, Wilshere vagy Haller mind-mind remek futballisták, egyszerűen kétlem, hogy idén elbúcsúznának az első osztálytól. Viszont vérfrissítésre hamarosan szükség lesz, a csapatból elég sokan túl vannak harmincadik életévükön.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.04.Premier League
wolverhampton
2:0
west ham
Premier League
2019.01.29.Premier League
wolverhampton
3:0
west ham
Premier League
2018.09.01.Premier League
west ham
0:1
wolverhampton
Premier League
2016.01.09.FA Kupa
west ham
1:0
wolverhampton
FA Kupa
2011.01.01.Premier League
west ham
2:0
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves

A Wolves idénye sokkal pozitívabban alakul, mint aktuális ellenfelüké, ráadásul még az EL-ben is talpon vannak, bár a sorozat leállítása előtt elkótyavetyéltek egy győzelmet a tíz emberrel játszó Olympiakos ellen.

A bajnokságban a hatodik pozíció nem rossz, 43 pontjuk van a Farkasoknak, de közel van az őket üldöző újonc Sheffield (ugyancsak 43 pont), a Tottenham (41 pont) és az Arsenal is (40 pont).

Az ő csapatukban a portugál vonal nagyon erős, lévén Espirito mester is portugál állampolgárságú. Ráadásul igazi húzónevek honfitársai, Rui Patricio, Rubén Neves, Joao Moutinho és Diogo Jota a legerősebb tizenegy állandó tagja.

Ha egy ilyen csapatot felépítenek, számítani lehet rá, hogy előbb-utóbb a nagycsapatok is szemet vetnek a legjobbakra. Emiatt Adama Traorét, Jotát, Nevest, Raúl Jimenezt már célkeresztbe fogták olyan csapatok, mint a Liverpool vagy a Manchester United.

Espirito számára valószínűleg az már pozitívum lenne az átigazolási időszakot tekintve, ha legjobbjait a csapatnál tudná tartani.

Összefoglalás

A két csapat őszi mérkőzésén a Wolves nagyon simán nyert 2-0-ra hazai pályán, akkor a gólokat Dendocker és Cutrone szerezték, utóbbi azóta már a Serie A-ban szereplő Fiorentinát erősíti.

A Wolves egyik legerősebb csapatrésze egyértelműen a támadó szekció. Jota és Jiménez egyaránt lövi a gólokat, de muszáj megemlíteni Dohertyt is, aki védő létére már 4 gólnál jár.

Távol a Molineux Stadiontól csak háromszor szenvedtek vereséget, ami az egyik legjobb az idei Premier League mezőnyben. A Watford és az Everton elleni meccs azért meglepő, de az, hogy az Anfield Roadon nem tudtak nyerni nem az.

A West Ham hazai mérlege a következő: 4 győzelem, 3 döntetlen, 7 vereség – 23 rúgott és 26 kapott gól. Ez a mezőny harmadik legrosszabb mutatója.

Még egy szó az örökmérlegről: Összesen 11 meccset játszottak, testvériesen osztoztak meg a győzelmeken 5-5 arányban. Eléggé sanszos, hogy most elmozdul valamerre a mérleg nyelve.

Én ugyanis Jimenezék győzelmét várom ezen a mérkőzésen. Régen láttam bármelyik csapatot is játszani, de a Wolves idei mutatói alapján számomra ez egy egyértelmű meccs.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső