Wolfsburg – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 15.
Wolfsburg
Teljesítmény:
V N N N V
  • Volkswagen Arena
  • április 17. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Bayern München
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kiesett a címvédő a Bajnokok Ligájából, és máris jön a következő ütközet, ami létfontosságú lehet. A helyszín most már a Bundesliga, azon belül is a Volkswagen Aréna, ahol Wolfsburg – Bayern München találkozót rendeznek szombaton délután. Hansi Flick együttese egyelőre ötpontos előnnyel veri a második helyen lévő Lipcsét, de most igazán nehéz feladat előtt állnak. Bizonyára a játékosokat megviselte a PSG elleni kudarc, bár a játékkal nem volt gond, mégis búcsú lett a dolog vége.

De többek között az is egy edző feladata, hogy a játékosai fejét helyre tudja rakni, így hát ezzel papíron nem lehet probléma. Azzal viszont már igen, hogy rengeteg fontos játékosa esett ki a mesternek, a keddi BL meccsen a kispad tele volt fiatalokkal, tapasztalatlan gyerekekkel, ez pedig nem jó jel. Nem jó, mert a Wolfsburgnak is megvan a maga célja, mégpedig a bronzérem. Mivel a Frankfurt a múlt héten megverte őket, már csak egy pont az előnyük. Egy bukás a Bayern München ellen sokba kerülhet.

Épp ezért ez egy tökéletes mérkőzés azoknak, akik egy kis pénzt szeretnének zsebre rakni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg

A két legnagyobb meglepetés a szezonban. Így lehetne felvezetni őket, de már tavaly is látszott, hogy jó erőkből állnak a felek, de akkor még nem annyira jött ki a lépés, plusz a Leverkusen – Gladbach – Dortmund hármas is jobban szerepelt. Mivel ők most gyengélkednek, így előléphettek az árnyékból André Silváék és Wout Weghorsték, akik hajtanak a harmadik helyre, de a BL indulás is egy olyan eredményt jelentene, amire büszkék lehetnének.

A Frankfurt hazai pályán még nem kapott ki egyszer sem, így kíváncsian vártuk ezt a találkozót. Csak annyit tippeltünk – fő a biztonság alapon -, hogy mindkét csapat betalál, ez pedig már a 8. percben megtörtént.

A 6. percben Bote Baku, a Wolfsburg szélsője Weghorsttól kapott egy labdát, tolt egyet rajta, majd okosan csavart a jobb alsóba.

Az öröm két percig tartott, ugyanis Daichi Kamada lőtt a kapuba, miután Sebastian Rode passzát Erik Durm átlépte a tizenhatoson belül, gólhelyzetbe hozva a japán légióst.

A csapatok erőssége egyértelműen a támadás, és ezen a meccsen ezt meg is mutatták: A 27. percben jött a következő gól, André Silva még becsúszva megmentett egy labdát, pontosan Luka Jovic elé került a játékszer, aki olyan erővel lőtt, hogy a háló majdnem kiszakadt.

Előnnyel vonulhattak tehát a hazaiak szünetre, de ez a második félidő legeljén rögtön elillant. Egy labdaeladás után Wout Weghorst lőhetett, a labda megpattant Ilsanker lábán, így Trapp nem tudott már hárítani.

A góltól nem fagytak le a hazaiak, és André Silva, valamint Erik Durm révén hét perc alatt két gólt rúgtak, így a Wolfsburgnak megint futni kellett az eredmény után.

Az egyenlítés már nem sikerült, de közelebb zárkózni még tudtak egy öngóllal: Tete juttatta a labdát saját kapujába.

Nyolc fordulóval a vége előtt 54 ponttal áll a Wolfsburg, 53-mal a Frankfurt, még elképesztő harc várható a bronzéremért…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.16.Bundesliga
bayern münchen
2:1
wolfsburg
Bundesliga
2020.06.27.Bundesliga
wolfsburg
0:4
bayern münchen
Bundesliga
2019.12.21.Bundesliga
bayern münchen
2:0
wolfsburg
Bundesliga
2019.03.09.Bundesliga
bayern münchen
6:0
wolfsburg
Bundesliga
2018.10.20.Bundesliga
wolfsburg
1:3
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayern München – Union Berlin

Részben kényszerűségből, részben pedig a keddi Bajnokok Ligája meccsre is figyelve Hansi Flick egy erősen felforgatott kezdőt küldött pályára a fővárosiak ellen. Rengetegen hiányoztak, többek között Robert Lewandowski, Corentin Tolisso, Douglas Costa, Alphonso Davies, Niklas Süle és Leon Goretzka.

A várt Bayern-dominancia így elmaradt, kiegyenlített meccset láthattunk, ahol az első félidőben csak egy-két kisebb helyzetecskéig jutottak el a felek. De azt nem lehetett mondani, hogy az Union alárendelt szerepet játszott volna.

Egyébként is nagyszerű szezont produkál a Berlin, harcban a hatodik helyért, meg is fogtak már pár nagycsapatot az idényben… Például decemberben 1-1-et játszottak a bajorokkal…

A második félidőben is nagyrészt a mezőnyben folyt a játék, mígnem a 68. percben Jamal Musiala, a Bayern 18 esztendős középpályása egy lecsorgó labdát szerzett meg, két csel után pedig öt méterről lőtt a kapuba.

Nem tudtak nyerni viszont a hazaiak, mert a 86. percben egész egyszerűen elaludt a teljes védelem és Manuel Neuer kapus is. A berliniek kihasználták, hogy bedobásnál nincs les, így a védők mögé tudott kerülni Robert Andrich, középre passzolt, ahol Marcus Ingvartsen lövése elcsordogált a gólvonalig.

Így tehát botlott a München, és zárkózni tudott az RB Leipzig.

Összefoglalás

Nem ritka, hogy a bőrnadrágosok megszórják a Wolfsburgot, az elmúlt szűk hét esztendőben négyszer (!) rúgtak nekik hatot, egyszer-egyszer pedig öt, illetve négy gólnál álltak meg. Na, ez az a forgatókönyv, amit most elképzelhetetlennek tartok.

A Wolfsburg az egyik legkellemesebb meglepetés, egy remek kapussal, stabil védelemmel és középpályásokkal, valamint a liga egyik legjobb csatárával.

Talán egy teljes kerettel kiálló Bayern tudna 4-et lőni nekik, de inkább még ők sem. És így meg pláne nem. Helytállt a Bayern München a BL-ben, nyerni is tudtak Párizsban, így azért nem lehet azt mondani rájuk, hogy gyengék, de gyengébbek, mint mondjuk tavaly.

Nagy probléma Lewa kiesése, mert Choupo-Moting nem egy rossz csatár, de össze sem hasonlítható a lengyel gólvadásszal.

Nem verhetetlenek Thomas Müllerék, ez már a bajnokságban is kiderült. Nem is olyan régen a Frankfurt verte őket 2-1-re, pedig akkor még kevesebb volt a sérültjük.

A fent felsorolt sérültek egyike sem jön rendbe (Alphonso Davies eltiltása viszont lejárt), kedden játszottak egy megterhelő mérkőzést… A zöldeket a saját pályájukon még senki nem verte meg, ők az egyike annak a három csapatnak, akik ezt elmondhatják magukról.

Én most a meglepetésre fogadok: Wolfsburg győzelemre. Az odds alapján ijesztő, de ha valamikor meg lehet fogni a münchenieket, akkor az most van. Aki kevésbé bátor, azoknak a 2,5-nél magasabb gólszámot javaslom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső