Wolfsburg – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 09.
Wolfsburg
Teljesítmény:
D N N D N
  • Volkswagen Arena
  • December 11. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Majd pont a Bundesliga pénteki meccsét hagynám ki? Nem, nem… Következzék a Wolfsburg – Eintracht Frankfurt meccs beharangozója. Mondhatni, két döntetlenkirály csap össze, egyikük hétszer remizett, másikuk hatszor ebben a szezonban. Vereségek tekintetében is jól állnak, mert André Silváék egyszer szenvedtek vereséget – a címvédő Bayern München kalapálta el őket nagyon -, a Wolfsburg pedig még nem talált legyőzőre. Ez ritka már a Bundesligában, mint a fehér holló, csak a Bayer Leverkusen és Wolfsburg mondhatja el magáról, hogy veretlenek. De megmarad ez a mostani forduló után is? Adja magát ilyen statisztikák mellett a döntetlen, nem igaz? De ha pusztán a statisztikákra figyelnénk, akkor nem biztos, hogy nyereséges lenne a sportfogadói pályafutásunk. Nézzünk bele egy kicsit bővebben ebbe a meccsbe!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Köln – Wolfsburg

A tipp, amit én adtam erre a meccsre megállta a helyét. Bár azt gondoltam, hogy végül sikerül behúzni a meccset, de mégsem erre fogadtam, hanem a gólok számára. Valamint, aki a különlegesebb fogadásokat szereti, annak ajánlásra került, hogy Weghorst gólt szerez. Jött ez is kéremszépen…

Skhiri ezúttal csendes meccset játszott, értem ez alatt azt, hogy most nem szerzett gólt. Persze, ez nem is elvárás a védekező középpályástól, de az utóbbi két meccsen ő szállította a gólokat csapatának. Most Thielmann és Ondrej Duda voltak a csapat nyerőemberei.

Jan Thielmann 18 évesen, 6 hónaposan és 10 naposan szerezte meg első Bundesliga gólját a mérkőzés elején, konkrétan a 18. percben. Kellett hozzá nem kis szerencse, de végül a nem túl erős lövés utat talált a hálóba, sem az előtte álló védő, sem Casteels nem tudta megakadályozni ezt.

Azonban a Wolfsburg azonnal reagált, jó, nem azonnal, 10 perccel később. Maximilian Arnold gyönyörű szabadrúgásgóllal hozta vissza a vendégeket. Előtte még egy vendég ollózást láthattunk, Timo Horn védett. Szép mozdulat volt Philipptől.

A félidő még egy gólt hozott, meglepetésre ismét a Köln szerezte, a Herthától igazolt Ondrej Duda vágta a léc alá az Elvis Rexhbecajtól kapott labdát. Szép találat volt, más kérdés, hogy a vendégek egy szabálytalanságot reklamáltak, ami akkor történt, amikor megszerezték a hazaiak a labdát. A játékvezető viszont nem így látta, engedte tovább a játékot. Reklamálás helyett inkább figyelniük kellett volna.

Közvetlenül a második félidő elején újfent egyenlítettek a vendégek, Wout Weghorst mindig is jól fejelt, most is megmutatta, hogy nem felejtett el bólintani. A 47. percben ki is alakult a végeredmény.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.30.Bundesliga
wolfsburg
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.11.23.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:2
wolfsburg
Bundesliga
2019.05.24.Barátságos Mérkőzés
eintracht frankfurt
2:4
wolfsburg
Barátságos Mérkőzés
2019.04.22.Bundesliga
wolfsburg
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.12.02.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
wolfsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

Örömmel konstatáltam, ott és akkor, hogy ez a Bundesliga tipp is jött. Itt meg arra fogadtam, hogy mindkét csapat gólt szerez. Bíztam a Frankfurtban, hiszen André Silva és Bas Dost jó párost alkotnak, végül azonban nem nekik köszönhettem meg, hanem Kamadának. Az ő góljával szereztek vezetést a hazaiak a mérkőzés elején, Hinteregger indította a japánt, aki ügyesen pörgette el a kilép Bürki mellett a labdát.

Az első percek a hazaiaké voltak, ne feledjük, hogy idén már nem léphet pályára Erling Haaland, ez pedig érzékenyen érinti Lucien Favre csapatát.

A kapott gólnak köszönhetően kicsit felpörögtek a vendégek, Jadon Sancho kétszer is lőhetett, az egyik fölé, a másik mellé ment. Talán az utóbbi volt a nagyobb lehetőség, de nem élt vele az angol zseni.

A félidőben aztán pályára lépett Youssoufa Moukoko. Gólt nem szerzett, nem ezért emeltem ki, hanem amiatt, mert most jutott a legtöbb játékperchez a fiatal német, 16 évesen én a Football Managerrel meg a lányokkal voltam elfoglalva, meg néha kilógtunk egy sörre a kocsmába… Ő meg a Bundesligában focizik…

Az egyenlítésért egy másik fiatal a felelős, az amerikai Gio Reyna, aki gyönyörűen lőtte ki a rövid felsőt az 56. percben.

A mérkőzés végén még egy Moukoko csavarás maradt, de fölé szállt. Látszik Haaland hiánya, nehéz meccsek várnak a Dortmundra, és a hasonló pontvesztések miatt egyre messzebb kerülnek a salátástáltól.

Összefoglalás

Sem André Silva, sem Bas Dost nem tudott betalálni legutóbb, de főleg a portugálra lehet mondani azt, hogy jó formában van. Mostanság az ő lábában mindig benne van a gól, ez a Wolfsburg ellen sem lesz másképp. Ne feledkezzünk meg azonban Brekaloról vagy Weghorstról, róluk ugyanez elmondható.

Jó meccset várok, mindkét gárda a felsőházban helyezkedik el, bár a sorozatos döntetlenek miatt a Frankfurt már csak a 9. Zsinórban ez volt az ötödik ikszük, kétszer hagyták el három ponttal a stadion gyepét.

Relatíve sok gólt rúgnak, de sokat is kapnak, a Wolfsburg még csak 10-szer kapott gólt az idei kiírásban. De betaláltak 15-ször.

Ha visszanézzük a tavalyi meccseiket, azt láthatjuk, hogy mindkétszer az a csapat nyert, aki idegenben játszott. Azt is láthatjuk, hogy az esetek többségében mindketten betalálnak a másiknak. És itt a titok nyitja. Véleményem szerint amúgy a meccs döntetlen lesz, de az én tippem most a gólokról fog szólni. Mégpedig, hogy mindkét fél gólt szerez. André Silva és Wout Weghorst lehet a garancia erre…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső