Wolfsburg – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 10.
Wolfsburg
Teljesítmény:
N V N V N
  • Volkswagen Arena
  • Június 13. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Freiburg
Teljesítmény:
N V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég jó rangadókat játszanak a Bundesliga 31. fordulójában. Tegnap azt írtam, hogy a Paderborn – Werder a forduló egyik legfontosabb meccse, de azért nem szabad elfeledkezni a Bayern München – Mönchengladbachról és a Wolfsburg – Freiburgról sem, hiszen még mindig nagy csata zajlik a 6. helyért. Utóbbi meccs mélyére ásunk, hogy egy kis mellékest tehessünk zsebre. Nem lesz könnyű találkozó, annyi szent.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Wolfsburg

Klisének tűnik, ha azt írom, hogy élet-halál meccs várt a Werder Bremenre, de hát ez az igazság. Nagyon fontos lett volna begyűjteniük a három pontot, de tudvalevő volt, hogy inkább a vendégek esélyesek ezen a meccsen.

Lüktető, jó iramú találkozót játszottak és bár a kapusoknak annyira sok védenivalójuk nem volt, mégis sok támadással és helyzettel zárták a találkozót. És egyetlen góllal, amit Wout Weghorst szerzett.

Weghorst szereplése abszolút a pozitív kategóriába tartozik, ezúttal is az AZ Alkmaarból igazolt holland támadó döntötte el a meccset. Akarva-akaratlanul az ember hajlamos összehasonlítani Weghorst teljesítményét egy másik holland csatárral, Bas Dosttal, aki ugyancsak holland, ugyancsak szórta a gólokat előző csapatában, neki mégsem megy a játék annyira. Igaz, Dostnak volt egy komolyabb sérülése az idényben.

No, a kis kikacsintás után elevenítsük fel a meccs egyetlen gólját. Már a meccs vége felé jártunk, konkrétan a 82. percet írtuk. Nem akart összejönni a gól egyik oldalon sem és hiába támadott többet a vendég Wolfsburg úgy tűnt, hogy pontosztozkodás lesz a meccs végén.

Ekkor jött Weghorst. Mbabu szerzett labdát a középpálya közepén, majd Klaust indította a jobb oldalon, ő középre lőtte a labdát és érkezett a holland, aki gyönyörűen előzte meg védőjét és nagyon okosan a földre fejelte a labdát.

A szakadó esőben lejátszott találkozó megnyerésével két pontra elhúztak a Hoffenheimtől és él a remény, hogy EL szereplést érő helyen fejezzék be a bajnokságot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.07.Bundesliga
freiburg
1:0
wolfsburg
Bundesliga
2019.02.09.Bundesliga
freiburg
3:3
wolfsburg
Bundesliga
2018.09.22.Bundesliga
wolfsburg
1:3
freiburg
Bundesliga
2018.04.07.Bundesliga
freiburg
0:2
wolfsburg
Bundesliga
2017.11.18.bundesliga
wolfsburg
3:1
freiburg
bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Freiburg – Mönchengladbach

A vendégek voltak esélyesei a péntek este lejátszott mérkőzésnek, de a Freiburg sokadszor a szezonban bebizonyította, hogy komolyan kell őket venni.

Maga a meccs úgy kezdődött, ahogy az várható volt: Gladbach rohamokkal. Az első 20 percben négy lehetőséget is elpuskáztak a vendégek, háromszor kellett Schwolownak hárítania.

Fokozatosan bátorodtak fel a freiburgiak és a félidő második fele már az övék volt, Sommernek is akadt védenivalója, de a félidőben nem esett gól.

Majd jött a második játékrész és egy mindent eldöntő csere: Sallai Rolandot Nils Petersen váltotta az 57. percben, majd az 58.-ban a német játékos befejelte a győztes gólt Yann Sommer kapujába.

Mióta ötöt lehet cserélni számtalan ilyen csodacserét láthattunk már, Petersen csak ezt a számot növelte.

Innentől várható volt, hogy a Gladbach nyomást helyez a Freiburgra, de az egyébként remek szezont futó Pléa a kiállítás sorsára jutott, miután megkapta második sárga lapját. Jogos lap volt, egyértelműen rálépett ellenfele lábára, még ha nem is volt szándékos.

Ezzel pedig az utolsó reményfoszlányok is elszálltak, a Freiburg még növelhette is volna előnyét (legalább három alkalommal hibáztak, pontosabban az elképesztően jól védő Sommer védett), támadásokra pedig már nem futotta tíz emberrel.

Újabb meglepő vereség a Gladbachtól és ismét egy jó teljesítmény a Freiburgtól.

Összefoglalás

Nagy esély ez a felzárkózásra vagy legalább arra, hogy a Hoffenheimet megelőzzék. Ők ugyanis a Lipcsével játszanak és esélyes, hogy nem három ponttal fejezik be a meccset. A maradék négy fordulóban arra a kérdésre is választ kapunk majd, hogy vajon a Wolfsburg, a Hoffenheim vagy a Freiburg indulhat jövőre az Európa Ligában.

Lássuk, hogyan szerepelnek a csapatok! A Wolfsburg hazai pályán meglehetősen hektikusan játszik, a szezonban lejátszott 15 hazai mérkőzésükből csak 4-et tudtak megnyerni. Utolsó öt hazai bajnokijukon egyszer diadalmaskodtak, még a vírus előtt a Mainzot verték 4-0-ra. Az újrakezdés óta két vereségük van: Kikaptak a Dortmundtól és a Frankfurttól is.

A Freiburg jó eredményei többségét otthon hozza, de azért olyan eredmények is becsúsznak, mint a Werder elleni 0-1. Idegenben pedig ugyanolyan mérleggel állnak, mint a Wolfsburg hazai pályán (4 győzelem, 6 döntetlen, 5 vereség).

Utolsó öt találkozójukból a Wolfsburg csak egyet tudott megnyerni, háromszor viszont Sallai Roland csapata győzött.

Ahogy közeledünk a szezon végéhez egyre kiélezettebb a bajnokság és vele együtt a meccsek is. Ez is egy feszült találkozó lesz, az elmúlt időszakból kiindulva nem számítok Wolfsburg győzelemre és sok gólra sem. Döntetlent tippelek ezen a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső