Wolfsburg – Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Wolfsburg
Teljesítmény:
V D N N N
  • Volkswagen Arena
  • Augusztus 20. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Schalke 04
Teljesítmény:
D V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két nyeretlen csapat, a Wolfsburg és a Schalke 04 meccsét vesszük még górcső alá, aztán a többi tippünk már csak holnap jön. Nem akkora szó, hogy sem a hazaiak, sem a vendégek nem tudtak még meccset nyerni. Azért nem, mert a Bundesliga csapatainak több mint fele ugyanezt mondhatja el magáról. Egy pontot szereztek, egy döntetlenre mindketten jók voltak eddig.

A Schalke az idény másik újonca, hasonló teljesítményre számítunk tőlük, mint a Werder Brementől. Nem gondolnánk, hogy a kiesés ellen fognak harcolni, de tegyük hozzá, azért lehet egy kis nyugtalanság ezzel kapcsolatban, a szurkolók emlékeznek, mi történt két évvel ezelőtt. És most sem sokkal jobban indul a szezon.

A Wolfsburg nyáron új edzőt tett a kispadra, Niko Kovac azonban eddig nem tett csodát. Igaz, nem is volt annyira könnyű a sorsolás. De ilyen kerettel azért nem azt várjuk tőlük, hogy az alsóházban szerepeljenek.

Kötelező győzelem a hazaiak számára, így gondolják a fogadóirodák, a tippmesterek is, akik szerint legalább kétszer annyira esélyes a győzelemre a Wolfsburg, mint a gelsenkircheniek.

Kezdjünk neki a Wolfsburg – Schalke 04 mérkőzésnek!

Wolfsburg

Niko Kovac visszatérése Münchenbe nem sikerült jól, a címvédő simán, 2-0-ra verte a Wolfsburg együttesét. Mivel az első mérkőzésen a Werder Bremennel ikszeltek, ez azt jelenti, hogy a Wolfsburg még mindig nem nyert, de azért azt senki nem várta, hogy majd pont a legfőbb esélyes otthonában tudnak nyerni.

A meccs egyébként annyira egyértelmű volt, hogy kár belemenni részletesen. Domináltak a hazaiak, háromszor annyi lövésük volt, mint a vendégeknek, Manuel Neuernek egyszer kellett játékba avatkoznia. Nem volt arra reális esély, hogy a Wolfsburg betaláljon. És egyébként a tippünk így jött is. Azt mondtuk, hogy csak az egyik csapat fog a hálóba találni. A képnél figyelmetlen voltam, de a cikkből kiderül, hogy mit is tanácsoltunk, bocsi a hibáért!

A München négyszer talált a hálóba, de Sadio Mané két gólját is elvették les miatt. Lehetett volna ez csúnyább vereség is.

Kovac próbált védekezőbb felállást választani, a középpálya közepén olyan játékosok voltak, akik védekezésben hasznosak, Guilavogui, Svanberg és Arnold kaptak ott szerepet, egyedül Nmechától várhatták a gólokat, a széleken pedig Marmoush és Wimmer játszott, de ők is inkább azzal foglalkoztak, hogy ne lépjenek meg a hazaiak. Kevés sikerrel.

Az újonc ellen nem lesz ilyen defenzív, védekező a Wolfsburg, visszaállnak 4-2-3-1-re, és esélyes, hogy a kezdőcsapat is kissé átalakul. Josip Brekalo, Max Kruse és Max Philipp is pályára léphet.

A horvát edzőnek még mindig négy sérültje van: Kilian Fischer, Bartol Franjic, Yannick Gerhardt és Jonas Older Wind.

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Baku, Bornauw, Lacroix, van de Ven – Arnold, Svanberg – Brekalo, Kruse, Marmoush – Nmecha

Egymás elleni meccsek:

Az utóbbi évek elég komoly wolfsburgi fölényt mutatnak, ugyanis az utolsó öt meccsből négyet a zöldmezesek nyertek meg. A tavalyelőtti idényben, mikor a Schalke mindennemű ellenállás nélkül esett ki az első osztályból, idegenben kétszer vették be a gelsenkircheniek kapuját, otthon pedig ötször. A kettő között volt egy kupameccs is, amit szintén a Wolfsburg nyert meg, akkor csak egy góllal. A lényeg: Három meccsen rúgtak nekik nyolcat, és egyet sem kaptak.

Persze azóta már azért eléggé átalakult a Schalke 04 együttese. Akik bajnoki – vagy bármilyen – meccset 2019-ben nyertek utoljára.

A Volkswagen Arénában egy évvel korábban, 18-ban nyertek, azóta viszont a Wolfsburg háromszor is legyőzte őket.

Ami érdekes, hogy akadtak szoros csatáik is, pontosabban a többség szoros eredményt hoz, egy kivétel van, az az 5-0, de azt talán megéri figyelmen kívül hagyni, tekintve, hogy akkor a Schalke nagyon mélyen volt, és azóta alaposan átalakult a keretük.

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.13.Bundesliga
wolfsburg
5:0
schalke 04
Bundesliga
2021.02.03.Német Kupa
wolfsburg
1:0
schalke 04
Német Kupa
2020.11.21.Bundesliga
schalke 04
0:2
wolfsburg
Bundesliga
2020.06.20.Bundesliga
schalke 04
1:4
wolfsburg
Bundesliga
2019.12.18.Bundesliga
wolfsburg
1:1
schalke 04
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Schalke 04

Hasonló megtisztuláson ment keresztül a Schalke 04 csapata, miután öt edzőt elfogyasztva utolsóként, három győzelemmel estek ki a Bundesligából, a fél keret távozott, jött egy új edző, új játékosok, és kapásból sikerült megnyerni a második ligát.

A visszatérés viszont nem sikerült jól, a MOL Vidi csütörtöki ellenfele, a Köln verte őket az első fordulóban 3-1-re. Nem biztos, hogy így jártak volna, ha végig tizenegyen vannak a pályán, de Dominick Drexlert a 32. percben kiállították, az emberhátrányt meg nem bírta el a csapat.

A második meccsük már jobban sikerült, hazai pályán fogadták a Borussia Mönchengladbach együttesét, és Zalazar találatával meg is szerezték a vezetést. Ez az előny a hajráig tartott, ekkor pár perc alatt romba döntött mindent Hofmann és Thuram. De a Schalke nem adta fel, és egy tizenegyesgólnak köszönhetően Marius Bülter egyenlített.

Két meccs, egy pont, sok gól, piros lap, tizenegyes, van minden a gelsenkircheni gárda meccsein…

Ez a keret bőven jó lehet arra, hogy kiharcolják a bentmaradást, talán feljebb is juthatnak, ha jól sáfárkodnak a meccseiken a helyzetekkel. Bemutatkozhatott bajnoki meccsen a nyáron igazolt Florent Mollet, aki a Montpellier-től érkezett. A középpályásnak szerintünk helye van a kezdőben, és a Wolfsburg ellen ott is lehet a csapatban.

Szintén oda várnánk egy másik új fiút, Sebastian Poltert, aki a Köln ellen kezdő volt, legutóbb viszont csak csere. Az együttesből Alex Král és Cedric Brunner lógott ki egy kicsit lefelé, de ők továbbra is élvezik a mesterük bizalmát.

Dominick Drexler letöltötte az eltiltását, így visszatérhet, de nem gondolnám, hogy egyből a kezdőbe kerül.

Sérült nincs a csapatban, egyedül Leo Greiml játéka kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Schwolow – Brunner, Kaminski, Yoshida, Ouwejan – Krauss, Král – Zalazar, Mollet – Bülter, Polter

Tippelde

Az eddigiek alapján egy dologra nagyon lehet számítani: Gólokra. A két csapat mérkőzésein eddig nem lehetett unatkozni, és azt hiszem, hogy ezúttal sem kell más elfoglaltságot keresni a szurkolóknak.

A meglepetés is benne lehet a mérkőzésben, de ilyet inkább nem mernénk megkockáztatni. Maradunk a két és fél feletti találatoknál.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső