Wolves – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 02.
Wolves
Teljesítmény:
N N N D D
  • Molineux Stadium
  • Július 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Dacára a remek szezonnak, amit Santo Espirito és csapata fut, lemaradhatnak az EL-ről. Ha most érne véget a bajnokság, akkor azonos pontszámmal a Manchester United mögött végeznének a hatodik helyen, amely ugyebár már nem ér semmit. Nincs mese, menni kell előre és remélni, hogy a MU bukik, hogy pontot vagy pontokat hagy el valahol.

A Wolvesnak pedig azt kell tennie, amit eddig: Jó focit játszani és nyerni. Merthogy Jimenezék az egyik legélvezetesebb focit játsszák a Premier League-ben, nem hiába lett sokaknak szimpatikus sok játékos a gárdából. És nem hiába lesz az átigazolási piac egyik gyakori szereplője a Wolves…

Mikel Artetáék egy pozícióval a Wolves mögött állnak, hat ponttal lemaradva, nekik már elment a hajó, ami az EL-t illeti. Ettől függetlenül biztosan nem fogják ellazsálni a mérkőzést.

Vegyük górcső alá a Wolves – Arsenal mérkőzést!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Wolves

Továbbra is éles a verseny a kiesés elkerüléséért, az Aston Villa pedig jelenleg még mindig kiesőhelyen áll. Szerencséjükre közel a Watford és a West Ham (bár utóbbi csapat épp tegnap verte meg a Chelsea-t nagy meglepetésre), így egy-két jó eredmény már elég lehet a Premier League tagságuk meghosszabbítására. Arra azonban a legvérmesebb Villa-szimpatizáns sem számított, hogy a Wolves ellen pontot tudnak majd szerezni.

Az első félidőben három komolyabb lehetőség született, de egyik sem hazai oldalon. Jimenez fejelt egy szabadrúgást követően, de Nyland simán fogta a fejest, majd Doherty lőtt elemi erővel, a labda hálót is ért, de csak oldalról.

A félidő legszürreálisabb jelenetét pedig Nyland hozta össze, miután egy kidobás kicsúszott a kezéből, a játékszer pedig Jota elé került. A portugál még simán vezethette volna, helyette fölé durrantott. Nagy lehetőség volt, ugyanis a teljesen lefagyott védők között gyorsan eszmélő csatár tisztább helyzetet is kialakíthatott volna magának, hiba volt egyből lőni.

Fordulást követően is a Wolves maradt aktívabb, Dondecker góljával pedig meg is szerezték a vezetést, majd később kiderült: a győzelmet is.

Ekkor már pályán volt Adama Traoré is. Az izomkolosszus spanyoltól indult az akció, kis szerencsével keveredett a labda Dondecker elé, aki 16-ról lőtt a bal alsó sarokba.

Jól összefoglalja a Villa teljesítményét, hogy bár voltak lövéseik, de összesen egyszer találták el a kaput a 90 perc során.

Ezen győzelmével tartja a lépést a Wolves a Manchester Uniteddel.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Premier League
arsenal
1:1
wolverhampton
Premier League
2019.04.24.Premier League
wolverhampton
3:1
arsenal
Premier League
2018.11.11.Premier League
arsenal
1:1
wolverhampton
Premier League
2012.04.11.Premier League
wolverhampton
0:3
arsenal
Premier League
2011.12.27.Premier League
arsenal
1:1
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal – Norwich

Hazai pályán fogadta a sereghajtót az Aubameyang vezérletével egyre inkább magára találó Ágyúsok csapata. Rosszul indult számukra az újrakezdés, hiszen előbb a City elleni meccsüket pótolták és kaptak ki simán 3-0-ra, majd jött egy meglepő vereség a Brighton ellen.

Ezt követően viszont megverték idegenben a Southamptont, most pedig újabb kötelező győzelem várt rájuk. Pukkiék helyzete egyre rosszabb, hét pont a hátrányuk a legrosszabb bentmaradó Watfordhoz képest.

Nem meglepetés, hogy az Arsenal végig irányította és dominálta a mérkőzést. Holott az első igazán nagy helyzet Godfreyé volt: A Norwich játékosát senki sem támadta, távolról bombázott és a labda a kapufáról pattant az alapvonalon túlra. Nem sok hiányzott a forduló legszebb góljához.

Aztán egy kapushiba gyakorlatilag megpecsételte a sereghajtó sorsát. Krulhoz passzolták hátra a labdát, aki ahelyett, hogy kipasszolta vagy kivágta volna a nagyvilágba inkább cselezgetni kezdett, és ott termett Aubameyang. A gaboni elcsente tőle a labdát és az üres kapuba gurított.

Négy perccel később, a 37.-ben jött a második, Xhakához passzoltak a tizenhatoson belül, aki kissé kisodródva lőtt, de a játékszer így is utat talált Krul lábai között a kapuba.

Kényelmes előnyt szerzett az első félidőben az Arsenal, akik a másodikban sem álltak le. Itt már érezhető volt, hogy a Norwich feladta, a harmadik után pedig már csak lézengtek a pályán.

Ezt a gólt is egy vendég hiba előzte meg. Vendég bedobást követően a Norwich játékosa Aubameyanghoz passzolt (persze nem szándékosan), aki köszönte szépen a lehetőséget és meglőtte saját maga második, csapata harmadik gólját.

A végére még jutott egy Soares bomba, amivel kialakult a 4-0-s végeredmény. Kiütés az Ágyúsok részéről…

Összefoglalás

Azért a Wolves ellen nem ilyen védelemmel fogják szembe találni magukat Artetáék és a Jimenez, Jota, Neves, Traoré négyes hátul is sok gondot fog okozni nekik.

A védelemről mindent elmond, hogy az újrakezdés óta még csak gólt sem kapott a Wolves, ellenben rúgott négyet, amivel összehoztak három győzelmet.

Jó formában vannak, hazai pályán nyújtott teljesítményük alapján joggal gondolhatjuk, hogy menetelésüket az Arsenal sem fogja tudni megakadályozni. Nem világmegváltó mérleg ez, de azért rossznak sem mondanám.

Rossznak az Arsenal idegenbeli mérlegét mondanám, akik nyolc döntetlent játszottak távol az Emiratestől, három bajnoki diadaluk nem túl sok. Ebben a naptári évben 6 meccset játszottak idegenben, abból csak a legutóbbi Szentek elleni meccset tudták megnyerni.

Részemről ez most hazai. Nem mondom, hogy sima, mert nem hiszem, hogy az lesz. De a Wolves győzelmén kívül mást nem is tudok elképzelni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső