Wolves – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 23.
Wolves
Teljesítmény:
N N V V D
  • Molineux Stadium
  • április 25. 13:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Burnley
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most már nem a Newcastle vagy a Brighton van a legfőbb veszélyben, hanem a Burnley. Chris Woodék a lehető legrosszabbkor kerültek hullámvölgybe, és így az előbb említett két gárda meg tudta őket előzni. Egy szerencséjük van, hogy a Fulham – akik még kiesőhelyen állnak – sem gyűjtögeti a pontokat, így talán megússzák. De biztosra nem mehetnek…

A Wolveshoz látogatnak ezúttal, és habár a Wolves – kétségtelenül – három legjobbja hiányozni fog, azért meg fognak szenvedni. Amúgy is az egyik leggyengébb együttesről beszélünk, ami az idegenbeli szerepléseket illeti.

A farkasok most két szűk győzelem után vannak, a Fulhamet és a Sheffield Unitedet is 1-0-ra intézték el. Nem nagy eredmények ezek, de a Wolves nem ugyanaz, mint tavaly vagy tavalyelőtt volt, plusz a sérültjeik miatt még csak nem is a legjobbakkal állhatnak fel.

Jöhet egy harmadik győzelem zsinórban? Vagy a Burnley megembereli magát? Még hat forduló van… Abba sok minden belefér. Akár a Fulham feltámadása is.

Kezdjük a Wolves – Burnley mérkőzést!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Sheffield United

A mérkőzést tehát 1-0-ra nyerték a hazaiak, mi ennél egy kicsit többet vártunk Nuno Espirito Santo együttesétől. De hát, a kutyát nem érdekli, ha övék a három pont…

Nem volt egy körömrágóan izgalmas meccs, pedig a Sheffieldnek lett volna miért hajtania. Ugyanis megvolt az esély, hogy a találkozót követően hivatalosan is búcsút intenek a Premier League-nek.

Az első félidőben csak egy-két kósza lövést láthattunk, Ait-Nouri izmos próbálkozását könnyedén fogta Ramsdale, a másik oldalon John Fleck távoli kísérlete kerülte jócskán el a kaput.

A szünet után, az 58. percben járunk, egy sheffieldi helyzetet akadályoz meg Nelson Semedo. A portugál bekk blokkolta Enda Stevens lövését, és a Wolves egyből ellenakcióba kezdett. Pár passz után már Adama Traoré roboghatott, befutott a tizenhatoson belülre, majd középre passzolt, ahol az érkező Willian José kapuba pörgette a labdát. Rúgott gól helyett kapott gól. Ilyen a Sheffield szerencséje, ebben az egy gólban MINDEN benne volt, ami a Sheffield idén volt…

Willian Josénak meg már kijárt a gól, szegény brazil nagy reményekkel jött télen kölcsönbe, de eleddig csak egy lesgólra futotta tőle. Szóval, a lehető legjobbkor talált be.

A vereség után biztossá vált Ramsdale-ék kiesése, a Wolves pedig továbbra is a középmezőny tagja, és valószínűleg ennél többet már nem is tudnak idén elérni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.21.Premier League
burnley
2:1
wolverhampton
Premier League
2020.07.15.Premier League
burnley
1:1
wolverhampton
Premier League
2019.08.25.Premier League
wolverhampton
1:1
burnley
Premier League
2019.03.30.Premier League
burnley
2:0
wolverhampton
Premier League
2018.09.16.Premier League
wolverhampton
1:0
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United – Burnley

Két hozható, sőt fontos meccset bukott el a Burnley, mielőtt az Álmok Színházában léptek volna pályára. A Southampton és a Newcastle is verhető ellenfél lett volna… De csak volna…

A MU ellen kevesen hittek abban, hogy esélyük lehet, és a leendő ezüstérmes hozta is a kötelezőt, 3-1-gyel küldte haza Sean Dyche csapatát.

De nem érheti szó a ház elejét, mert a kiscsapat jól tartotta magát egy félidőn át, és a másodikban is állták a sarat, de a legvégére elfáradtak.

Az első 45 percben nem született egyetlen gól sem, legalábbis szabályos gól nem. Chris Wood ugyanis a hálóba fejelt, de a partjelző szerint ezt lesről tette, így maradt a 0-0. Egy ilyen kijövetel után biztos nem lett megdicsérve Dean Henderson a csapat – immáron – elsőszámú portása.

A második félidő aztán négy gólt is hozott. Először a Manchester csapott le, egy nagyon szép góllal szerezték meg a vezetést. Marcus Rashford húzott befelé a pálya bal oldalán, középen Bruno Fernándes várta a labdát, azonban a portugál húzott egy mesterit, és átlépte a játékszert, amit így a hosszún várakozó Mason Greenwood válthatott gólra.

Két perccel később viszont James Tarkowski egy szögletet követően egyenlített, kezdődhetett minden az elejéről.

Egészen a 84. percig bírták a nyomást a vendégek. Ekkor ismét Mason Greenwood talált a hálóba, de nagy szerencse kellett ehhez. A lövése konkrétan megpattant egy Burnley játékos sarkán, ezzel pedig kiszolgáltatott helyzetbe hozta Bailey Peacock-Farrellt.

És a legvégén még a csereként beállt Edinson Cavani is rúgott egyet, Donny van de Beek hozta kihagyhatatlan helyzetbe az uruguayit.

Jól tartották magukat a vendégek, de a rutin végül kijött…

Összefoglalás

Említettem, hogy a három legjobbja nélkül fog kiállni a Wolves. Hogy ez kiket jelent? A mexikói Raúl Jimenezt, aki koponyatörésen van túl, illetve a két portugált: Pedro Netot és Ruben Nevest.

Daniel Podence és Adama Traoré megoldtották a Sheffield ellen, de azért Traoré inkább a széleken tudja kamatoztatni a tudását. Egyébként Neves játékára van egy csöpp esély, de ő is pozitív mintát adott a minap, szóval most a megismételt teszt eredményére várnak.

A Burnleynél Nick Pope kapus továbbra is sérült, így Bailey Peacock-Farrell újabb esélyt kap a bizonyításra. Robbie Brady, Kevin Long és Ashley Barnes hiánya sem jött a legjobbkor.

A csapat szezonja nem sikerült jól, szerintem már inkább a végét várják. A Fulham két győzelemnyire van a gárdától, de Woodék szerencséjére ők sincsenek jó passzban.

Dyche a MU ellen öt középpályással, és egyetlen ékkel állt ki, ez a Wolves ellen vissza fog változni 4-4-2-re. Hogy ki lesz Chris Wood párja? Lehet Jay Rodriguez és lehet Matej Vydra is.

Lehetséges, hogy Willian Josénak erre a gólra volt szüksége, hogy megnyugodjon, és a hátralévő fordulókban ontani fogja a gólokat. Nem tudom, lehet, hogy nem…

Mindenesetre, bárki is legyen pályán, ezt a Burnleyt egy Wolves szintű csapatnak illene elintéznie. Számítok rájuk, az odds is kifejezetten remek, remélem, nem okoznak csalódást a hazaiak…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső