Wolves – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 11.
Wolves
Teljesítmény:
N D V D V
  • Molineux Stadium
  • Január 12. 21:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Everton
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot egy angol első osztályú mérkőzéssel indítjuk, ezt követi majd még négy másik találkozó a többi topligából, szóval a mai nap is izgalmasnak ígérkezik. A vasárnapi meccsek egy kicsit visszahozták a reményt, hiszen a tippek jó része bejött, szerencsére, máris jobb kedvvel áll neki az ember a játéknak.

Szóval, Wolves – Everton. Nem könnyű menet, sem a játékosoknak, sem pedig nekünk, mert bár a Wolves nem úgy játszik, ahogy tavaly tette, de teljesen kiszámíthatatlanok. És valami hasonló mondható el az Evertonról is, akiket nagyon jól összerakott Carlo Ancelotti, mégis olyan helyeken veszítettek pontokat, ahol kevesen gondolták volna.

Azonban van egy dolog, ami miatt első blikkre a vendégeket esélyesebbnek tartom: Nem elég, hogy Raúl Jimenez hetek óta nem bevethető, ami meg is látszik a csapat teljesítményén, de ott volt Daniel Podence, aki gyakorlatilag a hátán vitte sokszor a Wolves-t. Na, most ő is hiányozni fog.

Két legjobbja hiányában lehet esélye a hazaiaknak?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Brighton – Wolves

Ki fogunk majd térni a múltheti FA Kupa találkozókra is, de először beszéljünk egy kicsit a legutóbbi bajnoki meccsükről, amit a Brighton otthonában játszottak. Gólgazdag találkozó, csalódást keltő eredmény a vendégek részéről, egy mondatban így össze is lehetne foglalni azt a délutánt. A Wolves ugyanis hiába ment el az első félidőben 3-1-re, a második félidőben a Brighton felállt a padlóról és egyenlíteni tudott. Nézzük, hogy is alakult ez ki:

13 perccel a kezdő sípszó után a Brighton szerzett vezetést, miután Trossard beadására rosszul, késve mozdult ki Rui Patricio. Aaron Connolly előzte őt meg és a kapu közepébe lőtt.

Gyorsan felébredt a Wolves, hat perccel később Nelson Semedo ívelését Romain Saiss fejelte a kapu bal oldalába. Szép gól volt, Sánchez kapus moccanni sem tudott.

A 34. percben pedig már egy ritka peches öngóllal a vendégek vezettek: Pedro Neto kapott labdát a jobb oldalon, befelé húzott, majd lőtt. Sánchez védeni tudta az amúgy szép lövést, de pont Burnre ütötte a labdát, a védő tehetetlen volt, a védő lábáról becsorgott a kapuba a játékszer.

A félidőt pedig kétgólos előnnyel zárták Nuno Espirito Santo fiai, ehhez pedig nagyban hozzájárult ismételten Dan Burn, aki Traoréra csúszott rá a tizenhatoson belül. Egyértelmű büntető, amit Rubén Neves magabiztosan lőtt kapuba.

Ami viszont ezután jött, arra senki nem számított…

A Wolves teljesen visszavett, a Brighton pedig – mint a mérgezett egér – ment előre. Ennek pedig meg is lett az eredménye. Többek között azért, mert Joao Moutinho már rögtön a kezdés után összehozott egy tizenegyest a hazaiaknak. Itt sem lehetett nagyon vitatkozni, ahogy nem is tették a Wolves játékosai. Neal Maupay az idényben hagyott már ki büntetőt, most azonban nem hibázott, ezzel 2-3-ra alakítva a meccset.

Végül az egyenlítés is összejött, a 70. percben Lewis Dunk egy szöglet után volt eredményes.

A második félidei játék alapján megérdemelten egyenlítettek a hazaiak, a Wolves pedig bánhatja, mert már a kezükben volt a mérkőzés.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.12.Premier League
wolverhampton
3:0
everton
Premier League
2019.09.01.Premier League
everton
3:2
wolverhampton
Premier League
2019.02.02.Premier League
everton
1:3
wolverhampton
Premier League
2018.08.11.Premier League
wolverhampton
2:2
everton
Premier League
2012.05.06.Premier League
wolverhampton
0:0
everton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Everton – West Ham

Az idei szezon egyik meglepetéscsapata kétségkívül a West Ham együttese. Tavaly még gőzerővel dolgoztak azon, nehogy kiessenek, most meg olyan eredményeket produkálnak, hogy mindenki csak néz, mint hal a szatyorban. Nem vitás, kellemes csalódás a játékuk, és ezt a Goodison Parkban is bizonyították, a jó szezont futó Everton kénytelen volt fejet hajtani nekik.

Nagyon sokáig azonban úgy tűnt, hogy nem lesz gól a meccsen, mert bár helyzetek voltak és a meccs is kiegyenlített volt, nem tudtak a kapusok eszén túljárni. Cresswell volt az egyik legveszélyesebb a vendégek oldalán, akinek két remek lövése is volt, a hazaiaknál pedig Bernard távoli lövése után harsant volna fel tapsvihar, ha lettek volna nézők.

Végül, a megmentő ismét Tomas Soucek, a cseh középpályás volt, aki a 86. percben egy megpattanó lövésre vetette rá magát és Pickford mellett a hálóba lőtt. Ez volt Soucek ötödik gólja a bajnokságban.

Kikapott tehát az Everton, de hogy jó híreket is mondjak: Visszatérhetett hosszú sérülése után a csapatkapitány, Seamus Coleman.

Összefoglalás

Megint azt kell mondanom, amit már hetek óta szajkózok, ha a Wolvesról van szó: Nagyon-nagyon hiányzik Raúl Jimenez. A mexikói nélkül nem olyan hatékony a csapat, Fabio Silva egyelőre nem tudja az ő szintjét hozni, de még csak megközelíteni sem. Podence kiválása is rossz, mert Jimenez távollétében ő volt a gólfelelős.

Podence-en és Jimenezen kívül Marcal és Jonny az, aki nem játszhat.

A másik oldalon Allan kiválása okoz problémát, bár őt még pótolni tudják, hiszen ott van Davies és Doucoure is, Andre Gomes is eljátszik ezen a poszton, szóval Allan hiánya nem olyan mértékű, mint a Wolves-nál Jimenez vagy Podence.

A múlt héten az FA Kupában léptek pályára, a Wolves 1-0-ra verte a Crystal Palace-t (Adama Traoré góljával), míg az Everton csak hosszabbításban győzte le a másodosztályú Rotherhamet, az eredmény 2-1 lett. A hazai gólokat Cenk Tosun és Doucoure szerezték.

Nagyon régen, 2011-ben nyert utoljára az Everton a Molineux-ben, de most minden esélye megvan rá a fentiek miatt. A Wolves sosem a stabil védekezéséről volt híres, ebben a szezonban is kaptak már 24 gólt, ami nem kevés.

Bízom az Evertonban, még ha nehéz meccsre is számítok. Épp ezért maximum egygólos liverpooli sikerben reménykedem, és a vendégekre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső