Wolves – Norwich: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Wolves
Teljesítmény:
V D V V V
  • Molineux Stadium
  • Május 15. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Norwich
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Norwich egész szezonban nem tudott PL-szinten teljesíteni, talán volt egy pármeccses időszak, amikor úgy hittük, akár még a bennmaradás is meglehet, ám ez hamar eltűnt. Dean Smith együttese emlékeim alapján egyszer járt a piros vonal fölött, bármennyire is szimpatikusak a kanárik, a kiesés teljesen jogos. Ahogy az elmúlt években is az volt. Érdekes, hogy az együttes rendre eljut a PL-ig, általában tönkreveri a mezőnyt a Championshipben, egy osztállyal feljebb viszont már nem tudják megvetni a lábukat.

Most sem sikerült, és mióta kiestek, annyiban segítettek az ellenfeleiknek, hogy felhozták őket. Akik rossz formában voltak, azok találkoztak a Norwichcsal és huss, máris oda a nyeretlenségi sorozat.

Hát erre most nagy szüksége lenne a Raúl Jiménezéknek is, mert nagyon beragadtak. Igazából az európai kupaindulást már elfelejthetik, két fordulóval a vége előtt a nyolcadik helyen állnak, a hetedik, Európa Konferencia-ligát jelentő hetedik hely öt pontra van, ergo vajmi kevés esélyük van odaérni.

De már az is nagy segítség lenne, ha végre nyerni tudnának… Aztán majd jövőre. Bruno Lage az első évben megszokta a csapatot, a csapat is őt, egy jó transzferidőszakkal a hátuk mögött talán többet is elérhetnek.

Most is felhoznak egy csapatot Pukkiék? Meglátjuk. Jöhet a Wolves – Norwich találkozó!

Wolves

Ez most már nagyon gyér, amit a Wolvestól látunk hétről hétre. Az Aston Villa április eleji legyőzése óta a gárda négyszer kikapott (Newcastle, Burnley, Brighton, Manchester City), egyszer ikszelt, az öt nyeretlen meccséből három alkalommal rúgott gól nélkül vonultak le a gyepről.

A Chelsea elleni pontszerzés fel kellett volna, hogy villanyozza őket, ehelyett kaptak otthon egy ötöst. Rendben, az ellenfél a Manchester City volt. Már az első félidőben háromig jutottak a vendégek, Leander Dendoncker volt az, aki korán egyenlíteni tudott, de aztán kicsúszott a hazaiak kezéből a mérkőzés.

Magyarázható ez az eredmény a két klub közötti különbséggel, a Wolves rossz formájával, valamint az is közre játszhatott, hogy két alapvédőjük is kiesett. Max Kilman hetek óta nem bevethető, most Romain Saiss sérült meg. Mellettük még ott van Nelson Semedo és Daniel Podence. A luzitán játékos hamarosan vissza fog térni talán, az utolsó körben játszhat még.

Nagy esélyt szalasztottak el, a West Hamnek sem ment a játék, simán megelőzhették volna, ezáltal pedig az Európa Konferencia-ligában megmutathatták volna magukat. Nem jött össze, és már nem is fog. Még a Brighton előzheti őket, meg igazából a Leicester, a Palace és az Aston Villa is, de mi inkább azt mondjuk, csak a sirályok jelentenek veszélyt.

Otthon 7-2-9-cel állnak, ez azért már csak az alsóház közepéhez elég, utolsó öt meccsükön háromszor is vereséget szenvedtek. Egyértelmű, hogy Bruno Lage nem tudja kihúzni a csapatot a gödörből.

Ha ő marad az edző, akkor a nyáron pár jó igazolással sikerülhet feljebb kerülni, egy hosszabb kispad segíthet a rotálásban, satöbbi…

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Dendoncker, Coady, Boly – Chiquinho, R. Neves, Moutinho, Ait-Nouri – P. Neto, Trincao – Hwang

Egymás elleni meccsek:

Egyfajta mumus a Norwich a Wolverhampton számára. Az idei évben már kétszer is találkoztak egymással, Podence-ék viszont még egyszer sem győztek. Novemberben a bajnokságban, a Carrow Roadon játszottak gólnélküli döntetlent, majd februárban a Molineux-ben hatalmas meglepetésre a nagyszerű formában levő hazaiakat verte a kiesés elől menekülő sárga-zöld együttes. Ez a meccs az FA Kupában volt, a győztes gólt Kenny McLean lőtte, aki most biztosan nem fog betalálni.

Nincs akkora fölénye a Wolvesnak, mint azt alapjáraton páran gondolnák. Az utolsó öt meccsből kettőt nyertek meg, a Norwichnak egyszer sikerült nyernie, valamint volt még két döntetlenjük.

A Wolves otthona sem hozott sokkal több sikert, itt a mérleg az utolsó öt meccsen két hazai, két vendég-győzelem, valamint egy döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.05.FA Kupa
wolverhampton
0:1
norwich city
FA Kupa
2021.11.27.Premier League
norwich city
0:0
wolverhampton
Premier League
2020.02.23.Premier League
wolverhampton
3:0
norwich city
Premier League
2019.12.21.Premier League
norwich city
1:2
wolverhampton
Premier League
2018.02.21.Championship
wolverhampton
2:2
norwich city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich

Mi az, amit nem mondtunk el a Norwichról? Az elmúlt két hétben kétszer is foglalkoztunk vele, most ez a harmadik. Nem tudunk már mit mondani, csak amit eddig: A Norwich nincs a Premier League szintjén. Igazából már fel is adták, nem meglepő, hogy azóta is jönnek a vereségek, hogy kiderült, kiesnek.

Utolsó öt meccsüket egyaránt elveszítették, ezeken 15 gólt kaptak, tehát átlagban három találatot szenvedtek el. Most már ők kapták a legtöbb gólt a PL-ben és ők lőtték a legkevesebbet…

A Leicester elleni bajnokin simán nyertek a hazaiak, 3-0-ra kaptak ki a kanárik.

Szétestek, és gyengíti a helyzetüket, hogy tele vannak sérültekkel. Adam Idah, Ozan Kabak, Joshua Sargent, Kenny McLean, Andrew Omobamidele, Christoph Zimmermann és Mathias Normann sem bevethető.

Sam Byram a legutóbbi három meccsen belső védőt játszott, ezeken a meccseken kilenc gólt kapott a csapat, Ben Gibson jöhet a helyére, Byram pedig visszatér a jobbhátvéd poziba.

Idegenbeli mérlegük 2-3-13. 10 gólt lőttek, 40-et kaptak. Mindezt 18 meccsen…

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Byram, Hanley, Gibson, Giannoulis – Rupp, Gilmour – Springett, Lees-Melou, Rashica – Pukki

Tippelde

Amennyiben a Wolves nem tudja megnyerni ezt a mérkőzést, meg is érdemlik, hogy megelőzzék őket. Egy mentálisan gödörben levő, már kieső csapat ellen a cél nem lehet más, mint a közönség kiszolgálása, egy nagy arányú győzelem. Ahogy azt a Norwich eddigi ellenfelei tették mostanában.

A hazai győzelem is viszonylag jó oddson van, nekünk az is tetszik, hogy csak a Wolves talál be a kapuba…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.47 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső