Wolves – West Brom: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 14.
Wolves
Teljesítmény:
V N D V D
  • Molineux Stadium
  • Január 16. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Így, hogy hétközi meccsek is megrendezésre kerülnek elég gyorsan megy a hét, és még mennyi minden vár ránk. Kupameccsek, spanyol szuperkupa – ezeket szándékosan hagytam ki, nem szeretem azokat a meccseket, ahol egy mérkőzésen dől el a továbbjutás -, és egy rakás bajnoki meccs a hétvégén. Jövő héten pedig ugyanígy kezdődik. Hálás dolog ez a sportfogadóknak, tényleg szinte minden napra jut egy olyan mérkőzés, amit nem csak fociszerető emberként, hanem fogadóként is szívesen nézek.

Szombaton, fél kettőkor rendezik a Wolves – West Brom találkozót, ez lesz a mai első meccsünk. Terveim szerint ezt még egy PL meccs követi, aztán átnyergelünk másik országok bajnokságaiba is.

Szóval, Wolves… Mit is lehetne elmondani róluk? Először is azt, hogy gond van. Raúl Jimenez kiválása hétről hétre meglátszik, most meg még Podence is megsérült, az Everton elleni meccsen a nagyobb odds ellenére is a liverpooli csapatot tartottam esélyesebbnek, és ez be is jött, 2-1-re nyertek Richarlisonék.

A West Brom meg óriási pácban van, a bajnokságban sem megy nekik, legutóbb egy négyest kaptak hazai pályán, kiestek az FA Kupából a Blackpoollal szemben, akik egyébként a harmadosztályban futballoznak…

Találjuk ki, egymás ellen milyen eredményt érnek el!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Everton

Rögtön két gól leírásával indítom az összefoglalót, a vezetést az Everton szerezte meg a hatodik percben, az egyenlítés sem váratott sokáig magára, az a gól a 14. perc szüleménye volt.

Kezdjük a kékek góljával: James Rodriguez vette észre a tizenhatoson belülre érkező Lucas Digne-t, és hajszálpontos keresztlabdát küldött felé. Digne nem vette át, hanem a középen érkező Alex Iwobi elé passzolt, aki kapásból a jobb alsóba lőtt. Kevésen múlt, hogy a Wolves védője blokkolni tudjon, Rui Patricio viszont esélytelen volt.

Az egyenlítés Ait-Nouri érdeme, egy szöglet után került hozzá a labda, meghúzta az alapvonalig, majd középre ívelt, ahol az egyedül ácsorgó Rubén Nevesnek csak az üres kapuba kellett lőnie.

A félidő hátralévő részében még két esély nyílt a gólszerzésre, a hazaiaktól Fabio Silva lövését védte Jordan Pickford, míg Rui Patricio Alex Iwobi újabb próbálkozását ölelte aztán magához.

A második félidőben már csak egy gól esett, ezt pedig az a Michael Keane szerezte, aki előtte nap ünnepelte a 28. születésnapját. Szép ajándék saját magának.

A gól egy fejesből született, André Gomes baloldali beadására emelkedett fel a védő és nagyszerűen bólintott a kapu jobb oldalába. Rubén Nevesnek még volt két szép lövése, az egyik a kapufát is súrolta, egyenlíteni viszont már nem tudtak a farkasok, így az Everton elvitte mindhárom pontot a Molineux-ből.

Előző 5 meccs eredménye
2012.02.12.Premier League
wolverhampton
1:5
west brom
Premier League
2011.10.16.Premier League
west brom
2:0
wolverhampton
Premier League
2011.05.08.Premier League
wolverhampton
3:1
west brom
Premier League
2011.02.20.Premier League
west brom
1:1
wolverhampton
Premier League
2008.04.15.Championship
wolverhampton
0:1
west brom
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom – Arsenal

Kezd magára találni Mikel Arteta együttese, ennek bizonyítéka az is, hogy mennyire simán verték a West Brom csapatát. Oké, valahol ez volt várható, de most nem csak az eredmény jött, hanem a mutatott játék is tetszetős volt. A szakadó hóban lejátszott találkozón Lacazette-ék meg sem álltak négy gólig, igazságosan elosztva ezt, kettő gól jutott az első félidőre, kettő pedig a másodikra.

Kieran Tierney találatával nyitottak a vendégek, a skót védőt árgus szemekkel figyeli egyébként a Napoli, valószínűleg a gólja is rátett erre egy lapáttal. Tierney előbb megkerülte védőjét, Furlongot, majd visszahúzta mellette a labdát, betört a tizenhatoson belülre és jobbal nagy gólt akasztott Johnstone kapujába.

Szép gól volt, de a második találatra sem lehetett panasz. Tierney gólja egy egyéni teljesítmény volt, ez viszont kőkemény csapatmunka: Emile Smith-Rowe, Bukayo Saka és Alexandre Lacazette passzolgattak, macska-egér játékot űzve a hazaiakból, az akció végén Smith-Rowe középre passzolt labdáját Saka juttatta kapuba.

A második félidőben pedig két Lacazette gól esett, mindkettőnél közelről talált a hálóba a francia, így alakult ki a 4-0-s végeredmény. A West Brom nem tudott versenyre kelni ellenfelével, szinte Leno kapujáig sem jutottak el, a védelmük sem állt a helyzet magaslatán, így nem meglepő, hogy ekkora mértékű pofonba szaladtak bele.

Összefoglalás

Nuno Espirito Santo helyzete egyre nehezebb és nehezebb. Előbb Raúl Jimenezt veszítette el, majd jött Daniel Podence kiesése, végül a spanyol óriás, Adama Traoré is megsérült. Nem is csoda, hogy visszarendelték a Fiorentinának kölcsönadott Patrick Cutronét, aki már most bevetésre készen áll, minden bizonnyal játszani fog a West Brom ellen. Rubén Neves és Pedro Neto is nagyobb szerepet kap, Fabio Silva esetében pedig továbbra is reménykednek, hogy belelendül az ifjú titán.

A fent említett három sérültön kívül Marcal, Jonny és Willy Boly nem szerepelhet.

A másik oldalon Hal Robson-Kanu már a felépülés végén jár, Livermore eltiltása lejárt, ő visszatér a kezdőbe, méghozzá a szintén eltiltott Conor Gallagher helyére.

Novemberben ünnepelhettek először és utoljára győzelmet a WBA-nál, az a győzelem a Sheffield United ellen esett. Idegenben a mérlegük elképesztően gyenge, három döntetlen és öt vereség, hat rúgott és tizenöt kapott gól.

Hiába gyengélkedik a Wolves, ez bizony kötelező győzelem. A bukik oddsaiból azért kiderül, hogy a Wolves nincs csúcsformában, hogy három stabil kezdője is hiányzik, ezt pedig meg lehet lovagolni. Egyértelműen Netoék sikerét várom, akár több góllal is. Minden más eredmény csalódást keltő volna.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső