Zalaegerszeg – Puskás Akadémia: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 02.
Zalaegerszeg
Teljesítmény:
N V N V D
  • ZTE Aréna
  • Június 07. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megvolt az első teljes forduló a magyar első osztályú labdaraúgó-bajnokságban, születtek igazán szép gólok, meglepő eredmények, volt egy edzőbuktatás és még sorolhatnánk. Az, hogy a Zete megverte a Kaposvárt nem igazán a „meglepő eredmények” kategóriába tartozik, az azonban talán igen, hogy egy félidő alatt ötöt vágtak nekik, a végeredmény pedig 0-6 lett. A másik oldalon pedig a Puskás Akadémia csent el pontot az éllovastól, de ha olvastátok a tippünket arról a meccsről akkor tudjátok, az sem annyira meglepő eredmény.

A kiesés elleni harc tovább folytatódik az alsóházban, jelenleg a Zete lépéselőnyben van üldözőivel szemben, de ez nem biztos, hogy a forduló után is így lesz.

Lássuk a Zalaegerszeg – Puskás Akadémia meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Kaposvár – Zalaegerszeg

Ahogy olvashattatok róla, Waltner Róbert inkább már a másodosztályú bajnokságra készülődik, próbál beépíteni fiatalokat, akik a jövő évi csapat alapemberei lehetnek majd. Érthető az edző döntése, helyzetük reménytelen, a mérkőzés előtt 21 vereség és mindössze 3 győzelem állt a nevük mellett. Kilencvenpár perccel később az első szám 22-re növekedett.

A Zetének viszont mennie kellett előre, mert mikor, ha nem most tudják begyűjteni a 3 pontot? Így is mentek bele a meccsbe és már az ötödik percben 0-1 állt az eredményjelzőn. Mintaszerű akciót követően Tamás Krisztián kapott jó labdát, középreadását Lesjak nagyon okosan átlépte, ezzel becsapott két védőt, az érkező Radó pedig a hálóba lőtt. Érdekesség, de semmi több: A gólpasszt adó Tamás és a gólszerző Radó is Szombathelyen kezdték pályafutásukat, és a két nyugati csapat finoman szólva sem kedveli egymást, most mégis két szombathelyi vezérletével szerezték meg a vezetést.

Meg kell azonban Lesjakot is dicsérni, nagyon okosan lépte át a labdát.

Hamar jött a második, konkrétan a 21. percben. Ismét a baloldalról indult az akció, Bőle Lukács indult meg befelé, gyönyörű kényszerítőből kapta vissza a labdát, majd Pogacsics mellett a kapu bal sarkába lőtt. Ez is szép találat volt.

Innentől pedig nem volt megállás: A 27.-ben jött a harmadik (Radó beadását Barczi lőtte kapuba), majd a 31.-ben a negyedik: Bőle Lukács duplázott. Mitrovic szabadrúgást végezhetett el, a sorfalba lőtte, azonban a kipattanóra érkezett Bőle és kegyetlen nagy gólt ragasztott a bal felsőbe.

Még a félidő lefújása előtt jött az ötödik találat is, Bőle önzetlenül passzolt gólhelyzetben Radó elé, akinek innentől már nem volt nehéz dolga.

A második félidőben látványosan visszavett a Zete, de még egy hatodik gólra futotta: Az egész mérkőzésen remekül játszó Lesjak is betalált, kialakítva a végeredményt.

Fontos győzelem volt ez, amelyet Marco Rossi szövetségi kapitány a helyszínen tekintett meg, a hírek szerint Radó Andrást figyelte az olasz mester.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.14.OTP Bank Liga
puskás akadémia
0:1
zalaegerszeg
OTP Bank Liga
2019.08.31.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
1:1
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2018.02.28.OTP Bank Liga
puskás akadémia
2:0
zalaegerszeg
OTP Bank Liga
2018.02.20.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
1:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2017.04.16.Merkantil Bank Liga
zalaegerszeg
0:1
puskás akadémia
Merkantil Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Puskás Akadémia – Ferencváros

Öt éve már, hogy nem nyert a Fradi Felcsúton és most sem lehetett számítani rá, hogy könnyű meccsük lesz, hiába ők az éllovasok. A Puskás a negyedik helyen áll, próbál közelebb zárkózni a Mezőkövesdre, amire most megvolt a lehetősége, miután Kuttor Attila gárdája kikapott Diósgyőrben.

A Fradi 4 nap alatt 2 meccset játszott le, így számítani lehetett arra, hogy nehezek lesznek azok a lábak, így is lett. Többször veszélyeztetett a hazai csapat, Knezevic lövésénél Dibusznak kellett nagyot védenie már rögtön a meccs elején. Fokozódott a Fradi kapuján a nyomás, a vezetést mégis ők szerezték meg. Tocmac gyönyörű csel után vezette be a labdát a tizenhatoson belülre, majd laposan lőtt, ezzel vezettek a vendégek. Nagyon szép csel volt, ha ezt egy nyugati nagycsapat játékosa lövi, hetekig ezzel lenne tele az internet.

Nem sokáig vezettek a vendégek, egy hosszú kirúgás után Blazic akarta hazafejelni a labdát, de célt tévesztett, Knezevic meglódult, középreadásába a menteni igyekvő Lovrencsics tette bele a lábát, a labda a saját kapujában kötött ki.

Több gól nem született, a második félidőben nagyon nagy helyzet sem volt, csak egy piros lap: Van Nieffet állította ki Andó-Szabó.

Összefoglalás

Nem kérdés, a hazaiaknak fontosabb a találkozó, végre nem állnak kiesőhelyen, de ezt meg is kellene tartani. A Puskás a DVTK győzelme miatt elvesztette negyedik helyét, azért is nagy csata várható majd.

Az idei szezonban kétszer játszottak egy iksz Zalaegerszegen, egy Zete győzelem Felcsúton. Van Nieff piros lapja miatt biztosan nem játszhat, a túloldalon pedig Barczi játéka kérdéses, miután a Kaposvár elleni meccs első félidejében az oldalát fájlalta és le kellett cserélni.

Radó és Bőle is beindult, de ne vonjunk le felelőtlen következtetéseket a Kaposvár elleni meccsből.

Én hazai győzelemre számítok ezen a vasárnapi meccsen, hiába áll előrébb a Puskás és hiába ikszeltek a Fradival. A Zete bent akar maradni és ha a játékosok csak hasonló szintet hoznak, mint a Rákóczi elleni első félidőben, akkor a Puskás Akadémiát is el fogják intézni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső