Zhodino – Gorodeya: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 11.
Zhodino
Teljesítmény:
D N D D N
  • Torpedo Stadion
  • Május 15. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Gorodeya
Teljesítmény:
D D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Átrendeződni látszik a belorusz első osztályú bajnokság élmezőnye, miután a pénteken lejátszott mérkőzésen kikapott a listavezető Slutsk, majd a Torpedo Zhodino szórt el pontokat. Mivel a BATE megtalálta a góllövő cipőjét, így a vasárnapi meccse után át is vette a vezetést a bajnokságban, mondhatni: Visszaállt a világ rendje.

A Zhodinonak azonban már most van lehetősége a javításra, ugyanis egy papíron gyengébb ellenfél érkezik a Torpedo Stadionba. Ez a cikk Zhodino – Gorodeya meccsről fog szólni.

Mi történt az előző fordulóban?

Az, hogy a Gorodeya csak egy ikszre volt képes hazai pályán az FC Minsk ellen már meglepő eredmény, ahogy az is, hogy a Torpedo nem volt képes legyőzni azt a Slavia Mozyrt, akik gyengén teljesítenek a szezonban. Igaz, idegenben kellett játszaniuk, de ezek azok a pontok, amiknek az elhullajtása igencsak sokba kerülhet a végelszámolásnál.

A Gorodeya – ahogy említettem – döntetlent játszott a Minsk ellen, és valójában ennek az egy pontnak is kvázi örülhettek, hiszen az FC Minsk sokkal stabilabb és veszélyesebb játékot játszott, végig irányítottak a mérkőzésen.

A Gorodeya egyenlítő találatát egyébként Sajcsics szerezte egy szöglet után.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.25.Vysshaya League
torpedo zhodino
1:1
gorodeya
Vysshaya League
2019.04.20.Vysshaya League
gorodeya
0:3
torpedo zhodino
Vysshaya League
2019.03.05.Barátságos Mérkőzés
torpedo zhodino
2:3
gorodeya
Barátságos Mérkőzés
2018.08.31.Vysshaya League
torpedo zhodino
0:1
gorodeya
Vysshaya League
2018.04.29.Vysshaya League
gorodeya
1:1
torpedo zhodino
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Zhodino eredménye is ugyanannyira (vagy még nagyobb) meglepetés, mint a Gorodeya eredménye (vagy még egy-két másik meccs a teljes fordulót tekintve).

Ha ránézünk a statisztikára, az látható, hogy a Torpedo végig többet támadott, csak a gól hiányzott. Valóban, voltak lehetőségek, de az semmi ahhoz képest, ami a Mozyr előtt adódott. A lehető legképtelenebb szituációban is képesek voltak hibázni, az ajtó-ablak ziccer sem volt elég tiszta ahhoz, hogy gólra váltsák. Egy szó mint száz: A Zhodino összeteheti a két kezét, hogy ez a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárult.

Akit ki lehetett emelni, az Gabriel Ramos, aki hetek óta csapata egyik legjobbja, szombaton sem vallott szégyent. Egyértelmű, hogy egy erősebb bajnokságban is megállná a helyét a 24 éves brazil.

A csapatok

Már említettem, hogy az eredmények úgy alakultak, hogy a Zhodino lecsúszott az eddigi ezüstérmet érő helyéről, de aggodalomra semmi okuk, mindössze egy pontra van az első hely. Hogy azt elérjék javítani kell és a Gorodeya nem hozza azt a szintet, amit például tavaly, így minden esélyük megvan egy jó eredményre.

Ramos valóban remek futballt játszik mostanság, míg Gorbacsik és Premudrov is jó formának örvend.

A túloldalon Sajcsics az, akit pozitívan meg lehet említeni, mellettük pedig Sorokin és Dovgyallo hozza a szintet. Nincs tehát jó formában a Gorodeya, idegenben két győzelmet szereztek (mellette 1 döntetlen és egy vereség), míg a Zhodino hazai pályán még veretlen.

Korábbi meccseik kiegyenlített párharcot mutatnak, de az örökmérleg is hasonló. Legutóbbi mérkőzésük igazságos döntetlennel ért véget, akkor 1-1 lett a találkozó.

A Zhodino javításáráól már beszéltünk, de fontos lenne a vendégek számára is a javítás, hiszen számtalanszor elmondtam már, hogy a Vysshaya idei két kiesője talán már meg is van, de attól még nem kell játszani a tűzzel, márpedig a Gorodeya most ezt teszi. Öt rúgott góllal mondjuk nem is várhatnak mást…

Sima meccsre számítok, a Gorodeya és a Zhodino tavaly egymás mögött végeztek, de idén ez egyelőre nem reális. 11. helyezésük egy hosszabb ideig tartó negatív szériával vagy pechsorozattal még rosszabb lehet, tehát ideje összeszedniük magukat.

De nem hiszem, hogy most fog ez sikeredni, a Zhodino jobb csapat, és a múlt héten bekövetkezett fiaskót követően be is akarják majd bizonyítani saját közönségüknek. Tippem: 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső