Világbajnokság 2022 – Hol és hogyan fogadhatunk a 2022-es VB-re?

Akik régóta olvasnak minket tudják, hogy rengeteg online fogadóiroda létezik, amely nagyszerű ajánlatokkal várja az új belépőket. Különleges bónuszok, elképesztő összegek találhatnak gazdára, és gondolhatjátok, hogy a Világbajnokságra minden jelentősebb fogadóiroda külön ajánlattal fog készülni, hiszen ez nem csak a sport szerelmeseinek, a fogadóknak, hanem az irodáknak is kiemelt esemény, talán a leginkább várt a futball világában. Mindemellett egyébként természetesen elérhetők lesznek a VB-meccsek a hagyományos, papíralapú kínálatban is, ám mindenkinek azt javasoljuk, inkább az online irodák valamelyikénél próbáljon szerencsét.

A legjobb bukmékerek ahol a 2022-es VB-re fogadni lehet

Rang Fogadó oldalak Bónusz* Kifizetési Mobil Értékelés Megtekintés
1 QuickWin
5.0
Bónusz: 35,000Ft 95.05% Igen 5.0 QuickWin ismertető
2 Spinanga
4.5
Bónusz: 35,000Ft 96.75% Igen 4.5 Spinanga ismertető
3 Ivibet
4.5
Bónusz: 52,000Ft 97.73% Igen 4.5 Ivibet ismertető
4 Rabona
4.5
Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
96.98% Igen 4.5 Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

5 Dreambet
4.5
Bónusz: 40,000Ft 96.15% Igen 4.5 Dreambet ismertető
A Világbajnokság legfrissebb hírei

Ezen a cikken már korábban is többször gondolkoztam, azonban most, hogy a tornának vége, már némiképp aktualitása is lett. Hiszen folyama...

További

Vasárnap véget ért a világbajnokság Katarban, ami Gianni Infantino szerint a legjobb volt. Már a tegnapi napon is idéztem a FIFA elnökét,...

További

Tegnap kora este véget ért a 2022-es világbajnokság, aki nem követi a futballt, az is tudja, hogy végül Argentína győzedelmeskedett, miut...

További

Hogyan fogadhatunk a 2022-es FIFA Világbajnokságra?

A dolog egyszerű, mint az egyszeregy. Online, a kanapé kényelméből lehet ezt a legkönnyebben megtenni. Mint azt feljebb is írtuk, számtalan iroda kiemelt figyelmet fog fordítani a Világbajnokságra, és ahhoz, hogy elkezdhesd nem kell bonyolult dolgokat tenned, csak egy regisztrációt végre hajtani, ami legjobb esetben is öt percbe telik. Ezt követően befizetsz az oldalra – bezsebeled a bónuszt, amit kínálnak! -, és már kezdheted is a fogadást.

A hagyományos fogadóirodákkal szemben az online bukmékereknek számtalan előnye van, a magasabb oddsok, a nagyobb kínálat, ami egyre inkább arra sarkallja a fogadókat, hogy regisztráljanak valamelyik oldalra.

És a kínálat majdhogynem végtelen. A mi oldalunkon található irodák egytől egyig rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel, a befizetés mindegyiknél pofonegyszerű, ahogy a nyeremény leutalása is. Mindemellett nem kell sorban állni, ha akarod, tudsz élőben fogadni, a legtöbb helyen elérhető a cash out…

Az alábbiakban szeretnénk adni néhány ötletet, íme az általunk leginkább dicsért öt fogadóiroda, ahol megkezdheted karriered a Világbajnokság fogadói között:

Hogyan fogadj a katari VB meccseire?

Igazából a foci világbajnokságra való fogadás csak kicsivel tér el mondjuk egy Bajnokok Ligája vagy bajnoki meccsre való fogadástól, de tény és való, hogy ilyenkor sok dolgot figyelembe kell venni. Válogatott meccsekről van szó, akik alkalomadtán kerülnek össze, így a csapatok kohéziója sok esetben nincs meg, vagy legalábbis nem akkora, mint egy klubcsapatnál. Ez az első és legfontosabb tényező, amit meg kell vizsgálni, mielőtt fogadásra adnád a fejed. A csapatok erősségének kiválasztása mellett azt is meg kell nézned, hogy az adott keretben levő játékosok mióta játszanak együtt a válogatottban. Hogy van-e hiányzó, esetleg újonc, aki esetleg majd idegenül érzi magát a pályán?

A katari világbajnokságon egy dologgal nem kell majd nagyon foglalkozni, az pedig az időjárás. Az ország klímája miatt rendezik novemberben a 2022-es VB-t, mert akkor még nagyjából elviselhető a hőség. Szélsőséges helyzetekre nem kell felkészülni.

Most nézzünk meg néhány példát a különböző piacokra, amelyek elérhetők lesznek a világbajnokságon is:

  • A mérkőzés kimenetelére akkor is lehet majd fogadni, ha piros hó esik Katarban, ez egy basic fogadási piac. Ezt lehet kicsit egyszerűsíteni, ha dupla esélyre fogadsz, ebben az esetben a három kimenetelből kettőt meg tudsz fogni. Kisebb a nyeremény, de biztosabb a győzelem. És egy VB-n általában szoros csatákat vívnak hasonló erősségű ellenfelek, ami miatt hasznos lehet, ha minél jobban bebiztosítod magad.
  • Szintén népszerű a fogadók között a félidő/végeredmény opció. Katarban is lesznek egyértelmű mérkőzések, olyanok, amikről messziről meg lehet mondani, hogy X csapat gólokkal nyeri meg majd. Ilyenkor lehet érdemes ezzel a piaccal játszani. De nem csak ekkor, bőven van még olyan forgatókönyv az ilyesfajta világeseményeken, mint amilyen a 2022-es katari világbajnokság, amikor ez az opció nagy profitot jelenthet a fogadók számára.
  • A gólok számát sem szabad elfelejteni. Különösen jól jöhet ez az opció, ha két hasonlóan erős csapat kerül szembe egymással, és a találkozó kimenetele túlságosan is kérdéses. Az, hogy két és fél gólnál több vagy kevesebb lesz egy meccsen, még mindig könnyebb megtippelni, minthogy melyikük nyeri a mérkőzést? Matematikailag is nagyobb esély lesz a győzelemre.

Mivel ez a futball ünnepe, így képzelhetitek, a fogadóirodák is mennyire készülnek. És ha ők készülnek, akkor azzal mi is nyerünk. A hasonló kaliberű eseményeken számtalan fogadási piacot nyitnak meg, az alapoktól egészen a legkülönlegesebbekig. Így fogadhatunk majd a legszürreálisabb eseményekre is, arra is, hogy ki nyeri a pénzfeldobást, hogy ki végzi el az első szögletet, bedobást vagy kirúgást. Hogy az első gól akcióból születik vagy pontrúgásból, lábbal vagy fejjel szerzik, illetve olyan apróságokra is, mint hogy ki lő többször kapura, a találkozó melyik szakaszában születik a következő gól… A sort napestig lehetne folytatni…

Az, hogy hogyan fogadj, már rajtad múlik. A VB-n is vannak meglepetések, és egy könnyelmű fogadás a teljes bankrollodat viheti, ezért érdemes itt is szigorú bankroll menedzsmentet használni. Ne aggódj, ha egy tipped nem jön be, aznap még lesz rengeteg lehetőséged a javításra. Sose dühből fogadj, sose tégy elhamarkodott döntéseket. Igazából minden érvényes, amit az akadémiánkon már megtanulhattál, csak itt nem maratonban kell gondolkozni, a táv egy kissé rövidebb.

Világbajnokság 2022 – Oddsok és a favoritok

Már jóval a Világbajnokság előtt megkezdődtek a találgatások azt illetően, hogy ki nyerhet a végén, ki emelheti a magasba az aranytrófeát. Nehéz erre válaszolni, nagyon sok minden függvénye lehet, és egyáltalán nem biztos, hogy a végén a fő esélyes fog győzni. Emlékezhetünk, a tavaly rendezett Európa-bajnokságon sem az olaszok voltak a legnagyobb favoritok, mégis győztek, mert szervezettek voltak, volt néhány kiemelkedően teljesítő játékos a csapatukban, és a szerencsével sem álltak hadilábon.

Ha egyvalamit kijelenthetünk, akkor az az, hogy Olaszország VB-t nem fog nyerni, mivel nem jutottak ki hatalmas meglepetésre, és ezzel sorozatban másodszor sem vesznek részt az eseményen. Akik itt vannak, azok közül a legnagyobb esélyesként Brazíliát jegyzik, de nem sokkal marad el tőlük Anglia, Franciaország, valamint az argentinok, a spanyolok és a németek. Tehát kijelenthető, hogy megint a nagy múlttal rendelkező futballnemzetektől várják, hogy nyerjenek.

Szintén figyelni kell majd Portugáliára, Hollandiára és Belgiumra, valamint nem árt szemmel követni az EB-n remeklő dánokat, vagy a négy évvel ezelőtti ezüstérmest, a horvát válogatottat.

A többiekkel a fogadóirodák számottevően nem foglalkoznak, a tornagyőzelemre legesélytelenebbként Szaúd-Arábiára, Iránra és Costa Ricára gondolnak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Rendhagyó módon ezúttal nem nyáron, hanem ősszel/télen kerül megrendezésre a Világbajnokság. A nyitómeccset egy ideig úgy tűnt, hogy nem a házigazda játszotta volna, de augusztusban mégis úgy döntöttek, hogy ezt a hagyományt nem szakítják meg. Így november 20-án 17:00-kor indul útjára a labda, a döntőt pedig majd december 18-án rendezik.

2010-ben dőlt el, hogy a futballóriásnak nem igazán nevezhető Katar rendezheti meg a 2022-es VB-t. A helyszín kijelölése sok port kavart, és azóta is sokan kritizálják a döntést, ám a FIFA hajthatatlannak bizonyult. Összesen nyolc stadionban rendezik meg a mérkőzéseket, a döntőnek pedig majd a Loszaíli Nemzeti Stadion ad majd otthont.

Jelen pillanatban a bukmékerek szerint Brazíliának van a legnagyobb esélye a győzelemre, szorosan követi őket Anglia és Franciaország. Utóbbi a VB regnáló bajnoka, négy évvel ezelőtt Horvátországgal szemben hódították el a trófeát, míg Anglia tavaly EB-döntőt játszott. Esélyesnek tartják még Spanyolországot, Portugáliát, Hollandiát, Argentínát és Belgiumot is.

Brazília. A dél-amerikai ország válogatottja eddig öt alkalommal ülhetett fel a világ tetejére, 1958-ban nyerték meg az elsőt, amit 1962-ben meg is védtek. 1970-ben, 1994-ben szintén nyertek, utoljára viszont húsz éve, 2002-ben sikerült a fináléban is diadalmaskodniuk.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső