Granada – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 10.
Granada
Teljesítmény:
V N D N V
  • Nuevo Los Cármenes
  • Május 11. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten másodszor foglalkozunk mostani főszereplőnkkel, de nem ok nélkül. Őszintén szólva itt is a könnyű siker vezérelt bennünket, amikor az immáron biztos bajnok Real Madrid a várhatóan kieső Granada otthonába látogat. A motivált, magabiztos és erős Real Madrid friss bajnokként és friss BL-finalistaként lép pályára Myrto Uzuniéknál, a siker pedig elég valószínűnek tűnik.

A királyi gárda korrekt és fair lépésre szánta magát: nem a Granada otthonában veszik át a bajnoki trófeát. Könnyen lehet ugyanis, hogy az itteni eredménytől függetlenül a Granada kiesik. És nem szeretnének úgy ünnepelni, hogy a hazaiak közben szomorkodnak. Na meg persze az is sokat számít, hogy inkább a sajátjaik előtt emelnék magasba a serleget.

Jöjjön a Granada – Real Madrid találkozó!

Granada

A spanyol pontvadászatból még négy forduló van hátra, a Granada helyzete mégis kilátástalannak tűnik. A Myrto Uzunit is foglalkoztató újonc – amely tavaly magabiztosan nyerte meg a spanyol másodosztályú bajnokságot – az utolsó előtti helyet foglalja el, és a legrosszabb bennmaradóhoz képest 11 pontos hátrányban van. Csak emlékeztetőül, tizenkét pontot lehet összesen szerezni.

A Mallorca pár órával a Granada előtt fog pályára lépni, ha nyernek, akkor a Granada már úgy játszhat, hogy tudják: nincs esélyük befogni a szigetlakókat.

Sok gyenge teljesítmény volt idén a spanyol első osztályban, és ebből az Almeria mellett a Granada emelkedik ki. Mindössze négy győzelmet tudnak felmutatni, és bár volt néhány bravúros eredményük, összességében nem ütötték meg az élvonal szintjét.

A hétvégén egy hárommeccses veretlenségi sorozat végére tettek pontot azzal, hogy Sevillában szenvedtek vereséget, Sergio Ramosék sima győzelmet arattak.

Hazai mérlegük a harmadik leggyengébb, pontjaik négyötödét mégis otthon gyűjtötték, ami sok mindent elárul az idei teljesítményükről. Minden győzelmüket otthon aratták, van még hat döntetlenjük és hét vereségük.

Eltiltás miatt Miguel Angel Rubio nem játszik, sárga lapot kapott a Sevilla ellen. Sérült Sergio Ruiz, Antonio Puertas és Raúl Torrente.

A várható kezdőcsapat:

Batalla – Bruno Mendez, Hongla, Miquel, Neva – Pellistri, Gumbau, Ruiz, Jozwiak – Boye, Uzuni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.LaLiga
real madrid
2:0
granada
LaLiga
2022.02.06.LaLiga
real madrid
1:0
granada
LaLiga
2021.11.21.LaLiga
granada
1:4
real madrid
LaLiga
2021.05.13.LaLiga
granada
1:4
real madrid
LaLiga
2020.12.23.LaLiga
real madrid
2:0
granada
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Heroikus küzdelemben, a Real Madridhoz méltó szellemben jutott döntőbe tegnap a királyi gárda a Bajnokok Ligájában. A Bayern München elleni mérkőzés első felvonása 2-2-es döntetlennel végződött, a szurkolók joggal gondolták, hogy hazai környezetben kiharcolják a játékosok a finálét. Nos, a 67. perctől kezdve ezen elkezdhettek aggódni, ekkor ugyanis a Bayern München vezetést szerzett. Mondhatjuk, hogy nagyjából a semmiből, hiszen a meccset – főleg a meccsnek azt a szakaszát – a Real uralta. Innentől kezdődött a kőkemény küzdelem, egyre jobban kitámadtak Ancelottiék, a hős pedig pedig a padról érkezett. Sokat kapott ebben az idényben Joselu, aki legtöbbször csereként szállt be, már elmúlt 34, és sok ziccert puskázott el idén. Most azonban kétszer volt jókor jó helyen, góljaival a Real Madrid 3 perc alatt fordított, és ott lesz az angol fővárosban.

Közben a bajnoki cím már megvan Spanyolországban, így Carlo Ancelotti – folytatva az eddigi tendenciát – egy tartalékos együttest fog pályára intonálni. Azt nem teheti meg, hogy teljesen kivonja őket a forgalomból, kellenek a játékpercek, de a kulcsemberekre ráfér a pihenés, míg néhány állandó kispadon (Brahim, Arda Güler vagy Fran García) megérdemli a játékot.

A hétvégén a Cadizt is egy ilyen tartalékosabb csapattal győzték le, Brahim Díaz gólja után a padról beszálló Jude Bellingham, valamint Joselu szerzett gólt.

A Real idegenben egyszer kapott ki, még ősszel a matracosok ellenében.

Sérült egyedül csak David Alaba a keretből.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Lucas, Militao, Nacho, Fran García – Modric, Camavinga, Ceballos – Güler – Brahim, Joselu

Tippelde

Ezúttal is egy könnyebb mérkőzésre számítok. A Granada ekkorra már tudni fogja, van-e esélyük küzdeni. Ajánlom, hogy figyeljétek a Mallorca – Las Palmas meccset, mert abból sok mindenre lehet majd rájönni.

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a tipped, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső