Lazio – Empoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 10.
Lazio
Teljesítmény:
D N N N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Május 12. 12:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Empoli
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három fordulóval a vége előtt az olasz bajnokságban még nagyon sok dologra nem kaptunk választ. Nem tudjuk, hogy alakul majd a dobogó. Nem tudjuk, melyik öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligájában. Kik lesznek ott az EL-ben és kik maradnak le az EKL-ről. Szintén nem tudjuk, ki esik ki a Salernitana mellett.

Egy picit közelebb kerülünk majd a válaszokhoz vasárnap azután, hogy a Lazio – Empoli találkozó befejeződött. Előbbi az EL-re hajt (szerintem a BL-re már nincs esélyük), utóbbi pedig nem akar kiesni. Szokásosan Davide Nicola nagyot küzd a bennmaradásért, és reménytelen helyzetből az Empolit is bent tarthatja. Jó lenne ehhez Rómában is nyerni, ami manapság nem egyszerű feladat…

Lazio

Nem sikerült megismételni a tavalyit, de erre őszintén senki nem is számított. a Lazio most már az Európa-ligáért küzd, illetve van egy nagyon kevés esélyük a BL-szereplés kivívására, de ahhoz nem egy, hanem két csapatnak kéne abszolút visszaesni. Maurizio Sarriék most a hetedik helyen, de ez is még EL-t ér, köszönhetően a koefficiens pontoknak.

Előnyük öt pont a címvédő Napolival szemben, és formát tekintve a rómaiak igenis jobban állnak. Ők az elmúlt négy meccsükön veretlenek, míg riválisuk négy meccs óta nyeretlen.

A hétvégén azért a Lazio is botlott, méghozzá idegenben a Monza ellen. Korán vezetéshez juttatta a biancocelestit Ciro Immobile, majd sokáig nem esett több gól. A hajrában indultak be a felek, Djuric egyenlített, majd Matías Vecino találata következett, végül Djuric a hosszabbításban egyenlített.

Ideges lehet Sarri, győzelem esetén két pontra megközelíthették volna az AS Roma – Atalanta kettőst.

Hazai pályán 9-3-5-ös mérlegük nem jó, de nem is annyira gyenge, a 8. helyhez elég. Az utóbbi három meccsen egyaránt győztek otthon.

Sérültje csak egy van a mesterüknek, Mario Gila.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Patric, Romagnoli, Hysaj – Marusic, Guendouzi, Vecino, Zaccagni – Felipe Anderson, Luis Alberto – Immobile

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.22.Serie A
empoli
0:2
lazio
Serie A
2023.06.03.Serie A
empoli
0:2
lazio
Serie A
2023.01.08.Serie A
lazio
2:2
empoli
Serie A
2022.01.06.Serie A
lazio
3:3
empoli
Serie A
2021.08.21.Serie A
empoli
1:3
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Empoli

Ki van centizve az idény az Empoli számára, és a happy end nincs biztosítva. Mondjuk a tény, hogy Davide Nicola az edzőjük egy hatalmas pluszpont, a mester korábban a Torinot és a Salernitanát is sikerrel tartotta bent.

Az Empolit is elmozdította a kiesőzónából, de aztán a csapat visszaesett, és megint annak közelében vannak. Jelenleg ők a legrosszabb bennmaradók, ami persze elég a sikerhez, de még három meccs hátra van, szóval biztosra nem mehetnek.

Mögöttük az Udinese két ponttal, a Sassuolo hárommal van lemaradva.

A csapat nagy esélyt szalasztott el a hétvégén, otthon fogadták a szintén kiesés elől menekülő Frosinonét. Az igazság az, hogy még a döntetlennek is örülniük kell statisztika alapján, hiszen a Frosinone xG-je magasabb volt, többet lőttek kapura, többet birtokolták a labdát, szóval minden mutatóban az Empoli fölé nőttek.

A hátralévő három forduló nem lesz sétagalopp. Most a Laziohoz utaznak, aztán játszanak az Udinese ellen (ott dőlhet el sok minden), végül pedig hazai környezetben fogadják az AS Romát.

Idegenbeli teljesítményük 4-3-10, az utolsó négy meccsükön egyaránt kikaptak.

Sérültek: Sebastian Walukiewicz, Alberto Cerri, Tyronne Ebuehi, Etrit Berisha, Gabriele Guarino.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Bereszynski, Ismajli, Luperto – Gyasi, Marin, Grassi, Pezzella – Fazzini, Cambiaghi – Caputo

Tippelde

Nem szerencsés a vendégcsapat sorsolása, de nem szabad kishitűen hozzáállniuk, az egyet jelent a Serie B-vel. Ez a csapat nem érdemel kiesést, nagyot küzdöttek. Viszont egy vereség hozzásegítheti őket abban, hogy veszélybe kerüljenek.

Fő tippek:

1.: Lazio győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső