RB Leipzig – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 09.
RB Leipzig
Teljesítmény:
D N N N N
  • Red Bull Arena
  • Május 11. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
D N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Itt a csütörtök, haladunk a hétvégi mérkőzések felé. Tegnap már neki kezdtünk, ma pedig folytatjuk. A német első osztályú bajnoksággal kezdünk, ahol még vannak izgalmak, de legyünk őszinték, egyre kevesebb. A kiesés elleni harcban vannak még nyitott kérdések, a bajnok közben már megvan, a BL-indulók megvannak, szóval az RB Leipzig – Werder Bremen találkozóról ki kell mondani, nem a legizgalmasabb. De csak két magyar lesz a hazaiak kezdőjében, csak nem dőlt még el, hogy a Lipcse negyedik, esetleg harmadik lesz-e. Szóval nem hagyhatjuk ki.

Ellenfelük sorsa eldőlt, kiesni nem fognak, a kérdés már csak az, hogy a felsőházban vagy az alsóban végeznek.

RB Leipzig

Azzal, hogy a németek kapták az egyik plusz BL-helyet, a nagy küzdelem megszűnt létezni a Lipcse és a Dortmund között. A friss BL-döntős az ötödik helyen, de ez nem számít, hiszen az első öt indulhat a legrangosabb kupában. A Lipcse van előttük, és Gulácsi Péterék szeretnék éremmel zárni az idényt, ehhez négypontos hátrányt kéne ledolgozniuk két forduló alatt. Tekintve, hogyan szerepel a Stuttgart, én erre nem látok esélyt. De amíg van matematikai esély, addig Marco Rose együttese nem fogja feladni.

Sokba került a múltheti hibájuk, a Hoffenheim otthonában nem tudtak nyerni, és mivel a VfB Stuttgart megverte a Bayern Münchent, az egy pontból hirtelen négy lett. Az 1-1-es döntetlenre végződő mérkőzésen Benjamin Sesko lőtte a vendégek gólját, akit egyébként az AC Milan nézett ki magának.

A csapat formája kiválónak mondható, az utolsó öt meccsükön négyszer nyertek és egyszer ikszeltek. Otthon igazán erősek (míg idegenben sem rosszak), mérlegük 11-3-2.

Az előző mérkőzésen Xavi Simons piros lapot kapott, így a Bréma ellen csak a lelátón foglalhat helyet. És Marco Rosénak további alapjátékosokat kell nélkülöznie majd, mint David Raum vagy Xaver Schlager. Sérült még Christopher Lenz.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Orbán, Simakan, Klostermann – Haidara, Kampl – D. Olmo, Baumgartner – Sesko, Openda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.19.Bundesliga
bremen
1:1
leipzig
Bundesliga
2023.07.28.Barátságos Mérkőzés
leipzig
0:0
bremen
Barátságos Mérkőzés
2023.05.14.Bundesliga
leipzig
2:1
bremen
Bundesliga
2022.11.12.Bundesliga
bremen
1:2
leipzig
Bundesliga
2021.04.30.Német Kupa
bremen
1:2
leipzig
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Azt hiszem, a szezonnak úgy vágott neki a Bréma, hogy ne legyen gond a bennmaradással. Nem lett. A szezon elején eladták legjobb góllövőjüket, ami nyilván meg is fogta a csapatot, de Ole Wernernek sikerült egy középcsapatot csinálni a Werderből. Pontosabban sikerült középcsapatnak maradniuk.

A 11. helyen állnak, lehetnek még akár a 7.-ek is, de lecsúszhatnak a 14.-re, ha nem jön ki a lépés.

A legutóbbi három meccsükön nem kaptak ki, két meccset megnyertek, a hétvégén pedig ikszeltek, az ellenfelük a Borussia Mönchengladbach együttese volt. Változatos mérkőzést játszottak, rúgtak két gólt és kaptak kettőt. Hazai részről Nick Woltemade volt a legjobb, akinek duplája pontot ért.

Idegenbeli rossz sorozatuk épp most ért véget, a legutóbbi vendégségben játszott találkozót meg tudták nyerni az Augsburg ellen, előtte öt meccsen négyszer kaptak ki.

A Brémával kapcsolatos hír, hogy a nyáron leigazolt Naby Keita a Leverkusen elleni mérkőzésre nem volt hajlandó elutazni, ami miatt kitették az első csapatból, pénzbüntetést kapott, és gyakorlatilag itteni pályafutásának vége. Mellette Amos Pieper, Skelly Alvero és Justin Njinmah marad ki, ők sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Zetterer – Veljkovic, Friedl, Jung – Weiser, Bittencourt, Lynen, Agu – Schmid, Woltemade – Ducksch

Tippelde

Még egy nagy hajrát fog indítani a bronzért a Lipcse. A meccset követően már tudni fogják, van-e értelme az utolsó mérkőzésre is teljes gőzzel készülni. Az tuti, hogy a mostanira még úgy fognak.

Fő tippek:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső