Manchester United – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 08.
Manchester United
Teljesítmény:
V D N N D
  • Old Trafford
  • Május 12. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azzal akartam nyitni ezt a tippet, hogy: „Talán a városi rivális segítheti bajnoki címhez a címvédőt.” Vagy valami ilyesmi. A lényeg, a Manchester United segítheti hozzá az újabb trófeához Pep Guardioláékat. De láthatta mindenki, mit műveltek tegnap este ten Hagék. Konkrétan egy négyest kaptak a Crystal Palace-tól.

A holland tartja magát, hogy ő a megfelelő edző a csapat élére, miközben a MU robog minden idők leggyengébb bajnoki szereplése felé. Most pedig a bajnoki címre törő Arsenalt fogadják.

Anno a Liverpoolt már kivették a képletből, pontvesztés esetén az ágyúsokat is ki fogják. De nem ezért fognak hajtani Rasmus Höjlundék, hanem azért, hogy visszaszerezzék a becsületüket, és legalább a hatodik helyre odaérjenek…

Jöjjön a Manchester United – Arsenal mérkőzés!

Manchester United

Az rendben van, hogy jó formába került a Crystal Palace, na de azért a 4-0-s MU-verés kicsit túlzás, nem? A Liverpool egykori védője, Jamie Carragher azt mondta a meccset követően, hogy az U23-as csapat nem szenvedett volna négygólos vereséget. A menedzser, Erik ten Hag pedig azt, hogy bár valóban megalázó volt ez a vereség, még mindig szentül hiszi, hogy ő a megfelelő ember a kispadra. Sokat romlott a holland megítélése, anno az Ajax élén még Európa egyik legtehetségesebbjeként tartották számon, most azonban már senki nem hullatna érte könnyeket, ha kirúgnák.

Ugyan a gárda bejutott az FA Kupa döntőjébe, így van esélyük trófeával zárni az évet, mégis ez lehet a Manchester United egyik legrosszabb, ha nem a legrosszabb idénye. A bajnokságban mindenképp, közel járnak egy történelmi mélyponthoz, van, amiben már most rekordot döntöttek: a kapott gólok számában. Soha nem fordult elő, hogy 81-szer vegyék be egy idényen belül a csapat hálóját.

Játékosaik – akik máshol kulcsembernek bizonyultak – itt megrekedtek, hosszasan lehetne sorolni, ki az, aki nem üti meg a szintet. Szerintem Rasmus Höjlund és Antony – főleg utóbbi – kiemelkedik ebben, de nem szabad csak rájuk verni a balhét, itt mindenki ludas.

A MU a bajnokságban legfeljebb az ötödik helyig érhet fel, de az is lehet, hogy az első hat sem sikerül.

Most a 8. helyen vannak, két pontra a Newcastle-től, két győzelemre a Tottenhamtől.

Néha képesek jó játékra, képesek a legjobbakat is megfogni, emlékezzünk a Pool elleni dupla sikerre (FA Kupa és bajnokság), az Aston Villa elleni győzelmekre…

Otthoni mérlegük 9 győzelmet, 3 döntetlent és 5 vereséget takar.

Sérültjeik: Harry Maguire, Raphael Varane, Luke Shaw, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia, Marcus Rashford, Scott McTominay, Anthony Martial, Victor Lindelöf, Bruno Fernandes, Willy Kambwala. Közülük várhatóan a skót és a portugál újra pályán lehet. Azonban a védelem összeállítása hatalmas problémákba ütközhet, pont, mint legutóbb…

A várható kezdőcsapat:

Onana – Wan-Bissaka, Casemiro, Evans, Dalot – Mainoo, McTominay – Antony, B. Fernandes, Garnacho – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.03.Premier League
arsenal
3:1
man united
Premier League
2023.07.22.Barátságos Mérkőzés
arsenal
0:2
man united
Barátságos Mérkőzés
2023.01.22.Premier League
arsenal
3:2
man united
Premier League
2022.09.04.Premier League
man united
3:1
arsenal
Premier League
2022.04.23.Premier League
arsenal
3:1
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Két meccset kell megnyernie az Arsenalnak, és akkor kijelenthetjük, hogy a sorsuk nem a saját kezükben volt. A Manchester City egy pontra tőlük, azonban egy mérkőzéssel kevesebbet játszva üldözi őket. Lehet, hogy megint egy apróságon fog múlni a bajnoki cím, amire a szurkolók már olyan régóta várnak.

Annak ellenére, hogy megérdemelnék az első helyet, könnyen lehet, hogy még tovább kell várniuk. Az Aston Villa elleni vereség után sikerült rendezni a sorokat, és azóta négy mérkőzést nyert meg Mikel Arteta csapata, legutóbb a Bournemoutht intézték el 3-0-ra.

Tegyük hozzá, kellett egy kis bírói segítség ehhez, egyrészt befújt egy teljesen jogtalan tizenegyest az ágyúsoknak (amit Bukayo Saka be is lőtt), majd Leandro Trossard gólját követően érvénytelenítette a vendégcsapat – egyesek szerint – teljesen szabályos gólját. A végén már mindegy volt a cherriesnek, Declan Rice állította be a végeredményt.

Az Arsenal nem hibázhat, szerencséjükre nem egy piszok erős MU-hoz utaznak. De azért az aggodalom a szurkolókban ott van. Idegenben a fővárosi együttes a legjobb jelenleg 12-3-3-as a mérlegük.

És a keret is nagyjából rendben, egyedül Jurrien Timber fog most is hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Trossard, Gabriel Martinelli

Tippelde

Magam részéről majdnem egyértelműnek gondolom ezt a meccset. Csak majdnem, mert bár minden jel a vendégek győzelmére mutat, azért a MU okozott már meglepetést nagyobb csapatok ellen is. Ám a rengeteg hiányzó, a hétfői zakó, az Old Traffordon várható ellenséges hangulat miatt inkább maradok az Arsenal mellett.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Heti Reload bónusz a Frumzi oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső