West Brom – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.05.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 09.
West Brom
Teljesítmény:
N V V V N
  • The Hawthorns
  • Május 12. 15:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön a mai nap utolsó meccse. Maradunk Angliában, maradunk a Championshipben, maradunk a rájátszásban. A Norwich – Leeds után egyből kezdődik majd a West Brom – Southampton, a negyedik az ötödik ellen.

A Soton tavaly még a Premier League-ben futballozott, kiesésük meglepetésnek mondható. A gárdát aztán szétszedték, a legjobbak távoztak, a nagytakarítás ellenére Russell Martin – az új menedzser – egy ütőképes csapatot rakott össze, amely azonban nem tudott kiegyensúlyozott lenni.

Ellenfelük egy jó ideje vágyik a feljutásra, most végre reális esélyük van erre.

West Brom

Évek óta a Premier League-be vágyik Gera Zoltán egykori együttese. A West Brom annak idején állandó szereplője volt az első osztálynak, de kiesésük után a Championshipben ragadtak. Voltak igazán gyenge szezonjaik, az első évben 10. helyen végeztek, utána 9.-ek lettek. Most pedig az 5. helyen zártak, ami már play-offot jelent. Jól látszik Carlos Corberan munkája, aki anno az idén kieső Huddersfieldet is majdnem PL-be vitte.

A spanyolnak aztán volt egy sikertelen munkája Görögországban, azután egyből visszatért Angliába.

A WBA három vereség után a záró fordulót sikerrel hozta le, ellenfelüknek nagyjából mindegy volt az eredmény, ami így látszik is, 3-0-ra verték a Prestont Alex Mowatt, Kyle Bartley és Darnell Furlong góljaival.

Nem jó előjel számukra, hogy a Sotontól otthon és idegenben egyaránt kikaptak. A St. Mary’s-ben ősszel 2-1-re, míg saját közönség előtt tavasszal 2-0-ra. Egyébként a The Hawthornsban nem volt elveszett a West Brom, 15 meccsüket nyerték, 4-szer ikszeltek, 4-szer kaptak ki.

Az szerintem viszont sokatmondó, hogy mostani ellenfelük 12 ponttal többet gyűjtött. Lehet, hogy sokatmondó, de a rájátszás során ez tökmindegy. Itt tiszta lappal kezdenek, a papíron leggyengébb Norwich is ugyanúgy feljuthat végül majd a PL-be.

Szinte az egész idényben sérüléssel küzdött Daryl Dike, most sem bevethető, ahogy Jayson Molumby sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Bartley, Kipre, Reach – M’Vila, Yokuslu – Fellows, Swift, Johnston – Thomas-Asante

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.16.Championship
west brom
0:2
southampton
Championship
2023.11.11.Championship
southampton
2:1
west brom
Championship
2021.04.12.Premier League
west brom
3:0
southampton
Premier League
2020.10.04.Premier League
southampton
2:0
west brom
Premier League
2018.02.17.Championship
west brom
1:2
southampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Én a Southamptontól vártam a bajnoki címet még az idény elején. Tettem mindezt annak ellenére, hogy új edzőt kapott a csapat Russell Martin személyében, illetve a fél keretet eladták. Legalább olyan nagy volt a játékosmozgás, mint a Leedsnél, megváltak Tino Livramentotól, Romeo Laviától, James Ward-Prowse-tól, Nathan Tellától, Carlos Alcaraztól vagy épp Mislav Orsictól. De a sort itt még hosszasan lehetne folytatni. A mérlegük ebben az idényben 165 millió euró, ez szerintem mindent elárul.

Nyilván nem tudtak világsztárokat csábítani magukhoz, de a télen érkező David Brooks vagy a balbekk, Ryan Manning jó igazolás lett végül. Az biztos, ha sikerül feljutni, akkor kelleni fog az erősítés.

Mert ez a csapat – mint kiderült – még a Championship megnyeréséhez is kevés. Az automatikus feljutástól annyira nem álltak távol, de hasonlóan tudtak kiegyensúlyozottak lenni, mint a bronzérmes Leeds: semennyire.

Több meccslabdájuk volt, hogy megelőzzék mindkét riválisukat, de egyikkel sem tudtak élni.

Az utolsó körben megverték 2-1-re a Leeds Unitedot, ami mutatja, hogy van bennük fantázia és esélyesek a PL-re.

Idegenben 11-6-6-tal zártak, ami nem rossz, de itt is voltak gyengébb időszakok, plusz a kapott gólok számát tekintve nem állnak jól. Többet kaptak, mint lőttek. Egyébként a feljutott duó, valamint a rájátszásba jutott csapatok közül ők kapták a második legtöbb gólt.

Komoly gond, hogy Gavin Bazunu, a csapat kezdő kapusa erre a szezonra kiesett, egy ideje a veterán Alex McCarthy véd.

Sérült még Juan Larios, valamint Stuart Armstrong.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Manning – Smallbone, Downes, Rothwell – Brooks, A. Armstrong, Adams

Tippelde

A csapatok erejét tekintve mi a szentek mellett vagyunk. De kérdés, hogy tudnak-e végre konzisztens jó teljesítményt nyújtani. Nem kell feltétlenül nyerniük, de a vereséget muszáj elkerülniük.

Fő tippek:

1.: Southampton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső