Norwich – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.05.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 09.
Norwich
Teljesítmény:
V D D N D
  • Carrow Road
  • Május 12. 13:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leeds United
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A maradék két mérkőzésre visszatérünk az angolokhoz, de nem az élvonalba. Vagyis, lesz egy csapat a négy közül, amelyik majd örülhet a végén, és élvonalbelinek mondhatja magát. Elérkeztünk a Championship rájátszásába, négy együttes küzd egyetlen helyért. Az első elődöntő a Norwich – Leeds United lesz, a hatodikhoz látogat a harmadik.

A Leedstől többet vártunk, főleg a szezon végén, egyszerű, elszórakozták esélyüket a közvetlen feljutásra, pedig megvolt az esélyük. A harmadik kiadó helyre nekik van a legnagyobb esélyük, de nagy kérdés, hogy a formájuk alapján mire számíthatunk.

A Norwich is járt nemrég az élvonalban, kiesésük után viszont kissé el voltak veszve. Lehet, hogy csak eddig.

Norwich

A 2021/2022-es idényben búcsúzott (újoncként) a Norwich együttese a Premier League-től, méghozzá sereghajtóként estek ki. Korábban azt mondtam róluk, túl kevesek az élvonalhoz, túl jók a másodosztályhoz. Ez tavaly nem látszott. Igazából idén sem.

A Norwich azért odaért a hatodik helyre, így megmérkőzhetnek a rájátszásban, de véleményem szerint sok esélyük nincs most a feljutásra. Keretük már messze nem olyan erős, nincs a top3-ban sem. Ettől függetlenül leírni őket balgaság lenne.

A csapat kis híján lemaradt a play-offról, hiszen az utolsó fordulóban 1-0-s vereséget szenvedett a Birminghamtől. Viszont kikapott a mögöttük levő Hull City is.

A David Wagner vezette kanárik elég kétarcúak voltak az egész idényben, 21-szer nyertek, 10-szer ikszeltek és 15-ször kikaptak.

Hazai mérlegük viszont erős volt, 15-4-4. Nagyon meg kell nyomniuk az első meccset, mert láthatóan idegenben elég nagy gondok vannak.

Idén teljesen mindegy volt, otthon vagy idegenben játszanak a Leeds ellen. Mindkétszer kikaptak ugyanis. A Carrow Roadon 3-2-re, az Elland Roadon 1-0-ra.

A támadó, Ashley Barnes hiánya fájó lehet, mellette Onel Hernandez és Liam Gibbs nem léphet pályára. Akire a vendégeknek oda kell figyelni az Josh Sargent, valamint Gabriel Sara és Jon Rowe, ők hárman rúgták a Norwich góljainak több mint felét.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Stacey, Duffy, Gibson, McCallum – Nunez, McLean – Fassnacht, Gabriel Sara, Rowe – Sargent

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.24.Championship
leeds
1:0
norwich city
Championship
2023.10.21.Championship
norwich city
2:3
leeds
Championship
2022.03.13.Premier League
leeds
2:1
norwich city
Premier League
2021.10.31.Premier League
norwich city
1:2
leeds
Premier League
2019.02.02.Championship
leeds
1:3
norwich city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leeds United

Akárhogy is nézhetjük, ezt a Leeds baltázta el, nincs ezen mit szépíteni. A Premier League-ből kieső klubtól azt várták, hogy azonnal visszajusson az élvonalba, annak ellenére is, hogy több labdarúgójuktól megváltak a nyáron. Lelépett Tyler Adams, Rodrigo, Robin Koch, Max Wöber, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Luis Sinisterra, Marc Roca, Rasmus Kristensen, csupa olyan játékos, akik időközben máshol – többségben – alapemberré váltak.

Azért érkezők terén sem kellett félteni őket, Ethan Ampadu, Joel Piroe, Glen Kamara vagy Ilia Gruev a PL-ből sem lógnának ki.

Edzőjük, Daniel Farke, jól kezdett, a Leeds járt az élen is, de idővel háttérbe szorult. A bajnokság kétharmadától kezdve nagy csatát kellett vívniuk az Ipswichcsel, amelyből végül a másik fél jött ki győztesen.

A Leeds az utolsó pár fordulóban vereséget vereségre halmozott, utoljára például a Southamptontól kaptak ki otthon 2-1-re.

Úgy gondolom, a Leedsnek a döntő minimum elvárás, aztán majd kiderül a másik ágon, mennyi esélyük lesz a fináléban. Persze, ha egyáltalán eljutnak odáig. Mert az, hogy kötelező még nem jelent semmit.

Első meccsüket idegenben vívják, a szezon során 11-4-8-cal zártak vendégségben, ez a negyedik legjobb eredmény.

Három játékosuk nem bevethető, Daniel James, Darko Gyabi és Pascal Struijk.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Junior Firpo – Gruev, Kamara – Gnonto, Rutter, Summerville – Piroe

Tippelde

Kétmeccses a párharc, így nem kell magukból mindent kiadni már most. A Norwich otthon remek, de a Leeds le tudta őket győzni. Ha csak a játéktudást nézzük, a vendégek jobbak. Nem biztos azonban, hogy össze tudják szedni magukat a rájátszás első mérkőzésére.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső