West Ham United – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 09.
West Ham United
Teljesítmény:
V D V D V
  • London Stadium
  • Május 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Általában igyekszünk a lehető legjobb mérkőzésekről beszámolni, néha azonban ettől kénytelenek vagyunk eltérni. Nem mondom, hogy a West Ham United – Luton egy rossz meccs lesz, de hogy nem a lehető legtöbb izgalommal járó, az tuti. Hétfőn lesz egy Aston Villa – Liverpool, csak hogy egyet említsek.

Mindenesetre a vendégcsapatnak ez egy nagyon fontos meccs. Ha nem nyernek, akár még a sorsuk is megpecsételődhet. Akár már a héten ez megtörténhetett volna, de az FA nem adta vissza a Nottingham Forestnek az elvett pontokat. Így maradt a hárompontos difi kettejük között. Még két hely kiadó a Championshipbe, az egyik szinte biztos – a Burnley – a másik jó eséllyel a Luton lesz. Kivéve, ha megverik a kalapácsosokat. Ez azonban nem elég a sikerhez, a Chelsea-nek meg kéne vernie a Forestet. És akkor még hátra lesz egy forduló…

Na jó, mégis csak izgi lesz ez a mérkőzés…

West Ham United

Kész, a West Ham totál szétesett a szezon végére. Még a felsőház tagjai, de az, hogy David Moyesék ott legyenek végül valamelyik kupát érő helyen szinte nulla. Már csak két meccsük van hátra, míg az előttük állóknak három, hátrányuk pedig már most is jelentős, öt pont. És a formájuk sem azt bizonyítja, hogy ebből lehet még valami.

Négy kör óta nem tudnak nyerni, kiestek az Európa-ligából, szóval tényleg rájuk jár a rúd. Két meccsükön is öt-öt gólt kaptak, többek között öttel küldte őket haza a Chelsea a hétvégén. És Moyes még mindig kitart, kíváncsiak vagyunk arra, hogy meddig.

A kékek ellen nagyjából esélyük sem volt, már az első félidőben három góllal elhúzott az ellenfelük.

Hazai mérlegük gyenge, 6 győzelem, 8 döntetlen és 4 vereség és hetek óta nem nyernek otthon. Utolsó öt meccsükön négy döntetlen, egy vereség.

Várhatóan Konstantinos Mavropanos visszatérhet, nemsokára Nayef Aguerd is, ám most még biztosan nem lehet ott a marokkói. Szintén sérült Kalvin Phillips.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson – Alvarez, Soucek – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Antonio

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.01.Premier League
luton
1:2
west ham
Premier League
2022.07.23.Barátságos Mérkőzés
luton
1:1
west ham
Barátságos Mérkőzés
1993.04.13.Championship
luton
2:0
west ham
Championship
1992.12.28.Championship
west ham
2:2
luton
Championship
1992.01.18.Premier League
luton
0:1
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Már most eldőlhetett volna a Luton sorsa, de az FA segített rajtuk. Egyelőre. A Nottinghamtől négy pontot levontak, ezt fellebezték meg Forestnél, de nem kapták vissza pontjaikat. Így megmaradt a hárompontos különbség köztük és a Luton között.

Két kör van hátra, a Luton még elérheti a bentmaradást. A hétvégi mérkőzésen botlásuk következtében nőtt a hátrányuk, hiszen a Nottingham nyerte saját meccsét, a Luton csak ikszelt. Az Everton elleni bajnokin Elijah Adebayo egyenlített.

Hosszasan lehetne beszélni arról, hogyan maradhat bent a Luton, de a képlet egyszerű: Nyerjék meg mindkét hátralévő meccsüket és akkor talán meglesz. Ha nem, akkor lényegében felesleges számolgatni. A Nottingham – mint említettem – a Chelsea ellen játszik, esélyes a pontvesztésük.

Idegenben alig tudtak meccset nyerni idén, mérlegük 2-4-12, ami a második legrosszabb eredmény.

Sérültek: Mads Andersen, Chiedozie Ogbene, Dan Potts, Amari’i Bell, Marvelous Nakamba, Issa Kabore, Jacob Brown, Tom Lockyer.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Burke, Mengi, Osho – Onyedinma, Sambi Lokonga, Barkley, Doughty – Chong, Morris – Adebayo

Tippelde

A hazaiak rossz formája és motiválatlansága nyomot hagyhat ezen a meccsen is, a legjobb esély a Luton számára harmadik idegenbeli győzelmük megszerzésére.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Luton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső