AC Milan – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 09.
AC Milan
Teljesítmény:
D D V V D
  • Giuseppe Meazza
  • Május 11. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Cagliari
Teljesítmény:
D V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sok fontos kérdés eldőlt már az olasz első osztályban, de nem minden. Három körrel a vége előtt az AC Milan a hétvégén bebiztosíthatja az ezüstérmét, ehhez nem elég győzniük a Cagliari ellen, a Juventusnak is buknia kell. Nem csak nekik lenne fontos a győzelem, hanem szárd riválisuknak is. A Cagliarit Claudio Ranieri mentheti meg a másodosztálytól, egyelőre azonban még megvan az esélyük a kiesésre, és bármi is legyen az eredmény, a fordulót követően sem nyugodhatnak majd meg.

Három pontra az Udinese, négyre a Sassuolo, van hátra három kör, szóval lesz itt még izgalom dögivel.

Egyetlen forduló is elegendő, hogy átrajzolja a kiesőzónát, lesz miért nézni az AC Milan – Cagliari találkozót.

AC Milan

Az már kész tény, hogy Stefano Pioli nem folytatja a következő évtől az AC Milan kispadján, de az utód még nincs meg. Tervek vannak, pletykákkal tele a padlás, Julen Lopetegui után most épp Thiago Motta neve merült fel, miközben Pioli a Napolihoz távozhat.

A mester még egy ezüstöt összehozhat, mielőtt távozik, ehhez nem kell már sokat tennie. Elég két győzelem a hátralévő három meccsen. Lehet, hogy egy is, ha a Juventus a következő fordulóban kikap.

Mondjuk a győzelmekkel mostanság meggyűlik a csapat baja, négy kör óta képtelenek nyerni. Ennek ellenére őrzik második helyüket, mert a Juventus meg a Bologna pont annyira eredményes, mint ők. Az utolsó győzelmüket a Lecce ellen aratták, azóta kikaptak az Intertől és ikszeltek a Sassuoloval, a Juvéval és a Genoával. Utóbbi jó kis meccs volt, volt hat gól, hazai oldalról Alessandro Florenzi, Matteo Gabbia és Olivier Giroud találtak be. A győzelmet saját játékosuk, Malick Thiaw akadályozta meg, aki öngólt vétett a mérkőzés végén.

Ha úgy nézzük, könnyű győzelem előtt állnak Rafael Leaoék, otthon 11-3-3 a mérlegük, és a Cagliari mégiscsak az alsóház tagja…

Mindössze két sérültje van Piolinak, Mike Maignan és Ruben Loftus-Cheek. Mindketten kulcsemberek, de van ki pótolja őket.

A várható kezdőcsapat:

Sportiello – Florenzi, Gabbia, Tomori, Hernandez – Bennacer, Reijnders – Chukwueze, Pulisic, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.02.Olasz Kupa
milan
4:1
cagliari
Olasz Kupa
2023.09.27.Serie A
cagliari
1:3
milan
Serie A
2022.03.19.Serie A
cagliari
0:1
milan
Serie A
2021.08.29.Serie A
milan
4:1
cagliari
Serie A
2021.05.16.Serie A
milan
0:0
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cagliari

Hiába tűnik az újonc csapat helye biztosnak, a 15. hely csalóka. Hiszen a 18. mindössze három pontra, kettejük között ott van még a Frosinone és az Empoli, de van esélye a bennmaradásra még az utolsó előtti Sassuolonak is.

Az tuti, hogy legalább egy meccset nyernie kéne még a szardíniai együttesnek, máskülönben bajba kerülnek.

Elnézve a sorsolást, nem lehetetlen Claudio Ranieri csapatának helyzete.

Mondjuk formajavulás nekik sem ártana, mert négy mérkőzés óta nyeretlenek. Három döntetlen, egy vereség, mint ellenfelüknek.

A hétvégén a Lecce ellen játszottak döntetlent, ami alapjáraton nem biztos, hogy jó, de mivel egy félidőt emberhátrányban játszottak, valójában nem is rossz. Góljukat Yerry Mina szerezte (meg egyet Deiola is, de azt nem adták meg), a kiállított játékos pedig Gianluca Gaetano volt.

Idegenbeli mérlegük borzasztó, egy győzelmük, öt döntetlenjük és tizenegy vereségük van. Nicolas Viola és Marco Mancosu sérült, Tommaso Augello és Gianluca Gaetano eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Scuffet – Zappa, Mina, Dossena, Azzi – Nandez, Makoumbou, Deiola, Luvumbo – Shomurodov, Lapadula

Tippelde

Ilyen idegenbeli mérleggel még a Milan rossz formája is háttérbe szorul.

Fő tippek:

1.: AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Heti Reload bónusz a Sportaza oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső