Real Betis – Almeria: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.05.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 10.
Real Betis
Teljesítmény:
N D N N V
  • Benito Villamarín
  • Május 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Almeria
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem annyira a rangadókat hajszoltam mára, hanem inkább azokat a mérkőzéseket, amelyek megtippelése talán egy fokkal könnyebb feladat. Nyilván a bukás lehetősége itt is fent áll, és pusztán a bajnoki helyezések alapján nem lehet biztosra menni. Úgy gondoljuk azonban, hogy a Real Betis – Almeria olyan meccs, amiről megéri beszélni.

A vendégek már kiestek, ami természetesen nyomot hagyott a lelkekben. Nehéz úgy pályára lépni, főleg, ha az ellenfél még nagyon is motivált. Merthogy Manuel Pellegrini és csapata még nem ért célba. Jó helyzetben vannak, az EKL szinte biztosan meglesz, de az ő céljuk most már inkább az Európa-liga, melytől csak két pontra vannak. És riválisuk hétfőn Barcelonába látogat. Ezt ki kell tudniuk használni…

Real Betis

Tényleg nem akarok minden pozitívumot Isco nyakába varrni, de látványos, mennyire nem működött a Real Betis, amíg az irányítójuk sérült volt. Magamnak most kicsit ellentmondok, de a Betis a hétvégén újabb győzelmet aratott, ezúttal Isco nélkül, eltiltását töltötte a görbelábú spanyol.

Ennek ellenére az Osasuna elleni találkozó nem okozott gondot, mondjuk ebben benne van az is, hogy a hazaiak középpályását, Jon Moncayolát már huszonöt perc után kiküldték a pályáról. Ezt követően Ayoze Perez talált be először, majd Pablo Fornals is gólt szerzett. A második félidőt meg rutinból lehozták.

Ahogy a bevezetőben is mondtam, az EL-álmokról még nem kell letenniük. Két pontra vannak a Real Sociedadtól, akiket akár már most, a forduló folyamán megelőzhetnek. A már kiesett Almeria nem lehet gond, míg hétfőn a baszkok a Barca ellen fognak játszani.

A sevillaiak mellett szól az is, hogy otthon csak két csapattól kaptak ki, mindkettő sokkal erősebb, mint mostani ellenfelük. Mérlegük emellett még nyolc győzelemből és hét döntetlenből áll.

Visszatérhet tehát Isco, hacsak egy kisebb sérülés ebben meg nem akadályozza. Szintén kétséges még Chimy Avila és Assane Diao játéka, biztosan kimarad German Pezzella, Juan Miranda, Cedric Bakambu, Hector Bellerín és Marc Bartra.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Sabaly, Sokratis, Riad, Abner – Johnny Cardoso, Rodríguez – Fornals, Isco, Perez – Willian Jose

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.03.LaLiga
almeria
0:0
real betis
LaLiga
2023.02.11.LaLiga
almeria
2:3
real betis
LaLiga
2022.10.16.LaLiga
real betis
3:1
almeria
LaLiga
2021.08.04.Barátságos Mérkőzés
real betis
1:2
almeria
Barátságos Mérkőzés
2020.09.02.Barátságos Mérkőzés
almeria
0:2
real betis
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Almeria

Ez a szezon egyáltalán nem úgy sült el, ahogy arra a szurkolók számítottak. Az Almeria kerete szerény véleményem szerint egyáltalán nem a legrosszabb, még csak a top3-ban sincs, valami mégsem működött. Úgy tűnik, az, hogy vannak jó játékosaid még nem elég. Bár ezt azért eddig is sejtettük.

Az Almeria úgy esik ki az élvonalból, hogy a szezon elejétől kezdve a piros vonal alatt voltak. Csak most, amikor már minden mindegy, nyerték meg második bajnokijukat. Ez pedig nem fér bele. A Rayo Vallecano elleni találkozón egy góllal voltak jobbak, Anthony Lozano találata döntött.

Annyit érhetnek el még, hogy kissé kozmetikázzák helyezésüket, esélyük van megelőzni a Granadát, de még a Cadizt is. Igaz, egyikkel sem mennek sokra…

Idegenben 2-3-12-es mérlegük van, ami baromi érdekes, hogy minden egyes győzelmük egy másik stadionban született, nem a sajátjukban.

Három játékosuk is eltiltott, Largie Ramazani, Gonzalo Melero és Cesar Montes, emellett kétséges Aleksandar Radovanovic játéka.

A várható kezdőcsapat:

Maximiano – Pubill, Gonzalez, Chumi, Centelles Plaza – Robertone, Pena – Leo Baptistao, Arribas, Embarba – Lozano

Tippelde

A vendégektől nem várok sokat, a hazaiaktól meg annyit, hogy győzelemmel hozzák le a meccset.

Fő tippek:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső