Aston Villa – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 10.
Aston Villa
Teljesítmény:
V V V D N
  • Villa Park
  • Május 13. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ritka, amikor hozunk egy hétfői meccset, de most ezzel köszönünk el a hétvégére. Hétfőn este rendezik meg a Premier League egyik rangadóját – a MU – Arsenal mellett -, a harmadik a negyediket fogadja, vagyis jön az Aston Villa – Liverpool találkozó.

Tegnap este a Villa kiesett az Európa-konferencialiga elődöntőjéből, miután meglepetésre a gyengébbnek ítélt Olimpiakosz 6-2-re legyőzte őket összesítésben. Ez ám az igazi meglepetés, a görögök hiába fejlődtek sokat Mendilibar mester megérkezése óta, a Villa azért mégiscsak a negyedik legjobb együttes Angliában, a világ valószínűleg legerősebb bajnokságában. Mindez mit sem ért…

Ellenfelüknek aprócska sansza van még a bajnoki cím megszerzésére, de mind tudjuk, hogy ez nem fog sikerülni, Jürgen Klopp így egy Ligakupa-győzelemmel fog távozni a csapattól…

Aston Villa

Unai Emery azt kérte a szurkolóktól: álljanak a csapat mögé csütörtökön, mert megfordíthatják az Olimpiakosz elleni meccset. Az elsőt ugyebár otthon 4-2-re veszítették el. Mi is úgy voltunk vele, hogy ebben a csapatban több van, mint amit ott mutattak. Most kiderült, hogy talán tévedtünk. A görögök ugyanis El Kaabi két góljával hazai környezetben is megverték az angolokat, és bumm, a legnagyobb favorit kiesett.

A Villának maradt a bajnokság, ahol jó esélyük van történelmük egyik legjobb helyezését elérni. Nagy szó ez egy olyan bajnokságban, ahol Chelsea-k, Manchester Unitedok, Newcastle Unitedok és Tottenhamek futkároznak.

Még nincs meg a BL, a Villának ugyan magabiztos az előnye, de formájukat látva teljesen nem dőlhetnek hátra. Hét ponttal van mögöttük a Tottenham, amelynek eggyel kevesebb a meccse.

Egyébként a hétvégén a Villa 1-0-ra kikapott a Brighton otthonában egy tizenegyesgóllal, de azt még lehetett arra fogni, hogy készülnek az EKL-meccsükre.

Hazai pályán a Premier League-ben 12 meccset nyertek, 3-szor ikszeltek és 3 vereségük van.

Várhatóan most már tényleg felépül Youri Tielemans és Nicoló Zaniolo, de marad még bőven sérült: Morgan Rogers, Jacob Ramsey, Tyrone Mings, Emiliano Buendia és Boubacar Kamara sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, Torres, Digne – Bailey, Tielemans, Douglas Luiz, Diaby – McGinn – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.03.Premier League
liverpool
3:0
aston villa
Premier League
2023.05.20.Premier League
liverpool
1:1
aston villa
Premier League
2022.12.26.Premier League
aston villa
1:3
liverpool
Premier League
2022.05.10.Premier League
aston villa
1:2
liverpool
Premier League
2021.12.11.Premier League
liverpool
1:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

A Pool hátránya két fordulóval a vége előtt öt pont az Arsenallal szemben. Gyakorlatilag biztosra mondható, hogy bajnoki címet nem fognak szerezni. Még az ezüstérem sem sanszos. Szóval kimondhatjuk, a Pool harmadik lesz. Ez a tavalyi hoz képest fejlődés, akkor ugyanis csak az ötödik helyen végeztek, ne feledjük azt sem, hogy a csapat középpályáját teljesen átalakították idén. A menedzser jó munkát végzett, de pár rajta kívül álló ok azért nehézséget okozott. Mint például a sérülések. Ki tudja, ha legalább annyira elkerülték volna őket a sérülések, mint az előttük álló csapatokat, most a vörösök lennének az élen.

Az elmúlt időszakban két váratlan vereség is becsúszott, három, ha az Atalanta elleni meccset is ide vesszük.

A hétvégén viszont jött a siker, Mo Salah, Andy Robertson, Cody Gakpo és Harvey Elliott góljaival 4-2-re megverték a Tottenham csapatát. A magyar válogatott kapitánya, Szoboszlai Dominik ezúttal csere volt, a találkozó legvégén állt csak be.

Sokan kritizálják őt egyébként, és tény, visszaesett a szezon harmadik harmadában. De még fiatal, ráadásul ez volt az első idénye a PL-ben, szóval majd Arne Slot a nyáron összeszedi őt.

Idegenben 9-6-3 a csapat mérlege, ami a harmadik legjobb, ebben is bízhatnak a szurkolóik.

Sérültből már csak három van, Diogo Jota, Thiago Alcantara és Joel Matip.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Elliott, Mac Allister, Endo – Salah, Nunez, Díaz

Tippelde

Kétségtelenül jó szórakozás lesz egy semleges drukker számára, aki csak jó focit akar látni. Igazából olyan nagy tét most nem nyomja a fiúk vállát: A Villának aggódnia még nem kell a Spurs miatt, a Pool pedig tudja jól, hogy nem lesz bajnok. Ez pedig egy felszabadultabb mérkőzést eredményezhet.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a Casinia oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső