Värnamo – Malmö: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.06.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 06.
Värnamo
Teljesítmény:
V N V V N
  • Finnvedsvallens IP
  • Június 10. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Malmö
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyelőre maradunk a svédeknél, még két találkozó van, amiről mindenképp írni kell. Az egyik ezek közül a Värnamo – Malmö meccs. Az éllovas, akiknek a tavalyi szezonja abszolút nem úgy sikerült, mint ahogy azt eltervezték, valamint a múlt szezon újonca, amely majdnem kiesett az első osztályból, rögtön azután, hogy megérkezett.

A Malmönél kezd visszaállni minden a rendes kerékvágásba, hiszen vezetik a bajnokságot, de a címvédő Häcken és az Elfsborg is ott lohol a nyakukban.

Az Unibet oldalán nincs semmi meglepetés, a vendégeket favorizálják.

Mondjuk ezzel így van az online sportfogadás Magyarországon elérhető összes irodája is.

Említett irodánál 5.40 a hazai siker, 3.70 az iksz, 1.68 a vendégek győzelme.

Värnamo

Barokkos túlzás azt mondani, hogy a Värnamo majdnem kiesett, mert bár voltak igazán veszélyes pillanatok, végül azért viszonylag simán, hatpontos előnnyel zártak az osztályozós Varbergshez képest.

Kisebb átalakítás itt is volt, de nem az edzői stábban, maradt az edző Kim Hellberg, aki tavaly januárban vette át az irányítást.

Marcus Antonsson, Francis de Vries, Abdoussalam Magashy távozott, Marco Bustos, Viktor Bergh, Emin Grozdanic, illetve Albion Ademi érkeztek.

Nem hinném, hogy a Värnamonak idén komolyabb céljai vannak, mint tavaly, ők továbbra is azon dolgoznak, hogy megszilárdítsák a helyüket az első osztályban.

Nem haladnak rosszul, azt kell mondanom. Mindent vagy semmit játszottak idáig, négy győzelmük van, hétszer kikaptak viszont.

Legutóbbi öt meccsükből hármat is elbuktak, utoljára a Sirius verte őket.

Otthon eddig kétszer győztek, háromszor kikaptak.

A keret teljes, itt sincs egyetlen sérült sem.

A várható kezdőcsapat:

Rasheed – Larsson, Eriksson, Grozdanic, Lohikangas – Wenderson, Nasström, Ademi – Engvall, Johansson, Zeljkovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.10.09.Allsvenskan
malmö
0:0
varnamo
Allsvenskan
2022.04.21.Allsvenskan
varnamo
0:0
malmö
Allsvenskan
2022.03.05.Svéd Kupa
malmö
2:0
varnamo
Svéd Kupa
2019.11.10.Svéd Kupa
varnamo
0:2
malmö
Svéd Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Malmö

Svédország legismertebb csapata tavaly erősen visszaesett. Volt egy szezon, amikor John Dahl Tomasson távozott, és a játékosok nem igazán tudták ezt kezelni. Jöhetett bárki a kispadra, képtelenek voltak a középmezőnynél előbbre jutni, és végül ott is végeztek, a nemzetközi kupa lehetősége nélkül. Milos Milojevic hét hónap után távozott, Andreas Georgson alig több mint egy hónapot ült a kispadon, aztán a norvég Age Hareide sem időzött sokáig itt.

Henrik Rydström lett decembertől az új edző, vele láthatóan jól megy a játék. Hamarosan kifejtem, de előbb még beszéljünk a keret változásairól.

Az ismertebb játékosok maradtak, egyedül talán Adi Nalic neve lehet ismerős. Előtte Anel Ahmedhodzic és Veljko Birmancevic igazolt még máshová.

Vannak izgalmas új nevek, mint például a Rosenborgtól érkező Stefano Vecchia, de sokat költöttek Derek Corneliusra, Taha Alira és Busanellora, míg Anton Tinnerholm ingyen érkezett.

Idei teljesítményük biztató, most vezetik a bajnokságot 11 fordulót követően. 9 győzelem mellett egy döntetlen (Häcken) és egy vereség (Elfsborg) áll a nevük mellett.

A legutóbb ifordulóban gólfesztivált rendeztek, kiütötték a Degerforst. Betalált a magyar származású Sebastian Nanasi kétszer, valamint Stefano Vecchia, Hugo Larsson és Busanello is.

Anders Christiansen karrierjének valószínűleg vége, de erre a szezonra biztosan kidőlt, mellette Emmanuel Lomotey, valamint az egyik új igazolás, Anton Tinnerholm nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Dahlin – Nielsen, Moisander, Cornelius, Busanello – Pena, Nanasi, Larsson – Vecchia, Kiese-Thelin, Ali

Tippelde

Nagyon bő a vendégek kerete, így a fenti várható kezdő sok helyen változhat. Bárhogy is legyen, esélyesként lépnek pályára, és idegenbeli statisztikájukat elnézve győzelem várható. Bár… a legutóbb az Elfsborg megverte őket. De ők sokkal jobbak, mint a Värnamo.

Nem is húzom az időt: A vendégek győzelmére tippelek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső