Bajnokok Ligája – Visszatér a legpatinásabb európai kupasorozat

Az Európa-bajnokság árnyékában indult el a Bajnokok Ligája a selejtezőkkel. Hamarosan a Ferencvárossal is találkozhatunk, és remélhetőleg ismét sokáig jut majd Magyarország legjobb csapata.

Idén még nagyobb figyelmet fogunk szentelni a legrangosabb kupa küzdelmeire, a selejtezőktől kezdve egészen a Bajnokok Ligája döntőig.

Itt mindent meg fogtok találni a Bajnokok Ligája sorsolásától, menetrendjétől kezdve a legjobb, legizgalmasabb tippekig, munkatársaink éjt nappallá téve fognak azon dolgozni, hogy a lehető legfrissebb hírekkel lássanak el bennetek.

Vajon meg tudja védeni címét a Chelsea? Feltámad valamelyik nagy csapat és lerántja a trónról Thomas Tuchel együttesét? Meddig juthat idén a Fradi? Ki lesz a kupa meglepetéscsapata? Melyik gárda okoz csalódást? Számtalan – egyelőre még – megválaszolatlan kérdés van, és mi azon leszünk, hogy ezekre a kérdésekre megpróbáljunk válaszolni.

A labdarúgó Bajnokok Ligája idén is nagy izgalmakat tartogat, csak győzzük tartani a csapatokkal a lépést…

A legfrissebb hírek a Bajnokok Ligájáról

Az utóbbi évek egyik legjobb BL-meccsét, vagy inkább párharcát hozta a címvédő és a királyi gárda. Az első mérkőzésen Karim Benzema meste...

További

Legutóbb azt mondtam, amennyiben a Villarreal a Bayern Münchenen is túljut, akkor a Lánchídon fogok cigánykerekezni, miközben Matyi és a ...

További

A Lille – Chelsea összecsapással zárjuk a Bajnokok Ligáját, a címvédő egy 2-0-s hazai siker után utazott el a francia ellenfél otthonába....

További

Mérkőzés menetrend – BL 2021

2021. szeptember 14. kedd
2021. szeptember 15. szerda
21:00
Csoport A
Man City
vs
Leipzig
21:00
Csoport B
Liverpool
vs
Milan
21:00
Csoport C
Sporting
vs
Ajax
21:00
Csoport D
Inter
vs
Real Madrid
2021. szeptember 28. kedd
2021. szeptember 29. szerda
2021. október 19. kedd
2021. október 20. szerda
2021. november 02. kedd
2021. november 03. szerda
2021. november 23. kedd
2021. november 24. szerda
2021. december 07. kedd
2021. december 08. szerda
2022. február 15. kedd
2022. február 16. szerda
2022. február 22. kedd
2022. február 23. szerda
2022. március 08. kedd
2022. március 09. szerda
2022. március 15. kedd
2022. március 16. szerda
2022. április 05. kedd
2022. április 06. szerda
2022. április 12. kedd
2022. április 13. szerda
2022. április 26. kedd
2022. április 27. szerda
2022. május 03. kedd
2022. május 04. szerda
2022. május 28. szombat
21:00
Liverpool
vs
Real Madrid

UEFA Bajnokok Ligája 2021/22 - Ki lesz a győztes?

Hogy ki nyeri idén a Bajnokok Ligáját? Egyelőre nehéz lenne megmondani, hiszen a gigászok jelenlegi kerete még nem teljes, de a fogadóirodák már bősz találgatásokba kezdtek. Ők úgy gondolják, hogy a tavalyi ezüstérmes, Pep Guardiola által irányított Manchester City lehet a befutó, őket követi a Bayern München, a tavalyi győztes Chelsea és a Liverpool együttese. Minden bizonnyal számolni kell majd a két spanyollal, a Barcelonával és a Real Madriddal is... Bárhogy is legyen, a Bajnokok Ligája legjobb tippjeit nálunk megtalálhatod.

Résztvető országok:
Liverpool 1.50
Real Madrid CF 2.62

Hogyan fogadjunk a Bajnokok Ligája mérkőzéseire?

A Bajnokok Ligája nagy pénzzel kecsegtet, ha elég körültekintő vagy a fogadásodat illetően. Ahogy a sportfogadás egészében, úgy itt sem lehet vakon lövöldözni, mert abból hamar problémák keletkezhetnek. A Bajnokok Ligája csoportköre sokszor hasonlít egy-egy világesemény csoportköréhez, ahol az elején a csapatok még teljes erőbedobással küzdenek, amikor pedig már kialakult a sorrend, akkor ez változhat. Persze, vannak meglepetések ebben az idényben is, de egy jó sportfogadót ez nem rémiszt meg, épp ellenkezőleg.

  • Elsőként figyelembe kell venni, hogy kik játszanak egymás ellen. Számít, hogy milyen formában érkeznek a mérkőzésre, számít az is, hogy a legjobb játékosaik elérhetők-e vagy sem. Nyilván, ha a Real Madridban nincs ott Karim Benzema, akkor a támadójátékon ez meglátszik, és a királyi gárda gólszerzési esélyei valamelyest csökkennek. Ha a Liverpoolnál nincs ott van Dijk, akkor Jürgen Kloppék nehéz mérkőzésre számíthatnak. És így tovább, a sort a végtelenségig lehetne folytatni.
  • Ezt követően meg kell vizsgálni, hogy mennyire van szüksége a három pontra az adott csapatnak. Lehetséges, hogy a továbbjutás már három kör után eldől, így a folytatásban szerepet kaphatnak a kevésbé foglalkoztatott futballisták. Azt is figyelembe kell venni, hogy ezt követően a fogadni kívánt csapatodnak milyen erős ellenfele lesz a hétvégi bajnoki mérkőzésén… Mert, ha a Manchester City a hétközben a Brugge-zsel játszik, hétvégén pedig a Chelsea-vel, akkor fix, hogy a mester egy-két kulcsjátékosának plusz időt hagy a pihenésre.
  • Ezt követően nézd meg az oddsokat. Az Akadémiánkban már kifejtettük számotokra, mennyire fontos, hogy több lábon álljatok, vagyis több fogadóirodánál is legyen aktív számlátok. Lehetnek eltérések az egyes bukik oddsai között, ami bár apróságnak tűnhet, de sok kicsi sokra megy, a profit maximalizálása érdekében pedig szükséges nyitott szemmel járni a világot.
  • Végül, de nem utolsó sorban pedig ajánljuk magunkat! A blogon az összes Bajnokok Ligája találkozóról készítünk tippet, amelyben a csapatokat érintő legfontosabb híreket, az előző mérkőzésüket elevenítjük fel, adunk egy (néha több) tippet a találkozóra ezzel is megkönnyítve a ti dolgotokat.

GYIK

Már el is rajtolt, az előselejtezőket négy csapat részvételével június 22-én kezdték, a selejtező első mérkőzéseit július hatodikán és hetedikén játszották, a visszavágókra pedig július 13-án és 14-én kerül sor. A Bajnokok Ligája döntőjét majd május 28-án rendezik. Jelen állás szerint a döntőt majd Szentpéterváron rendezik, de ez még változhat, ahogy változott tavaly is. Akkor eredetileg Isztambult jelölték ki, ám az élet máshogy hozta, végül Portóban játszották le.

Igen, természetesen a magyar bajnok képviselteti magát a sorozatban, azaz a Ferencváros csapatának drukkolhatunk a BL-ben. A selejtező első körében csatlakoztak be, jó eséllyel pedig tovább is tudnak menni.

Összesen négy mérkőzést, négy párharcot kell megnyernie a Fradinak, ahhoz, hogy a tavaly bemutatott bravúrt ismét végrehajtsa. Amennyiben három kört tudnak menni, akkor már biztosan valamelyik európai kupasorozat csoportjában érezhetik magukat. Ez lehet a BL is – egy sikeres negyedik meccs esetén -, az Európa-liga és az újonnan bevezetett Európa Konferencia-liga is.

Természetesen igen! Már az előselejtező mérkőzéseire is lehetett fogadni, az oldalunkon pedig heti szinten, rendszeresen jelennek meg tippek a selejtező első körétől fogva. A legtöbb fogadóiroda tárt karokkal várja a fogadni vágyókat, a Bajnokok Ligája kínálata pedig egyre csak bővül, ami nem újdonság, ha a csoportmeccseket vesszük alapul, de mára már a selejtezők meccseire is egyre szélesebb a kínálat.

A legtöbb fogadóiroda kiemelt eseményként kezeli a Bajnokok Ligáját, így természetesen bónuszok formájában lelhetünk egy kis kedvezményre. Nézzetek szét bátran az oldalunkon, a nálunk megtalálható fogadóirodák között biztosan megtaláljátok azt az egyet – vagy többet -, aki a legszimpatikusabb bónuszokat kínálja a BL meccsekre.

felső