Bajnokok Ligája – Visszatér a legpatinásabb európai kupasorozat

Az európai klubfutball legnépszerűbb sorozata visszatér. Vagyis, már vissza is tért, a selejtezőkkel elstartolt a Bajnokok Ligája idei, 2022/2023-as szezonja. Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is kiemelt figyelmet fordítunk a sorozatra, a lehető legtöbb találkozóról készül majd tipp, a meccsek után összefoglaló, valamint a fordulók végén álomcsapat is.

A legfrissebb hírek a Bajnokok Ligájáról

Az odavágó után nagyon sokat azt mondták, a Real Madridot szét fogják szedni Manchesterben. Nem hittünk nekik, nem akartuk elhinni, hogy ...

További

Kedden és szerdán lejátszották a Bajnokok Ligája elődöntőinek visszavágóit, kialakult a döntő. Olyan finálé lesz majd Isztambul városában...

További

Tegnap este lejátszották a Bajnokok Ligája másik elődöntőjét is, amelyen két olasz, hovatovább, két milánói csapat játszott. A közös stad...

További

Mérkőzés menetrend – BL 2022

2022. július 26. kedd
2022. július 27. szerda
2022. augusztus 02. kedd
2022. augusztus 03. szerda
2022. augusztus 09. kedd
2022. augusztus 16. kedd
2022. augusztus 17. szerda
2022. augusztus 23. kedd
2022. augusztus 24. szerda
2022. szeptember 06. kedd
2022. szeptember 07. szerda
2022. szeptember 13. kedd
2022. szeptember 14. szerda
2022. október 04. kedd
2022. október 05. szerda
2022. október 11. kedd
2022. október 12. szerda
2022. október 25. kedd
2022. október 26. szerda
2022. november 01. kedd
2022. november 02. szerda
2023. február 14. kedd
2023. február 15. szerda
2023. február 21. kedd
2023. február 22. szerda
2023. március 07. kedd
2023. március 08. szerda
2023. március 14. kedd
2023. március 15. szerda
2023. április 11. kedd
2023. április 12. szerda
2023. április 18. kedd
2023. április 19. szerda
2023. május 09. kedd
2023. május 10. szerda
2023. május 16. kedd
2023. május 17. szerda
2023. június 10. szombat
21:00
Man City
vs
Inter

UEFA Bajnokok Ligája 2022/23 - Ki lesz a győztes?

A kérdés ezúttal is adott: Ki nyeri meg a mindenki által vágyott trófeát? A címvédő Real Madrid, akik már 14 alkalommal magasba emelhették a kupát? A Manchester City vagy a PSG, akik már a döntőig eljutottak? A nyáron nagy erősítéseken átesett Barcelona? Vagy a Bayern München, esetleg a Liverpool? Egy olyan kérdés, amire még csak nem is sejthetjük a választ, de idővel szépen minden körvonalazódni fog.

A sorozat szépsége, hogy mindig képes meglepetéseket okozni, miközben új sztárokat fedezhetünk fel, új kedvencekre lelhetünk, és az izgalom minden évben garantált.

Tartsatok idén is a sportfogadásonline.com csapatával, mert így a leglényegesebb dolgokról biztosan nem fogtok lemaradni!

Résztvető országok:
Man City 1.36
Inter Milan 7.50

Hogyan fogadjunk a Bajnokok Ligája mérkőzéseire?

A Bajnokok Ligája nagy pénzzel kecsegtet, ha elég körültekintő vagy a fogadásodat illetően. Ahogy a sportfogadás egészében, úgy itt sem lehet vakon lövöldözni, mert abból hamar problémák keletkezhetnek. A Bajnokok Ligája csoportköre sokszor hasonlít egy-egy világesemény csoportköréhez, ahol az elején a csapatok még teljes erőbedobással küzdenek, amikor pedig már kialakult a sorrend, akkor ez változhat. Persze, vannak meglepetések ebben az idényben is, de egy jó sportfogadót ez nem rémiszt meg, épp ellenkezőleg. Ráadásul a fogadóirodáknál is kiemelt eseménynek számít a BL, a bet365 csapata már a kezdetektől fogva elérhetővé teszi az összes statisztikáját, lehet fogadni a mérkőzésekre, sőt még bónuszok is általában vannak a meccsekre.

  • Elsőként figyelembe kell venni, hogy kik játszanak egymás ellen. Számít, hogy milyen formában érkeznek a mérkőzésre, számít az is, hogy a legjobb játékosaik elérhetők-e vagy sem. Nyilván, ha a Real Madridban nincs ott Karim Benzema, akkor a támadójátékon ez meglátszik, és a királyi gárda gólszerzési esélyei valamelyest csökkennek. Ha a Liverpoolnál nincs ott van Dijk, akkor Jürgen Kloppék nehéz mérkőzésre számíthatnak. És így tovább, a sort a végtelenségig lehetne folytatni.
  • Ezt követően meg kell vizsgálni, hogy mennyire van szüksége a három pontra az adott csapatnak. Lehetséges, hogy a továbbjutás már három kör után eldől, így a folytatásban szerepet kaphatnak a kevésbé foglalkoztatott futballisták. Azt is figyelembe kell venni, hogy ezt követően a fogadni kívánt csapatodnak milyen erős ellenfele lesz a hétvégi bajnoki mérkőzésén… Mert, ha a Manchester City a hétközben egy gyengébb csapattal játszik, hétvégén pedig rangadó vár rájuk, akkor fix, hogy a mester egy-két kulcsjátékosának plusz időt hagy a pihenésre.
  • Ezt követően nézd meg az oddsokat. Az Akadémiánkban már kifejtettük számotokra, mennyire fontos, hogy több lábon álljatok, vagyis több fogadóirodánál is legyen aktív számlátok. Lehetnek eltérések az egyes bukik oddsai között, ami bár apróságnak tűnhet, de sok kicsi sokra megy, a profit maximalizálása érdekében pedig szükséges nyitott szemmel járni a világot.
  • Végül, de nem utolsó sorban pedig ajánljuk magunkat! A blogon az összes Bajnokok Ligája találkozóról készítünk tippet, amelyben a csapatokat érintő legfontosabb híreket, az előző mérkőzésüket elevenítjük fel, adunk egy (néha több) tippet a találkozóra ezzel is megkönnyítve a ti dolgotokat.

GYIK

Június 21-én startolt el az idei Bajnokok Ligája az előselejtezőkkel, így már van lehetőség a mérkőzésekre tippelni. A döntőt idén Törökországban, az Atatürk Olimpiai Stadionban rendezik, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Többször fordult már elő, hogy különböző okok miatt máshová tették át a finálét. Tavaly például Szentpétervár nyert, ám később mégis Párizsban játszott egymással a Real Madrid és a Liverpool.

A Bajnokok Ligáját egy magyar csapat képviselheti minden évben, ez most is a Ferencváros lett, miután megnyerte az OTP Bank Ligát az elmúlt esztendőben. Tavaly a csoportkör nem jött össze a BL-ben, csak az EL-ben, Stanislav Cherchesovék idén szeretnének szintet lépni.

Összesen négy mérkőzést, négy párharcot kell megnyernie a Fradinak, ahhoz, hogy a csoportkörben tudhassák magukat. Amennyiben három kört tudnak menni, akkor már biztosan valamelyik európai kupasorozat csoportjában érezhetik magukat.

Természetesen igen! Már az előselejtező mérkőzéseire is lehetett fogadni, az oldalunkon pedig heti szinten, rendszeresen jelennek meg tippek a selejtező első körétől fogva. A fogadóirodák tárt karokkal várják a fogadni vágyókat, a Bajnokok Ligája kínálata pedig egyre csak bővül, ami nem újdonság, ha a csoportmeccseket vesszük alapul, de mára már a selejtezők meccseire is egyre szélesebb a kínálat.

A legtöbb fogadóiroda kiemelt eseményként kezeli a Bajnokok Ligáját, így természetesen bónuszok formájában lelhetünk egy kis kedvezményre. Nézzetek szét bátran az oldalunkon, a nálunk fellelhető fogadóirodák között biztosan megtaláljátok azt az egyet – vagy többet -, aki a legszimpatikusabb bónuszokat kínálja a BL meccsekre.

felső